Jacobsoon Odesláno 8. srpen 2013 Odesláno 8. srpen 2013 zdarec, znate nekdo toto? idry dela to muj kamarad a nabidl mi pro cleny klubu slevy a moznost zakoupit pripravky s kterymi pracuji tez se slevou.. dnes sem dostal vzorky tak v nejblizsi dobe vyzkousim.. je moznost i na akce a srazy. [upravil dne 8/8/13 22:35 od Radek Hurvajz] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. srpen 2013 Odesláno 8. srpen 2013 Kontaktuj člena Ozzy1 z vedení a domluv si s ním podmínky tykajíci se partnerů klubu nebo komerční inzerce, děkuji., zatim adresu neuvaděj, Citovat
Jacobsoon Odesláno 8. srpen 2013 Autor Odesláno 8. srpen 2013 ok, myslim ze to je dost zajimavy. a pro klub a cleny vyhodny.... videl sem kdyz cistily vozy tipu ferrari, porsche atd a vypadalo to moc pekne Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. srpen 2013 Odesláno 8. srpen 2013 jj, poslal jsem info i Ozzymu1, zajimavý je to určitě a myslim že se domluvite Citovat
Jacobsoon Odesláno 8. srpen 2013 Autor Odesláno 8. srpen 2013 tez sem mu napsal, jen pro info ja z toho nic nemam ani mit nebudu, nevim jestli uz nejake jine auto forum toto ma. mohly by sme byt prvni a treba by to slo osefovat ted na sraz Citovat
Guest StibTo Odesláno 8. srpen 2013 Odesláno 8. srpen 2013 Tak to kdyztak jeste prober taky s MilanF1 zda by se to do srazu stihlo ono uz moc casu sice neni ale prezentace firmy by to pro ne mohla bejt dost slusna Jinak na web jejich jsem koukal, nevypada to spatne. Citovat
koblih69 Odesláno 8. srpen 2013 Odesláno 8. srpen 2013 Tzv. suché mytí je i v odborné literatuře považováno za nenešetrnější způsob jak s lakem naložit, pak teprve jsou plastové kartáče, textilní kartáče, WAPka... ale to je každého věc Citovat
Jacobsoon Odesláno 9. srpen 2013 Autor Odesláno 9. srpen 2013 nechci to obhajovat, ale videl sem na vlastni oci jak to funguje.. a u nas na golfovem hristi karlstejn parkujou hodne slusny auta kterym to tam aplikujou celou sezonu : range r. porsche ferrari, mustang a lak vypada porad skvele Citovat
koblih69 Odesláno 9. srpen 2013 Odesláno 9. srpen 2013 Já to zase nechci hanit, je mi to jedno, každý svého štěstí strůjcem... Večer kdyžtak připojím odborný článek... Citovat
Jacobsoon Odesláno 9. srpen 2013 Autor Odesláno 9. srpen 2013 samozrejme ze nemuzes mit na aute vrstvu blata a musi se to delat kvalitnima uterkama Citovat
P607Olda Odesláno 9. srpen 2013 Odesláno 9. srpen 2013 Jj, taky mi jednou snaživá uklizečka poutírala auto nasucho, kvalitní utěrkou... Citovat
ChouLu Odesláno 9. srpen 2013 Odesláno 9. srpen 2013 Doufám, že na sraz dorazí i jejich brigádník Driver s Alfou :D Citovat
koblih69 Odesláno 9. srpen 2013 Odesláno 9. srpen 2013 Jj, taky mi jednou snaživá uklizečka poutírala auto nasucho, kvalitní utěrkou... ...o to jde, samozřejmě že tady je to jiné v tom, že se to hned navoskuje a tak se škrábance zakryjí, ale výsledek je katastrofa... Citovat
Guest StibTo Odesláno 9. srpen 2013 Odesláno 9. srpen 2013 Doufám, že na sraz dorazí i jejich brigádník Driver s Alfou :D Leda tak na podvalniku Citovat
Jacobsoon Odesláno 9. srpen 2013 Autor Odesláno 9. srpen 2013 dnes vyzkouseno s Choze406 a zadne skrabanecky.. pokud na sraz nedorazi oni tak ja privezu vzorek co jsem dostal a kdo bude chtit muze vyzkouset, pripominam ze to neni muj kseft, aby si nekdo nemyslel ze to tady propaguji jak je to senzacni, ale funguje to Citovat
Jacobsoon Odesláno 9. srpen 2013 Autor Odesláno 9. srpen 2013 Jj, taky mi jednou snaživá uklizečka poutírala auto nasucho, kvalitní utěrkou... ...o to jde, samozřejmě že tady je to jiné v tom, že se to hned navoskuje a tak se škrábance zakryjí, ale výsledek je katastrofa... ty uz jsi vyzkousel? Citovat
Cinicman Odesláno 9. srpen 2013 Odesláno 9. srpen 2013 Nechápem prečo by to nemohlo fungovať. Na LCD obrazovky mám doma tiež spešl tekutinu, ktorá zabráni poškriabaniu povrchu a čiastočky prachu vlastne \"obalí\" a potom sa zotrú bez toho aby sa podklad poškriabal. Veď kvalitné autošampóny a podobné serepetičky fungujú na podobnom princípe, či? Citovat
koblih69 Odesláno 9. srpen 2013 Odesláno 9. srpen 2013 Mimochodem byla tahle metoda poměrně oblíbená ve větších městech ve Státech. Stál jsi v autě v zácpě, přiskočil pikolík, povyprávěl naučenou historku a předvedl na kapotě s tím, že pokud s eti to líbí udělá zbytek než se auta rozjedou... pokud vím tak to zakázali protože majitelé až se zpožděním zjistili jak to dopadlo. Věřím, že už technologie pokročila, ale že to není OK na to stačí selský rozum. Na šetrné odstranění prachu musíš auto namočit a v druhém kroku spláchnout volně proudící vodou ( žádná WAPka ani kartáče) pak teprve se to může začít mejt houbou nebo třeba rukavicí s nopky a šampónem. Dám sem raději ten článek aby to nebyl jen subjektivní dojem... Citovat
koblih69 Odesláno 9. srpen 2013 Odesláno 9. srpen 2013 Zde slíbený sken z knihy Jak pečovat o automobil a udržet jeho hodnotu (Mischa Berghoff) ... ... mimochodem celkem fajn kniha s mnoha návody na řešení různý problém s lakem, čalouněním, plasty... fajn je, že to není reklama na předražené \"značkové\" přípravky, ale spíš návod jak udělat něco poctivě a za slušnou cenu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.