Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest minimaxa
Odesláno

Tak bych ho nechal jít jednou pěšky, třeba by pak přitlačil víc :D

Odesláno
to by mě tak bavilo,jezdit druhej nebo třetí den k benzině:D

no vozím ho skoro denně i do práce,bydlí bohužel kousek ode mne..ale nejezdím k benzíně denně to mi na benzín každý den nedá..

Guest minimaxa
Odesláno

Vozíš ho denně do práce? To už je jako od rána nalitej jooo :D:D

Odesláno

On to střídá...jeden týden je namol pořád a druhý jen tak 4 dny v týdnu...D......TAKŽE POŘÁD...V ozím ještě dva moje kamarády z práce a v autě to vypadá jak u němých,vlastně mluví jen tzv.šéf..nemáme ho rádi,ale on si myslí že ho každý má rád...D

Odesláno

Natoč si za ty dvě kila bokem do kanďáku. Nech si to zaplatit. Normálně nastartuj, popojeď kousek (aby se dalo ještě couvnout ke stojanu) a s udiveným výrazem v ksichtě a hláškou TY VOLE!!! Šéfe, za dvě kila je málo, musíme tam ještě dolejt aspoň za čtyři couvni ke stojanu, jinak že dál nejedeš, nebudeš přeci tlačit k pumpě auto :D

Odesláno

Mu v boloňským lesíku řekne:\" Chceš bejt máma nebo táta\" - Vybere tátu a šefík řekne:\"Dobře vykuř ptáka mámovi!\" :D

Odesláno

hlavně servizáci nepište zamknout a smazat. Kdy se nám plebsu poštěstí si pokecat v nejhonosnějším vlákně jménem SERVIS o takové cypovině? Vydržte to ještě chvilku :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...