Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

mají jí i snad na ahifi.cz ;) ja Stualarm hodil jen odkaz, jelikož my od nich bereme, tak to mám uložené v PC :) Normál hledej podle toho kodu co tam je ;) jenom pozor, pod tímto kodem se ještě před 2 lety prodávala jednotka co vypadala uplně jinak a neuměla BT :) 

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ahoj ještě jednou, dneska jsme zkoušeli zapnout AUX vstup na rádiu přez diagnostiku, ale při potvrzování konfigurace zahlásil software chybu a nastavení neaktualizoval.

Setkal se s tím už někdo? Podotýkám že musím dávat AUX kabel na aux2 protože na aux1 je už HF sada. Může to mít nějaký vliv?

Nebo by to mohlo být starším softwarem? (ten ale auto podporuje jen vypadá trošku jinak UI).

Je někdo ochotný z okolí Brna/Ostravy se se mnou na to podívat?

Děkuji

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Dobry den,

Dovezl jsme Peugeot 207 minuly rok a nedávno jsem instaloval kabel ze výstupu AUX, abych mohl používat mp3 přehrávač (rok výroby 2007, rádio RD 4). Teď mi chybí jenom aktivace aux výstupu.

Má někdo správný software...a byl by ochotný aktivovat za láhev vína třeba?

S pozdravem,

Howard Harding

• O 4 měsíce později...
Odesláno
V 23. 7. 2019 at 8:07, ChouLu napsal:

Je to HF modul ;)  

Ale koukám, že máš dvoutunerové rádio, tak ti půjde aktivovat AUX2, takže jen přepinovat ten koupenej kablík do origo kostky  podle tohodle schématu a pak samozřejmě aktivoat na origo diag :)

Výsledek obrázku pro RD4 pinout

Kdopak mi pomůže v okolí Karviné? 

• O 1 měsíc později...
Odesláno (upraveno)

Zdravim vsechny, byl by tu nekdo schopen a ochoten aktivovat AUX u C3? Nejlepe Praha nebo blizke okoli.

Upraveno uživatelem flacek
  • O 5 měsíců později...
Odesláno

Zdravím lidičky :)

jako všichni ...tak i já bych potřeboval poradit co se týče zprovoznění AUX (RD4 malý oranžoví display)

Nechával jsem u mechanika povolit AUX ale prý narazil na problém kde AUX mu nejde aktivovat ...musí změnit nějakou zemi aby to šlo (neví jako zemi navolit)  ....setkal jste se s tím někdo a případně jakou zemi jste zadali ? 

Děkuji :)

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Zdravím,

vlastním Peugeot 307 (3 dvéř) a v něm rádio Clarion RD3-01 PU2859A. Chtěl jsem si zavést aux, abych mohl poslouchat hudbu přes telefon. Koupil jsem si k tomu tuhle krabičku (HUDEBNÍ PŘEHRÁVAČ USB / AUX PEUGEOT RD3 554PG010) z e-shopu levnealarmy.cz. Ještě před koupí jsem si nechali přes dia povolit CD měnič. Po tom co mi. krabička přišla jsem jí podle návodu zapojil, ale zvuk jsem z toho nedostal. Tlačítko CD měniče nereaguje. Na stránkách produktu není můj typ rádia mezi podporovanými, ale ani mezi nepodporovanými. Je tedy možné, že je to zapříčiněné tím? Neví někdo co s tím?

Díky

Odesláno (upraveno)

Tohle rádio jsem měl v 307 sw :) Dával jsem jiné a tohle prodal pánovi, kterému jeho RD3 odešlo a měl něco podobného na AUX a USB. Na původním rádiu mu to šlo, na tom ode mě nikoli :) Viděl bych to na nekompatibilní rádio. Ale než to zahodíš, zkusil bych zkontrolovat aktivaci. 

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
  • O 4 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...