Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nazdarek. Chcel by som sa s Vami poradit o probleme. Vcera sme si vysli na hory na dovcu a skoro na konci cesty sa to stalo. Z nicoho nic asi pri 60km/h zacalo drhnut a cukat auto, pak to prestalo a jak som slapol na brzdu tak zase. Jakoby sa kouslo zadne kolo, je tam buben. No ale na chatu se dosli v pohode, takze nevim co se kouslo, kdyz to uz jde. Bojim sa ale ist na dalnici aby se to znova nestalo. Nevite nekdo co by to mohlo byt? Este dopovim, ze obcas sa mi stava pri rozjizdeni na spatecku, ze v bubnu silne rupne a pak to uz jde normalne, zda to nebude taky tim.

Odesláno

pohledej forum, už se to tu řešilo a ne jednou . Sundal bych buben a podíval co tam chybí .

naposled zde

[upravil dne 20/7/13 11:05 od servisman]

Odesláno

jj ked mas bubny tak to bude stopro odlepena trecia doska z celuste a ta ako tam lieta za jazddy to blokuje uz sa mi to stalo ale chce to zhodit bubon ako pisal Honza

[upravil dne 20/7/13 10:54 od krtek 2]

Odesláno

:myslimPrasklá pakna,očesané obložení,prasklá pružina ..... atd. těch možností je víc.Pokud ten buben nesundáš,tak se to nedozvíš. A nevím jestli to na chatě a bez nářadí sundáš. Ale možno že jo! A pokud jo,tak co tam dáš ? Musel bys to všechno vyhodit,zaslepit \"prasátko\"a pak s \"rozumem\" domů. .......Pokud se ti to ještě \"koulí\",tak se na to vyprdni a až pojedeš zpatky,tak používej brzdy minimálně. (Pokud nejezdíš jak dobytek,tak se to klidně dá sjet bez brzd. 1.st. udrží hodně velkej kopec).Jestli budeš pořád brzdit,tak počítej s tím,že budeš nakonec kupovat i buben. :super

Odesláno

Pokud to dělá jen při šlápnutí na brzdu tak se dá buď něčím stisknout bezdová hadice nebo ostře zalomit brzdová trubka (né moc aby nepraskla) a po opravě se vymění (stojí pár korun... ). Tím se ucpe tlak do prasátka. Samozřejmě by to muselo být ve chvíli kdy to nedělá. Tu hadici by se dalo stisnout třeba dvěma dřívky proti sobě, které na obou okrajích omotáš tvrdým drátem.

Odesláno

Jasne, diky moc za rady. Praveze tu nemam naradi a nemam jak sundat buben. Ted jsem jel asi 30 km stim a zdalo sa mi ze brzdia jen predne kotouce. V tom bubnu obcas lupne, ale krouti se normalne to kolo, se bojim aby se to nesprajclo na dalnici, mam v aute male dite:bojim

Odesláno

Ja mel stejnej problém .... mám v zadu kotouc na brzdení a buben na rucku a zrezl mi drzák pakny a pakna se oddelila od naboje a drela z vnitrní strany bubnu ... problém jsem vyresil koupí noveho drzaku v kelly za 34kc :)

Odesláno

doporučuju to dát místnímu mechošovi--dokud se kolo ještě točí--protože na zpáteční cestě může udělat paseku...,udělat to stejně budeš muset, tak proč ne v místě pobytu :myslim

Odesláno
Odesláno

Print ti dává odkaz špatný ,ty máš auto jako já a tam patří drobet jiné , jinak ty držáčky jsou na obr červěně označený ,jsou to držáky paken

Odesláno

Koblih: nevim jak tobe ale me se ukazuje po rozkliknutí meho odkazu toto: Sada příslušenství, parkovací brzdové čelisti ATE + podobny obrazek co sem vlozil servisman

Servisman: ja vím ze sem dal odkaz na soucastky na muj motor ... a vím ze patrius ma 1.8 ale ja to myslel tak aby vedel jak to vypada ;)

Odesláno
Koblih: nevim jak tobe ale me se ukazuje po rozkliknutí meho odkazu toto: Sada příslušenství, parkovací brzdové čelisti ATE + podobny obrazek co sem vlozil servisman

Servisman: ja vím ze sem dal odkaz na soucastky na muj motor ... a vím ze patrius ma 1.8 ale ja to myslel tak aby vedel jak to vypada ;)

A to je ten fór ... když sem hodím odkaz na Kelly tak mi taky bude fungovat :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...