Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

je to firma založená v roce 1996 indonésie dle prodejců na internetu nejprodávanějsí pneu v Anglii v poměru cena / kvalita tak se ptám pokud někdo nemá zkušenosti je cca o osmset levnější než barumka ale právě když rozdíl brzdné dráhy při nekvalitní pneu např. natkang a třeba barum bravuris je až 16m tak uvžuju jestli ta úspora 800 stojí za to

Odesláno

Můžeš být zkušební jezdec (vypusťte kontrolního brouka).

Nepíšeš, jaký rozměr tam máš, takže pro 406 break odhaduji 205/55R16 http://www.akcnipneu.cz/cenik-osobni-pneu.php?filtr%5Bauto%5D=osobn%ED+&filtr%5Bsezona%5D=celoro%E8n%ED&filtr%5Bsirka%5D=205&filtr%5Bserie%5D=55&filtr%5Brafek%5D=16&filtr%5Bsi%5D=-1&filtr%5Bdezen%5D=-1&filtr%5Bvyrobce%5D=Barum

anebo 205/55R15 http://www.akcnipneu.cz/cenik-osobni-pneu.php?filtr%5Bauto%5D=osobn%ED+&filtr%5Bsezona%5D=celoro%E8n%ED&filtr%5Bsirka%5D=205&filtr%5Bserie%5D=55&filtr%5Brafek%5D=15&filtr%5Bsi%5D=-1&filtr%5Bdezen%5D=-1&filtr%5Bvyrobce%5D=Barum

ceny nejsou nijak závratné, určitě bych volil osvědčenou značku, už kvůli svědomí (kdyby se něco stalo (tragická nehoda:myslim), tak tě nemusí hryzat svědomí, zda to nebylo gumama a kdo je vybral - a že ten 15-letý mohl ještě žít...:myslim)

To ani tak nepřeháním, představ si tu situaci a následné úvahy. Mám na starosti asi 20 aut a v nich cizí lidi, tak uvažuju takhle.

[upravil dne 16.7.2013 10:46 od P607Olda]

Odesláno

PS: letních gum je všude jako sr..., protože je nikdo neojede. Léto už nějak dojeď a hlavně zainvestuj pořádné kvalitní nové zimní.

[upravil dne 16.7.2013 10:48 od P607Olda]

Odesláno

No právě to mně zaráží že ani řádné informace o firmě nejsou a proto jsem ptal jestli někdo nemá zkušenosti jinak je rozměr 215/17/40 zimáky mám teď budou druhou sezónu Vredestein a max. spokojenost letní mám Fuldy a nepravidelně se ojíždí a není to geometrií jsou to divné gumy takže vzhledem k ceně půjdu do těch barumek vzhledem k našim cestám minimálně 50ky

Odesláno

Jak jsou gumy širší, než by měly, tak jsou choulostivé na ojetí a zároveň hůř sedí ve vyjetých kolejích.

Sjíždění u širokých gum je skoro obvyklé, sbíhavost se ti prakticky nepodaří nastavit na správnou hodnotu, jedině zkusmo. (Je fakt, že kvůli tomu nemusíš \"ohoblovat\" gumy, že se bude sjíždět, je na gumě vidět už po asi 10 km, ten exponovaný okraj je černý - otřený).

Mě tedy velká kola vůbec nechytají, připadá mi to vyhazování peněz. Zvlášť, když k tomu přistupuješ tak, že ani neřešíš, jestli 215/40R17 anebo 215/50R17. Dej pozor, aby ti nechytaly o blatník při rejdu.

Rozdíl v rozměrech:

[upravil dne 16.7.2013 11:25 od P607Olda]

post-3499-1410963233138_thumb.jpg

[upravil dne 16.7.2013 11:35 od P607Olda]

Odesláno

dík za radu já tam měl před těma fuldama pirelli to jsem koupil s těma kolama a byly 40 sjížděly se pravidelně , ale byly to 205ky až ty 215 fuldy udělali ostudu ale jinak místa je tam dost o blatník chytat nebudou

Odesláno

Nj, je to asi prostě nesprávným rozměrem, já mám Fuldy podle TP a sjíždějí se úplně rovnoměrně.

Odesláno

S ohledem na to, že je net plný kvalitních gum nevidím žádný důvod kupovat neznámé pneu. Pokud by byla cena nějak brutálně nízká tak je pořád rozumnější koupit nějaké zánovní značkové než tohle...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...