Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Pavlík bude po návratu z tábora velice překvapený (úprava stropu v dětském pokojíku)

Recommended Posts

Odesláno

Dohodli jsme se s Helčou, že Pavlíkovi necháme do pokojíčku udělat strop u firmy Hvězdné stropy http://hvezdne-stropy.cz/ .

Dnes dopoledne přijel velice příjemný pan malíř a po 6ti hodinách práce jsme si mohli lehnout pod strop plný hvězd, souhvězdí, planet a mlhovin. Za denního světla je strop nádherně bílý a hvězdy jímají světlo, jakmile se ale zhasne a v místnosti nastane absolutní tma, máte nad sebou hvězdnou oblohu a k dokonalosti chybí jen šustění listí ve větru a funění divočáka deroucího se Vám za hlavou napít se ze studánky.

Zcela vážně. Když Helča přišla s tím, že u kamarádky viděla v dětském pokojíku strop plný hvězd, polila mně hrůza a celkem jsem se bál, co z toho nápadu bude. Když jsem ale před chvílí viděl výsledek, myslím si, že ta investice opravdu za to stála a že Pavlík po návratu z tábora bude velice příjemně překvapenej. Malba by měla vydržet mnoho let, proto jsme zvolili takové motivy, které se snad neokoukají a Pavlíkovi se budou líbit třeba i za 8 let.

[upravil dne 30/7/2013 17:37 od Medvěd]

Odesláno

Wau :o závidím mu.... Autíčko krásné dostane, strop bude mít bombastický.... Nechceš mě adoptovat? :D

Určitě potom nahoď fotky, jak to vypadá... :papa

Odesláno
Wau :o závidím mu.... Autíčko krásné dostane, strop bude mít bombastický.... Nechceš mě adoptovat? :D

Určitě potom nahoď fotky, jak to vypadá... :papa

Fotky? Čéče těžko Anežko. Aby bylo něco vidět, muší bejt tma - jakmile foťák blejskne, nebude vidět asi nic (aspoň si to teda jako fotomíňnežamatér myslím).

Odesláno

Ahoj, nejen, že to vypadá dobře a zajímavě - je to prostě super a na pohled něco prostě úžasného. Švagra - už před cca 15-ti lety - přepadl obdobný nápad, ale řešil to pomocí světlovodných vláken a docílil tak (různou délkou vláken) i sféru. Tvořil to asi dva měsíce ( vyměřováním poloh souhvězdí na strop a délky vláken ), ale výsledek byl prostě jako v planetáriu. Na osvětlení stačila pak jediná halogenová žárovka na 12V.

Méďo - super nápad. A k těm fotkám prostě zakaž na foťáku blesk.

[upravil dne 30/7/13 16:51 od FrantaCV]

Odesláno

Určitě to zkus vyfotit bez blesku, i kompakt by to měl aspoň trošku pobrat, předpokládám, že jako fotomíňnežamatér asi nebudeš mít možnost nastavit si na foťáku uzávěrku, tak budem doufat:-) Jinak obrázky na jejich stránkách vypadají perfektně, myslím, že jestli si to přečte moja, budem to mít i v ložnici;)

Odesláno

Cena je věc relativní - pro někoho možná vysoká, pro jiného únosná. Přijď se, Pe.Tře, někdy za zimního brzkého večera podívat s dětmi na realitu :papa

Odesláno

RC model stejně do půl roku zahučí (možná i dřív), ale tohle je poněkud trvalejší.

Kamarádka srovnávala cenu stropu s pobytem u moře, tam už bych byl schopen zaváhat - ale hračka zůstane hračkou a domnívám se, že Pavlíka omrzí o dost rychleji.

Odesláno

Nevím ,ale podle fotek snad to kluka nadchne , koukal jsem na fotky na odkaze a byly tam hezčí. Ale jde jen co se člověku líbí.

Odesláno

pěkný,ale je to bohužel pořád stejný....

divím se ,že jsi do toho ty peníze dal,myslím že to omrzí,ale pořádnej rc model,kterej se dá vylepšovat je zábava pro kluka tak na 3-4 roky pokud ho auta baví;)

ale drahý to není na 1m2 to namaluje a je to za 550kč,to jde...

nebo kolik to koštlo?

[upravil dne 30/7/13 21:27 od Charlie 1]

Odesláno

No není to můj šalek,ale když jem jel na sraz do Prahy s BBJ family/jsi ho bojkotoval/ tak v autě svítila želva a vytvářelo to iluzi hvězd,tak to si myslím,že nadělá víc parády a hlavně je to na stropě jen když chtějí a za zbytek můžeš k moři.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...