Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ano dělal se i starý model s 140kw V6 ale shánět se bude asi dost mizerně.

Co vím jeden V6 sedan old model měl na prodej myslím jardamoj z Prahy.

[upravil dne 6/7/2013 11:53 od John]

Odesláno

Je to pecka a je jich jak šafránu, dneska je víc ceněná než coupe. Když víš co a jak, tak se to dá slušně \"poladit\", jen to chce peníze a někoho kdo to udělá, což např. já řeším už 5 let :D...

Jinak se dělali sedany i combi, manuál i aut. a to obě verze (140,152) i přechodový model bez muxu...

Odesláno

V podstatě nedá, ale protůruješ a je jasno... Ono to celkem jede, takže pro spoustu řidičů \"silných\" aut je to pořádné překvapení. Taková skrytá síla...

MUX je \"pokročilejší\" ele síť, už to není vypínač - \"spotřebič\", ale vypínač - řj - \"spotřebič\". Výhoda je pro výrobce že na jednom kabelu může mít cokoli, taky se dá díky tomu přes dia proklepnout kde co, zapínat a vypínat výbavu atd. Nevýhoda může být nějaká ta muška, co se hůř hledá (mám MUX v pikaču, taková obměna v tomhle 307my a bez problémů). Dneska to mají všechna auta, takže žádný strach že bys toho byl ušetřený...

Odesláno

pokud pod volantem nemáš páčku, tak je ji sehnat. já ji sehnal z vrakáče za 5 stovek, ale určitě by se dala sehnat i levněji, mě se jen nechtělo schánět. pak potřebuješ rádio co podporuje dálkový ovládání. já jsem po hledání informací na netu zvolil sony, protože mi přišlo nejjednoduší na propojení s páčkou. pokud by jsi měl zájem, tak bych myslím i našel schéma toho bazmeku, kterej se musí dát mezi páčku a rádio.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...