Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

KALENDÁŘ PEUGEOT KLUBU 2014 - kalendáře odeslány 13.12.2013 v 16:11:37

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

Co se stane s týdny, které nejsou obsazeny?

[upravil dne 26/8/2013 22:42 od Marcel505]

[upravil dne 26/8/2013 22:42 od Marcel505]

Odesláno

Bude druhé kolo, kde se nahrají jiná auta členů :) Popř pokud se nakonec nezaplní (minulý rok asi 3 týdny, tak se dají foto ze srazu :) )

Odesláno
Bude druhé kolo, kde se nahrají jiná auta členů :) Popř pokud se nakonec nezaplní (minulý rok asi 3 týdny, tak se dají foto ze srazu :) )

Takže budou dva druhy kalendářů pro rok 2014?

Pak mě napadl jeden velký dotaz:

Bude u fotek nějaký popis?

Ten nick je logický, ale mnohem lepší by mi přišla informace o tom, jaký je to vůz, a kdy a kde to bylo foceno... :myslim

Chápu, že už je asi pozdě tohle nějak dohnat...

Odesláno

Není to špatný nápad, ale letos to do kalendáře už nedostaneme.. systém na to není připraven..

Bude jeden druh, ale vlastně dva - CZ a SK verze :) ale v obojím budou stejná fota, jen se budou lišit jména ;)

Odesláno
Díky srazu mám fotky ... :D :D ... jen vybrat a konečně to nahraju .. snad nebudu poslední :myslim:D

:D

Nepsané pravidlo od \"nejmenovaného\" organizátora je, že v případě slečen musí být nahrána fotka vozu i s majitelkou spoře oděnou... :mrk

Odesláno
Díky srazu mám fotky ... :D :D ... jen vybrat a konečně to nahraju .. snad nebudu poslední :myslim:D

Nepsané pravidlo od \"nejmenovaného\" organizátora je, že v případě slečen musí být nahrána fotka vozu i s majitelkou spoře oděnou... :mrk

Faaaakt? :D :D .. no počkej .. to nikdo neřekl :D .. mam fotky akorát v plavkách u broučka :D :D ..

[upravil dne 5/9/13 23:19 od Kata517]

Odesláno

Tak jsem chtěl kouknout a nahrát fotku :D Tyjo, kuci, co to jako je? Gympl onlajn? A hned jako prvni posli sms? Todle snad nemůžete myslet vážně. :D Takhle se vydělává bez práce :D

Peace Bro :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...