Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tohle praktikuju už dlouho... s tím rozdílem, že jezdím tak abych nebrzdil. Když pak jedu třeba s někým známým tak po zastavení říká - máš něco s brzdovýma světlama začaly svítit až ke konci ;)

Guest servisman
Odesláno

Člověk se nemá lepit tolik na auto , praktikuji to samé jak koblih69.

Odesláno

Luky, většina věcí, co se u nás prodává, koupíš jinde úplně za jiné peníze :D

Třeba oblečení, kde si vloni sestřenice nakoupila toho tolik, že tady by nechala balík a tam \"pár\" korun ;)

Odesláno

No ono nejde za kolik koupim a kde ale o to aby tam bylo \"jasne videt\" SPZ treba ta brzdova svetla datum a ideal GPS modul s \"G\" senzorem kde se pak da pomerne jednoduse dohledat kdy a jak moc jsem brzdil ci ne a zda ten predemnou to udelal \"schvalne\" ci se mu tam neco napletlo.

A kdyz to vidim co se deje predevsim u nas na cestach za autem-takova dalnice to by bylo akcni podivani .....

Uvazuju ze bude pro jistotu i vzadu / byt to odporuje nasi legislative!

Odesláno

No na nasem kdyz se dari i 40tis ale bezne je to cca 20-25tis a pak jezdim ve \"vypujcenem\" a tam to jsou porce opet pokud se jezdi klidne 30-40tis/rok

Odesláno

No tohle je hodně starý trik. V čechách je to dokonce tak že brzdový světla mají na vypínač. Takže když ho potom nabouráte tak on to zapne a policajtům ukáže že to svítí...

Odesláno

Ja pamatuju ze na krizovatce se starym Zigulikem z niceho nic zacal couvat .....

Tehda jsem mel vic stesti v aute byl kamos \"skinhed\" :D

Tak ze se to nejak \"nerozmazavalo\" a bylo to Ok jen naraznik a SPZ od koule.

Ale to se psal rok tusim 1995/6?

Dnes na tyto je lepe kamera to je snad jedna z mala veci ktere so boji.

Odesláno

No vidíš, já teď cca 60 tis. (30 soukr. + 30 služebně) a kameru k ničemu nepotřebuju ani ve předu ani vzadu. Za posledních 10 let počet havárek 0, předtím jen srnka ... ;) Raději se starám o to abych měl auto v pořádku, do nikoho jsem nenarazil a nikdo do mě.

Mimochodem jak říká jeden zasloužilý český závodní jezdec - dneska v důchodu - \"jezdím tak jako by byla za každou zatáčkou betonová zeď\". Vono když se někomu nebudeš lepit na zadek tak tě to, že mu nejdou brzdový světla zase tak vadit nebude ;)

Odesláno

Po přečtení názorů v diskuzi se stejně přikládám k tomu, že brzdové světla jiného auta moc nesleduji, ale hlídám si vzdálenost... Protože jsem aut co nesvítí zažil hodně. A pokud jen tupě čučím na světla a čekám kdy uvidím, že brzdí, to je hodně špatně :D a nedejbože abych se na auto lepil, takoví lidé jsou ubožáci.... Proč? Většinou vyprovokují řidiče jet rychleji a nebezpečněji, nic víc.

Odesláno

Koblih69 gratuluji sam mam podobne skore za celou praxi jezdeni sam ze sve \"viny\" 0,jedny svodidla na ledu na dalnici asi v 80-predemnou se roztocilo auto po pomerne tesnem predjeti, jeden prechod kdy jsem dostal ranu zezadu a jeden odreny bok pri predjizdeni to me nevidel pan ze jsem vedle nej ....

Jinak zaplatpanbuh taky Ok.

Me jeste v autoskole ucil starej \"pan tata\" a pokud jsem neudelal to co chtel tak se opakovalo opakovalo .....az se povedlo.

Vcetne tech nepsanych poucek viz zed dve vteriny ......

Take mam rad pohodu ale ikdyz cas od casu :D

Odesláno
nedejbože abych se na auto lepil, takoví lidé jsou ubožáci.... Proč?

Proč. Představ si,že je hustá mlha a jedou za sebou dvě auta.To první zastaví a ten z druhého vyběhne a ptá se toho prvního proč jako nejede. No a ten mu odpoví \"kam bych jako jel,když jsem doma v garáži\" :D

Odesláno
No tohle je hodně starý trik. V čechách je to dokonce tak že brzdový světla mají na vypínač. Takže když ho potom nabouráte tak on to zapne a policajtům ukáže že to svítí...

Stačí brzdit ručkou ;)

Guest Scratch
Odesláno
No vidíš, já teď cca 60 tis. (30 soukr. + 30 služebně) a kameru k ničemu nepotřebuju ani ve předu ani vzadu. Za posledních 10 let počet havárek 0, předtím jen srnka ... ;) Raději se starám o to abych měl auto v pořádku, do nikoho jsem nenarazil a nikdo do mě.

Mimochodem jak říká jeden zasloužilý český závodní jezdec - dneska v důchodu - \"jezdím tak jako by byla za každou zatáčkou betonová zeď\". Vono když se někomu nebudeš lepit na zadek tak tě to, že mu nejdou brzdový světla zase tak vadit nebude ;)

ja ted jezdim cca 14000 mesicne a ver, ze pokud se na dalnici neprilepim nekomu na zadek (ac bych i rad dodrzel treba vzdalenost dostatecnou), tak pojedu jeho rychlosti az do Brna....... protoze proste neuhne....

dneska je proste v mode jezdit 110-130 zasadne v levem a az mam auto tesne za zadkem, ktere muselo brzdit, tak mi uhnou....

[upravil dne 18/8/2013 17:52 od Scratch]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...