panzerflus Odesláno 6. červenec 2013 Odesláno 6. červenec 2013 chtěl jsem se jen zeptat jestly existovala nějaká verze peugeotu 406 podobně jako třeba 205 GTi, 405 Mi16, 205 T16 a podobně,zkrátka nějaká nadupaná verze?? díky Citovat
John Odesláno 6. červenec 2013 Odesláno 6. červenec 2013 Jedině V6 a upravit si jí jinak není nic. Citovat
panzerflus Odesláno 6. červenec 2013 Autor Odesláno 6. červenec 2013 a dělal se 3.0 v6 i jako starej model sedan? Citovat
John Odesláno 6. červenec 2013 Odesláno 6. červenec 2013 Ano dělal se i starý model s 140kw V6 ale shánět se bude asi dost mizerně. Co vím jeden V6 sedan old model měl na prodej myslím jardamoj z Prahy. [upravil dne 6/7/2013 11:53 od John] Citovat
rootsky Odesláno 6. červenec 2013 Odesláno 6. červenec 2013 Je to pecka a je jich jak šafránu, dneska je víc ceněná než coupe. Když víš co a jak, tak se to dá slušně \"poladit\", jen to chce peníze a někoho kdo to udělá, což např. já řeším už 5 let ... Jinak se dělali sedany i combi, manuál i aut. a to obě verze (140,152) i přechodový model bez muxu... Citovat
panzerflus Odesláno 6. červenec 2013 Autor Odesláno 6. červenec 2013 a co to je ten MUX? a dal se ten třílitrák navenek nějak rozpoznat od např 1.8? dík [upravil dne 6/7/13 11:24 od panzerflus] Citovat
rootsky Odesláno 6. červenec 2013 Odesláno 6. červenec 2013 V podstatě nedá, ale protůruješ a je jasno... Ono to celkem jede, takže pro spoustu řidičů \"silných\" aut je to pořádné překvapení. Taková skrytá síla... MUX je \"pokročilejší\" ele síť, už to není vypínač - \"spotřebič\", ale vypínač - řj - \"spotřebič\". Výhoda je pro výrobce že na jednom kabelu může mít cokoli, taky se dá díky tomu přes dia proklepnout kde co, zapínat a vypínat výbavu atd. Nevýhoda může být nějaká ta muška, co se hůř hledá (mám MUX v pikaču, taková obměna v tomhle 307my a bez problémů). Dneska to mají všechna auta, takže žádný strach že bys toho byl ušetřený... Citovat
John Odesláno 6. červenec 2013 Odesláno 6. červenec 2013 MUX máš multiplex sit...tzv...že auto má páčky pod volantem(kulatý) v jednom kuse(dražší na výměnu a docela se kazí). Citovat
panzerflus Odesláno 6. červenec 2013 Autor Odesláno 6. červenec 2013 aha,a ještě dotaz. Chtěl bych si do svého pažouta (rv.1996 1.6 benzin) dát pod volant páčku na ovládání rádia,je to vůbec možné? dík Citovat
rootsky Odesláno 7. červenec 2013 Odesláno 7. červenec 2013 Je, potřebuješ však rádio co to podporovalo. Skoro lepší je si pořídít nejaké pořádné značkové uni s nějakým podobným ovladačem... Citovat
chanchez Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 pokud pod volantem nemáš páčku, tak je ji sehnat. já ji sehnal z vrakáče za 5 stovek, ale určitě by se dala sehnat i levněji, mě se jen nechtělo schánět. pak potřebuješ rádio co podporuje dálkový ovládání. já jsem po hledání informací na netu zvolil sony, protože mi přišlo nejjednoduší na propojení s páčkou. pokud by jsi měl zájem, tak bych myslím i našel schéma toho bazmeku, kterej se musí dát mezi páčku a rádio. Citovat
Guest servisman Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 turbo je jak benzin tak i nafta Citovat
odee Odesláno 9. červenec 2013 Odesláno 9. červenec 2013 A ani jedno není nijak zvlášť sportovní verze:D Citovat
odee Odesláno 9. červenec 2013 Odesláno 9. červenec 2013 Rarita určitě, ale ne vy smyslu sportovního vozu, jako se ptal kolega v prvním příspěvku;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.