ozzy1 Odesláno 20. červenec 2013 Odesláno 20. červenec 2013 http://www.loupak.cz/video/kategorie-auto-moto/15851-kdyz-motorkar-vybrzduje [upravil dne 20/7/13 12:27 od Radek Hurvajz] Citovat
lukaro Odesláno 20. červenec 2013 Odesláno 20. červenec 2013 Včera v jedné crash kompilaci jsem to viděl... Najel do něj dobře Motorka na šrot a na autě možná nárazník na výměnu. Došel bych k němu a ještě bych mu přidal... Štěstí, že má kameru a vše pro policii natočené. Citovat
ozzy1 Odesláno 20. červenec 2013 Autor Odesláno 20. červenec 2013 Pouze bych ho odtáhl na stranu , aby nepřekážel provozu a pokračoval bych dále v cestě. Citovat
Schreek Odesláno 20. červenec 2013 Odesláno 20. červenec 2013 No vybržďovat motorkou je fakt blbej nápad, tohle ani jinak dopadnout nemohlo Každopádně mě trošku zarazily reakce lidí. Zaprvý zastavit u středových svodidel moc rozumu určitě nepotřebovalo a za druhý na silnici leží polomrtvej motorkář a on si nejdřív zkontroluje auto No nevim trochu mi nahrává myšlence že náraz nebyl tak úplně nechtěný... Citovat
Jitka+Jirka Odesláno 20. červenec 2013 Odesláno 20. červenec 2013 Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu..........:D:D Citovat
davidekcz Odesláno 20. červenec 2013 Odesláno 20. červenec 2013 Dobře mu tak kreténovi. jestli letěl 200 a borec v autě si ani nestihl všimnout, že ho má zaprdelí a pak začal machrovat... Ale reakce řidiče zajímavá :myslim Citovat
Stifler Odesláno 20. červenec 2013 Odesláno 20. červenec 2013 on ten řidič asi taky za moc nestojí, když neví, že jízda (nikoliv pouze předjíždění) v levém pruhu je na dálnici zakázaná. co je pak pro toho motorkáře lepší? snížit rychlost na úroveň toho auta (nikdo neví, zda je 130 km/h nebo jen třeba 100 km/h) nebo ho objet z prava? Objet ho z prava je zakázáno stejně jako jet celou dobu v levém pruhu, když je pravý volný........... Citovat
lukaro Odesláno 20. červenec 2013 Odesláno 20. červenec 2013 Tak řidič si zkontroloval auto, to já chápu, náhodou někde něco teče a kdo ví co ještě....ale to je fuk. Proč by mu měl letět hned pomoc? Zní to hnusně, ale vždyť si za to mohl sám, dostal podle toho náležitý trest. Co kdyby ten frajer v autě vezl malé děti? Možná i vezl, to se nedovíme....pak se mohlo stát i něco horšího. Citovat
lukaro Odesláno 20. červenec 2013 Odesláno 20. červenec 2013 Stifler: tak už třeba sám motorkář překročil povolenou rychlost. Když si to tak vezmeš, pokud jel max. povolenou rychlostí, tak mu nikdo nemůže říct ani popel a pokud překážel, motorkář měl prvně třeba bliknout dálkovýma nebo zatroubit, pokud by to nepomohlo, předjet si ho zprava, ale více zeširoka... A ne ho pak takhle brzdit, asi to neměl v hlavě v pořádku a neuvědomil si, že auto tak rychle jako motorka nezastaví... Dobře mu tak, hovado to je.. Citovat
Mopař Odesláno 20. červenec 2013 Odesláno 20. červenec 2013 lukaro: seš na omylu, Stifler má v tomhle případě pravdu. Ty mu musíš uhnout ať se ti to líbí nebo ne. Překročení rychlosti je sice přestupek, ale jeho.Stejně tak jako předjíždění zprava. Neuvolnění jízdního pruhu rychlejšímu by byl zase přestupek tvůj (byť samozřejmě pokutovanej mnohem menší částkou). A proč by mu měl letět pomoct? Protože je to opět nařízený zákonem. Neposkytnutí první pomoci je dokonce trestný čin, nikoliv pouze přestupek... Citovat
Stifler Odesláno 20. červenec 2013 Odesláno 20. červenec 2013 lukaro: i kdyby jel přesně předpisových 130 km/h, tak se pleteš, že mu nikdo nemůže nic říct - právě ta jízda v levém pruhu je trnem v oku zákonodárcům a možná i policistům a mnohým řidičům. Předjet ho zprava? No, může to dopadnout taky tak, že se řidič auta rozhodne uhnout do pravého pruhu zrovna ve chvíli, kdy ho tam bude chtít objet motorkář, takže je to vždycky docela risk. A třeba ten motorkář troubil nebo i blikal, ale to z toho videa nikdo nevyzkoumá. Navíc každý řidič by měl, jak jsem psal, jet v levém pruhu jen pouze pokud potřebuje předjet pomalejší vozidlo v pravém pruhu, takže by nějaké blikání či troubení nemělo přijít v úvahu, pokud by se řidič auta zachoval tak, jak měl. Citovat
