rootsky Odesláno 4. srpen 2013 Odesláno 4. srpen 2013 Ty rozdělovače jsou 12válec twin spark? Citovat
koblih69 Odesláno 4. srpen 2013 Autor Odesláno 4. srpen 2013 Jojo je to Maserati Cooper T81 http://en.wikipedia.org/wiki/Cooper_T81 12 válců 24 svíček [upravil dne 4/8/13 21:18 od koblih69] Citovat
koblih69 Odesláno 5. srpen 2013 Autor Odesláno 5. srpen 2013 .... a Itálie nejsou jen auta, ale taky motorky... jak se v těch botkách asi řadí Citovat
rootsky Odesláno 9. srpen 2013 Odesláno 9. srpen 2013 Teď jsem si přečetl, že v úvodu píšeš o rodinném vstupném, to by mi děti něco přivezly v kapsičkách a hlavně bych měl při jejich nahánění marathon a la Modena a exponáty bych viděl jen rozmazaně, jak bych kolem nich naháněl bazilišky:D Díky za tip, na základě tohoto vlákna jsme s manželkou přehodili dovolenou z chorvatska do itálie a v září tam jedeme (v září jezdíme sami bez dětí)... Citovat
Jeny Odesláno 9. srpen 2013 Odesláno 9. srpen 2013 přesně sem bych se rád taky někdy podíval. Ta formule na předposlední fotce je co zač? Citovat
Béďa Odesláno 9. srpen 2013 Odesláno 9. srpen 2013 moc hezký, taky se tam jednou zajedu podívat Citovat
koblih69 Odesláno 9. srpen 2013 Autor Odesláno 9. srpen 2013 přesně sem bych se rád taky někdy podíval. Ta formule na předposlední fotce je co zač? To jsou další fotky toho: Maserati Cooper T81 http://en.wikipedia.org/wiki/Cooper_T81 12 válců 24 svíček Citovat
P607Olda Odesláno 9. srpen 2013 Odesláno 9. srpen 2013 Jj, krásné. Po architektonické stránce pozoruhodný čin. Praktická poznámka: nepoplést s Museum Ferrari v Maranellu! Toto je Casa Ferrari, museum věnované Enrico Ferrari, v Modeně! Citovat
koblih69 Odesláno 9. srpen 2013 Autor Odesláno 9. srpen 2013 Ano je to tak, výstavy, které tam probíhají jsou tématicky laděné. Stará budova je trvale věnovaná Enzo Ferrarimu a historii Ferrari a nová (Kaplického budova) pak tématicky vždy nějaké historii s Ferrari související. Citovat
Jeny Odesláno 9. srpen 2013 Odesláno 9. srpen 2013 Koblih: díky:super Na té fotce mne právě zaujalo použití křížových spojek a pryžovýho bloku na axiální vyrovnávání a taky mě zaujalo to uchycení pružící jednotky na těhlici, spíš se setkávám s tím, že je na lichobežníkovej nápravě tato jednotka uchycena na spodním nebo horním rameni. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.