Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Je možné dokoupit parkovací senzory?

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem po dlouhé době přešel z 106 na 407 SW, ovšem je tu jeden nezvyk, auto je celkem dlouhé a tak mě napadlo jestli jde přikoupit parkovací senzor na zadní část? V menu je možnost zapnutí/vypnutí parkovacího asistenta, ale zajímá mě jestli je to možné jen dokoupit a nějak připojit (resp. jestli jsou někde vyvedené kabely) nebo prostě musím koupit něco jiného než originál, chtěl jsem, aby to bylo napojené na palubovku jako kdyby to bylo originál. Jedná se o 407 SW rok výroby 2009 bez navigace. Víte někdo jak to zjistit? a popř. kolik by to cca stálo?

Odesláno

ano je to mozne, kukni ci mas v kufri alebo priestore rezervy kablove koncovky.

ak ano, 50% uspechu mas za sebou.

koblih, on chce aby to bolo ako origo, o bastlenie nema zaujem, aspon tak som to pochopil jaaa ;):aut

[upravil dne 25/7/13 22:21 od Marcel00]

Odesláno
jeee tohohle topicu asi využiju i já a vtírnu se se svym dotazem:D

mám na P407 rv 07 origo zadní parkováky, ale co kdybych chtěl i přední? :myslim:D

Odporúčam vymeniť modul medzi sedačkou a volantom.:roker

Odesláno

ferinko: děkuji za radu, vyměním šoféra :papa

HonzaZ: a kdybych koupil zadní senzory a dal je do predu? :D (typicky českej vynález, všecko vochcat:cool::D)

Odesláno

Trošku si za:xvul uju

Parkovací senzory jsem měl na Ducatu, kde jsem za auto opravdu neviděl a tak jsem jejich význam i chápal (předtím jsem jezdil s dodávkou s prosklenými zadními dveřmi a parkovat se dalo bez problémů).

Couváky u osobáku moc nechápu a dávat si na auto přední senzory, to mi přijde už opravdu poněkud \"blonďaté\"

Konec :xvul

Odesláno

A to máte SW-čka..ted jak se krásně parkuje se sedanem..Ze začatku jsem si řikal proč ja trubka si nekoupil se senzorama..ale všechno se da naučit, i si na to zvyknout. I na ten přední dlouhej čumák. Prostě když vidim že už nemužu blíž, tak vim že ještě můžu :D

Odesláno
Trošku si za:xvul uju

Parkovací senzory jsem měl na Ducatu, kde jsem za auto opravdu neviděl a tak jsem jejich význam i chápal (předtím jsem jezdil s dodávkou s prosklenými zadními dveřmi a parkovat se dalo bez problémů).

Couváky u osobáku moc nechápu a dávat si na auto přední senzory, to mi přijde už opravdu poněkud \"blonďaté\"

Konec :xvul

Takže když mám u coupe senzory origo vpředu i vzadu tak sem blondák???:myslim

Odesláno

Prajem pekny den. Prosim chcel som sa opytat na schemu zadnych parkovacich senzorov. Uz neviem, co robit. Zohnal som senzory z vrakaca a stale nejdu, len to pipne a konie,c a o chvilku nabehne na indikatore Parking assisten fault. Nejde to. Pozeral som zvazky kablov, meral napajanie na senzoroch, ked som zaradil spiatocku a uz som z toho nervozny a uvazujem aj nad tym, ze si tam dam nejake obycajne a nebudem sa s tym uz hrat, ale predsa by som poprosil o schema, ak by mi niekto vedel pomoct. Dakujem Maros. Je to 2HDi 100kW 136k vin je VF36ERHRH21154217.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...