Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
No tak to je vpr..., jak se tam objevím tak nás seberou všechny :D:D:D

Půjdeš jako první...

Každopádně je možné, že se někdo chtěl P-C pomstít - nahlásil demonstraci, a jak uviděj policajti naší skupinku, tak je jasné, že nás seberou a do salonku se nedostaneme... :D

Odesláno

ozzy1, momentálně si srazy musím odpustit, čekáme další dítě, a tak se musím(čti chci) věnovat prckovi, aby toho nebylo na ženu moc, a nicméně jak už jsem psal, pro mě tyhle velký srazy nejsou, uvidíme se snad na vánočním;)

Odesláno

Pokusím se zajistit na oběd celou restauraci, ne jen 20 míst v salonku, abychom se najedli všichni co nejdříve - je možné, že se tam všichni najednou ale nevejdeme ... :myslim

Pokud by byli ve městě tací spoluobčané, které potkat nechceme a usoudíme, že situace je potenciálně nebezpečná, oběd se v centru Jičína konat nebude. Uděláme fotky na parkovišti a bude startovat orienťák.

V blízkosti Lidického náměstí je nějaká hospoda, ale kvalitu jídla nevím. Případně někde na trase orientáku. :papa

Odesláno

Máme rezervaci na celé vnitřní prostory restaurace od 11:00, abychom se mohli co nejdříve vzdálit z centra.

Mám tu informace od města a dle nich se není čeho v sobotu bát a policie o naší akci ví: \"Demonstrace je nahlášena od 15:00 se srazem na ul. Husova u 2. ZŠ - to je na zpoplatněné části ulice před začátkem pěší zóny. Pak půjde průvod na Valdštejnovo náměstí, kde budou proslovy na podporu hlavní akce, která bude 24.8. zároveň v Ostravě. Nahlášený rozsah je u nás 100-300 lidí. Podobná akce tady ještě nebyla. Styčného policistu jsem o Vás informoval, tak o Vás budou vědět. V sobotu je dopoledne v centru Jičína velké množství lidí a aut, neboť jsou na Valdštejnově náměstí a na pěší zóně v ul. Husova vyhlášené trhy. Tak bych se na Vašem místě ani nebál, že budou policie nebo Dělnická strana dopoledne nějak aktivní.\"

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...