Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Sagic: s mojí šikovností je často potřeba lékárna i při psaní propiskou v kanceláři :D nebrala bych to na lehkou váhu :D ale podívám se jak to tam máme, třeba bych to fakt zvládla..

Dave_k: hmmm já myslela, že bych koupila něco takového (co tam máme, otevřela sem první odkaz, kde je to samé co mám ted v kuchyni) http://www.koupelnyvenus.cz/product/vodovodni-baterie-svitava-s005-0:133/ jako asi je mi jedno co za značku to bude... ta baterie co tam je teď je od doby co se dělala nová kuchyně - to bude už tak 5 - 6 let možná víc... tak aby to prostě vydrželo aspoň stejně tak dlouho, nebo lépe dýl, ale víš jak to je - za nějakou rozumnou cenu...

Odesláno

K levnejm bateriím - možná má někdo jinou zkušenost ale já před 10 ti lety vyměnil všechny v bytě za hypermarketové za 300-500,- ( 2x koupelna, toaleta, Kuchyně) a teprve letos odešla jedna kartuše v koupelně v umyvadle. Koupena jiná kolem 140,- a zase funguje.

PS: zítra jedu přes prahu, klidně ti ji vyměním (když mě nebudeš nutit obdivovat nové autí :D)

Odesláno

Kobliho, schovám mojí kočkovitou šelmu na nějaké parkoviště, přes které nepojedeš abys na ni neviděl :D

díky za nabídku akorát já bych zítra mohla až někdy nejdřív po devátý večer... :/ Takže jjedině, že by se ti chtělo/by to šlo takhle pozdě...

[upravil dne 21/7/13 20:14 od Goldinka]

Odesláno

Možná bude u nové baterie i návod... ;)

Ve dvou to jde lépe, tak se snad někdo najde, kdyby sis na to netroufla.

K těmhle činnostem jsem se ještě nedostal, ale víceméně je to fakt jednoduché.

Hlavně mít správné nářadí...

Odesláno
Kobliho, schovám mojí kočkovitou šelmu na nějaké parkoviště, přes které nepojedeš abys na ni neviděl :D

díky za nabídku akorát já bych zítra mohla až někdy nejdřív po devátý večer... :/ Takže jjedině, že by se ti chtělo/by to šlo takhle pozdě...

[upravil dne 21/7/13 20:14 od Goldinka]

Hm to je totálně na houby, proletím Prahou na motorce kolem 9 ráno a pak někdy kolem 15 nazpět. Tahle večer nemůžu, to bych dojel v noci a ráno vstávám v 5 :(

Odesláno

Nevadí, ale díky moc.

Ono to teče takhle už docela dlouho, akorát já se to rozhodla začít řešit teď, takže to ještě nějakou dobu vydrží :)

Odesláno

V tom otočným jsou O-krožky, který se časem sedřou. Dalo by se to asi i opravit, ale při cenách baterií je skoro škoda se s tím otravovat. Možná pojedu ještě ve středu, ale to už budu pod dohledem GPS.

Odesláno

Goldinka: Zkus se někde zeptat na ty díly do baterie - pokud půjdou lehce sehnat, za dobrou cenu, je to dobré řešení.

I když, jak je baterie obrostlá, by to chtělo novou...

Odesláno

Marcel00 máme podobný akorát na konci je taková kulatá věc kterou se dá \"přepínat\" jestli chci proud vody nebo takovou tu \"sprchu\" - ale není to ta vytahovací...

Odesláno

tu gulatu vec mozes prehodit z jedneho na druhy... u nas sa tomu hovori perlator... :-)

chcel som len poukazat ze kupovat kartusu a s neistym vysledkom bez zaruky... mas takto z ikea vlastne kompletnu bateriu so zarukou za celkom prijemny peniaz ;)

[upravil dne 21/7/13 22:18 od Marcel00]

Odesláno

Marcel00: jasný, já sem se už rozhodla pro celou tu baterii, jak už bylo psáno, má už něco \"natočeno\", takže to nebude na škodu. A jestli se ta kulatá věc dá přehodit a je jedno, jakej ten konec toho šlauchu, ze kterýho teče voda, je, tak je to ideál. Teď už jen vybrat, zakoupit a nainstalovat :D

Koblihu: hele v pohodě, říkám teče to takhle už tak rok, možná i dýl :D takže to rozhodně nijak nespěchá, jen sem si řekla, že už bych to mohla udělat.... :)

Odesláno

říkám teče to takhle už tak rok, možná i dýl :D takže to rozhodně nijak nespěchá, jen sem si řekla, že už bych to mohla udělat.... :)

Tak to je pěkné,že jsi se rozhodla to řešit.Kdyby ses na to vykákla tak jsi mohla měnit i desku.Páč to vlhko krásně hlodá tu dřevo třísku,to je potom krása jak to bobtná:o. Jestli máš nějakou lepší desku,třeba ze šutru nebo mramoru tak tam to nehrozí.

• O 3 roky později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...