Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno
Smutny konec co ? :(

Rve mi to srdce...

Kdyby bylo místo, proč ne...

A ještě ke všemu 405ky jsou stále v kurzu a zrovna lacino se nedají sehnat...

Každej to hned rozebere a vyhodí do šrotu, aby měl alespoň nějaké koruny.

Každá plechovka tam jednou musí, holt ty krásný starý káry taky odcházejí no, něco se zachrání někde ve sbírkách ale většinu takhle odvezou

Hurvajzi, nech toho, držíme minutu ticha. :ticho

Odesláno

Ja nevim .... pokud je to konec auta, co verne slouzilo a nalitalo bez vetsich problemu treba 300tkm je to smutny .. pokud je to konec auta co byl vyrobni zmetek a akorat se to s*alo asi bych tak patetickej nebyl .... ale stejne no :)

Odesláno

Asi tak... nicméně musím pochválit jihlavskou leteckou záchranou slůžbu, kdy od nahlášení byli za 7 minut na místě a na zemi...

Odesláno

Radeji to tu nerozpatlavej urcite to jeste boli a chvili bude .. :myslim

Odesláno
Ja nevim .... pokud je to konec auta, co verne slouzilo a nalitalo bez vetsich problemu treba 300tkm je to smutny .. pokud je to konec auta co byl vyrobni zmetek a akorat se to s*alo asi bych tak patetickej nebyl .... ale stejne no :)

Třetí možností je likvidace auta, protože pro něj není využití a dotyčný likvidátor si přijde na 2-3 tisíce, tak ho radši rozřeže...

• O 1 rok později...
Odesláno

Tak to si schválně tipněte, jak dopadla tahle 405ka, na kterou jsem si brousil zuby: :(

[upravil dne 22/8/2014 00:17 od Marcel505]

post-1938-1410963947712_thumb.jpg

Odesláno

Marceli, už jsemti několikrát říkal, že ty se musíš ,,přiženit\" na nějaký velký statek, kde bude veliká prostorná stodola. Nejlépe dvě. To by byl pro tebe ráj a nejen pro tebe, ale i pro old Peugeoty. Mám právdu? V Praze nic takového není:D.

Odesláno
Marceli, už jsemti několikrát říkal, že ty se musíš ,,přiženit\" na nějaký velký statek, kde bude veliká prostorná stodola. Nejlépe dvě. To by byl pro tebe ráj a nejen pro tebe, ale i pro old Peugeoty. Mám právdu? V Praze nic takového není:D.

Souhlasím. Máš nějakou nevěstu? :cool:

Další možností je změnit značku...

...mám pocit, že se moc nepatřím. :(

Odesláno

Marcel505

nové moderní auto by tě nebavilo? abys mi rozumněl--auto u mě nemá jméno, není to člen rodiny atd...,je to prostě stroj,který mi má sloužit...,starám se o něj sice s láskou :),to jo, ale jakmile mě na.ere častýma poruchama (nebo jiný závážný důvod), tak jde z baráku a přichází mladší stroj...,co tě vlastně drží u těch starých vraků??

P.S.není mým záměrem tě urazit ;)

[upravil dne 23/8/14 20:09 od ozzy56]

Odesláno
Marcel505

nové moderní auto by tě nebavilo? abys mi rozumněl--auto u mě nemá jméno, není to člen rodiny atd...,je to prostě stroj,který mi má sloužit...,starám se o něj sice s láskou :),to jo, ale jakmile mě na.ere častýma poruchama (nebo jiný závážný důvod), tak jde z baráku a přichází mladší stroj...,co tě vlastně drží u těch starých vraků??

P.S.není mým záměrem tě urazit ;)

Přemýšlím, co by mě na novém moderním autě bavilo... :myslim

Ty auto potřebuješ, já ho dříve nepotřeboval, tak mě poruchy spíš bavily než trápily. Ale postupem času auto potřebuji a poruchy mě pochopitelně otravují. Jako dnes asi 15min. řešení brzdových světel... Ale to bylo ještě v pohodě ve dvou...

Já se taky letos rozloučil s dvěma autama a zvládl jsem to myslím celkem dobře bez návštěvy psychologa. :)

Co mě drží u starých aut? Přeci to, že jsem je zachránil a mohu je zachraňovat a tedy držet při životě. ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...