Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Teď jsem si přečetl, že v úvodu píšeš o rodinném vstupném, to by mi děti něco přivezly v kapsičkách a hlavně bych měl při jejich nahánění marathon a la Modena a exponáty bych viděl jen rozmazaně, jak bych kolem nich naháněl bazilišky:D Díky za tip, na základě tohoto vlákna jsme s manželkou přehodili dovolenou z chorvatska do itálie a v září tam jedeme (v září jezdíme sami bez dětí)...

Odesláno

Jj, krásné. Po architektonické stránce pozoruhodný čin.

Praktická poznámka: nepoplést s Museum Ferrari v Maranellu! Toto je Casa Ferrari, museum věnované Enrico Ferrari, v Modeně!

Odesláno

Ano je to tak, výstavy, které tam probíhají jsou tématicky laděné. Stará budova je trvale věnovaná Enzo Ferrarimu a historii Ferrari a nová (Kaplického budova) pak tématicky vždy nějaké historii s Ferrari související.

Odesláno

Koblih: díky:super

Na té fotce mne právě zaujalo použití křížových spojek a pryžovýho bloku na axiální vyrovnávání a taky mě zaujalo to uchycení pružící jednotky na těhlici, spíš se setkávám s tím, že je na lichobežníkovej nápravě tato jednotka uchycena na spodním nebo horním rameni.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...