Guest minimaxa Odesláno 6. srpen 2013 Odesláno 6. srpen 2013 Tak bych ho nechal jít jednou pěšky, třeba by pak přitlačil víc Citovat
jari0077 Odesláno 6. srpen 2013 Autor Odesláno 6. srpen 2013 to by mě tak bavilo,jezdit druhej nebo třetí den k benzině no vozím ho skoro denně i do práce,bydlí bohužel kousek ode mne..ale nejezdím k benzíně denně to mi na benzín každý den nedá.. Citovat
koblih69 Odesláno 6. srpen 2013 Odesláno 6. srpen 2013 no vozím ho skoro denně i do práce,bydlí bohužel kousek ode mne..ale nejezdím k benzíně denně to mi na benzín každý den nedá.. :D:D:D Citovat
Guest minimaxa Odesláno 6. srpen 2013 Odesláno 6. srpen 2013 Vozíš ho denně do práce? To už je jako od rána nalitej jooo :D Citovat
vendelinek Odesláno 6. srpen 2013 Odesláno 6. srpen 2013 tak ho voz každej den po dvou stovkách Citovat
jari0077 Odesláno 6. srpen 2013 Autor Odesláno 6. srpen 2013 On to střídá...jeden týden je namol pořád a druhý jen tak 4 dny v týdnu...D......TAKŽE POŘÁD...V ozím ještě dva moje kamarády z práce a v autě to vypadá jak u němých,vlastně mluví jen tzv.šéf..nemáme ho rádi,ale on si myslí že ho každý má rád...D Citovat
oddie Odesláno 6. srpen 2013 Odesláno 6. srpen 2013 Taky musíme vozit šéfa, když jedem s ním. Akorát jeho autem A ani nemusí chlastat, prostě ho nebaví řídit. Citovat
punkac Odesláno 6. srpen 2013 Odesláno 6. srpen 2013 Natoč si za ty dvě kila bokem do kanďáku. Nech si to zaplatit. Normálně nastartuj, popojeď kousek (aby se dalo ještě couvnout ke stojanu) a s udiveným výrazem v ksichtě a hláškou TY VOLE!!! Šéfe, za dvě kila je málo, musíme tam ještě dolejt aspoň za čtyři couvni ke stojanu, jinak že dál nejedeš, nebudeš přeci tlačit k pumpě auto Citovat
koblih69 Odesláno 6. srpen 2013 Odesláno 6. srpen 2013 Třeba ten tvůj šéfík čeká, že ti dojde benzín někde v lese... skončíš s 200,- za stěračem a bez věnečku Citovat
punkac Odesláno 6. srpen 2013 Odesláno 6. srpen 2013 Mu v boloňským lesíku řekne:\" Chceš bejt máma nebo táta\" - Vybere tátu a šefík řekne:\"Dobře vykuř ptáka mámovi!\" Citovat
dusan2 Odesláno 6. srpen 2013 Odesláno 6. srpen 2013 Tiez chodim kazdy druhy den tankovat:fnuk lebo mam iba 100 litrovu nadrz Citovat
punkac Odesláno 6. srpen 2013 Odesláno 6. srpen 2013 hlavně servizáci nepište zamknout a smazat. Kdy se nám plebsu poštěstí si pokecat v nejhonosnějším vlákně jménem SERVIS o takové cypovině? Vydržte to ještě chvilku Citovat
vendelinek Odesláno 6. srpen 2013 Odesláno 6. srpen 2013 ježíš,to je keců kolem dvoustovky zas jedno vlákno ,co se povedlo:D Citovat
koblih69 Odesláno 6. srpen 2013 Odesláno 6. srpen 2013 to teda jo vlákno o hovně Vlastně jo... hovno natankoval, hovno mu ručička ukázala Citovat
ozzy1 Odesláno 6. srpen 2013 Odesláno 6. srpen 2013 byli jste vyslyšeni,look nebude:D:D:D:D:D:D:D pro velký úspěch. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.