lukaro Odesláno 20. červenec 2013 Odesláno 20. červenec 2013 Moc to řešíte.... Tady se řeší jeho brzdění, které neměl udělat a zaplatil, tečka Citovat
Stifler Odesláno 20. červenec 2013 Odesláno 20. červenec 2013 Ono se ale nic nedá řešit jednostranně. Pokud je řidič auta omezenec a myslí si, že smí jezdit v levém pruhu celou jízdu jako \"král\", tak by se mělo řeišt i jeho jednání a ne jen svalovat vinu na motorkáře, jehož rozhořčení chápu, jen nezvolil vhodné řešení na vyříkání si toho s řidičem auta. Citovat
Guest servisman Odesláno 20. červenec 2013 Odesláno 20. červenec 2013 sice máš prav du,ale bezdůvodné vybrždování taky není ono.Nic naplat dobře mu tak Citovat
ChouLu Odesláno 20. červenec 2013 Odesláno 20. červenec 2013 Jak tohle může někoho napadnout? Ale musím pochválit reakci protijedoucího kamionu, který zastavil a šel pomoct... to by se u nás nestalo Citovat
odee Odesláno 22. červenec 2013 Odesláno 22. červenec 2013 Souhlas se Stiflerem, řidič auta neměl co dělat v levým pruhu, nikoho nepředjížděl. A ten motorkář je chudák, jelikož mu asi příroda nenadělila mozek, jinak by ho nenapadlo vybržďovat auto, vždyť mu muselo být úplně jasný, že to pro něj nemusí dopadnout vůbec dobře... Dle mého subjektivního názoru by měli vyfasovat pokutu oba, řidič auta navíc facku (motorkář už ji dostal) a kamioňáci, co zastavili naproti, tak před těma smekám:potlesk Ještě by mě zajímalo, jestli ten blbec v autě se tam tak dlouho vzpamatovával, a nebo byl za auto dát trojúhejník, když už zastavil v rychlým pruhu... Citovat
KapriQ Odesláno 23. červenec 2013 Odesláno 23. červenec 2013 Mne prislo ze ten borec mal nohy zapletene po tom pade pod motorkou a nemohol sa z pod nej vytiahnut. Tiez respekt pre tymi kamionistami, ako okamzite zastavili a isli na pomoc. Tiez nemam rad ked niekto ide stale v lavom pruhu a nema tam co robit.Takychto pripadov je na ceste az moc .... Raz sa mi stalo, ze som isiel nejakych 130-140kmh, predomnou typek zacal obiehat kamion, ten typeq isiel tak 110 max, proste ma obmedzil ... Ok pribrzdil som, uz som sa zacal rozbiehat zase na 110++kmh, a ten borec si to stale valil v lavom pruhu... Tak som zase pribrzdil, blikol som mu, vytrubil ho, spravil to proste naschval, nemal nato ziadny dovod a proste to urobil, tak som sa dal do praveho, cakal som co spravi, dal sa tam po chvilke aj on, potom som ho chcel obehnut a pri obiehani ma s prepacnim tento ko*ot zacal vytlacat do zvodidiel, v ten moment som myslel, ze by som mu dal asi taku cez drzku .... Toho motorkara to samozrejme vytocilo, ze auto islo v lavom pruhu, ale mozno ho ten vodic ani nestacil zareagovat, ale chyba obidvoch samozrejme... Vodic mal ist v pravom pruhu a bolo by to ok. Ale tomu borcovi na tej motorke fakt chyba nieco od tej prirody... [upravil dne 23/7/13 14:42 od KapriQ] Citovat
odee Odesláno 23. červenec 2013 Odesláno 23. červenec 2013 To KapriQ: úplně to samý co popisuješ se mi už stalo několikrát (dycky se 106-asi to někoho provokuje). Strašně mě to vždycky nasralo, ale od té doby, co vozím malou, tak se snažím to nedat najevo a nenadávat (nadávám až ve chvíly, kdy mě někdo vyloženě ohrozí, to sem vždycky chvilku úplně nepříčetnej a věřím, že bych tomu člověku dokázal i ublížit, kdyby se naskytla příležitost konfrontace! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.