Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

sou pěkný mě se ještě víc  ty 17 ale to by nejspíš zvedlo cenu  (tyhle kola RUBIS 17’’)

Upraveno uživatelem kemo
Odesláno

já mám  na autě 16 taky jak zimní tak letní protože jsou na autě od výrobce i v tp  a alternativa jsou 195 /65 r 15 ale já mám jak alu tak plecháče 16 a zimaky uniroyal a jde to

Odesláno

Ja som mal tiez ponuku na kupu 15 palcovych plechacov aj s gumam. Nastastie som to nezobral, lebo som nahodne zistil, ze kvôli el. parkovacej brzde tam nemozem dat menej ako 16 palcove.

Odesláno

to já jsem se nechal při koupi ukecat aby jsem sel do 17 a hned po prvni sezone jsem zjistil ze jsem udelal chybu. Auto je strašne tvrdé a je cítit každy kamínek. Zimaky mam 15 a kdyz jsem je dojizdel letos v lete nesrovnatelny rozdil. Dnes by jsem do tech 17 nesel nai nahodou  

• O 3 týdny později...
Odesláno

Ja som mal tiez ponuku na kupu 15 palcovych plechacov aj s gumam. Nastastie som to nezobral, lebo som nahodne zistil, ze kvôli el. parkovacej brzde tam nemozem dat menej ako 16 palcove.

Nedávno som sa tiež rozhodoval pre zimné. Nakoniec som zobral Michelim 16". Len by ma zaujímalo, aký vplyv má rozmer kolesa na parkovaciu brzdu??. lebo v knižke som sa nič nedočítal?: Taktiež celkom nerozumiem prečo mám v TP zapísané len 15" a 16" ?, kedže pre tento model sú povolené aj 17" a 18". Motor mám 1,6eHdi/85kW.

Odesláno

Nedávno som sa tiež rozhodoval pre zimné. Nakoniec som zobral Michelim 16". Len by ma zaujímalo, aký vplyv má rozmer kolesa na parkovaciu brzdu??. lebo v knižke som sa nič nedočítal?: Taktiež celkom nerozumiem prečo mám v TP zapísané len 15" a 16" ?, kedže pre tento model sú povolené aj 17" a 18". Motor mám 1,6eHdi/85kW.

Asi to bude nejako suvisiet s mechanizmom na brzde. Z mensim priemerom by to asi zavadzalo. Niekde som nasiel vysvetlenie ale uz si to nepametam. Tak ak najdem dam to sem.

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...