MilanF1 Odesláno 11. duben 2016 Odesláno 11. duben 2016 To není pravda, protože inzerované cabrio má celý nárazník v barvě, což na cabriu nikdy nebylo, má mít černý "pruh". Navíc boční blinkry jsou čiré, což bylo opět až u modelu 99-. Jinak to bude faceliftový model. Někomu ale tohle vadit nemusí. Citovat
Martin127 Odesláno 12. duben 2016 Odesláno 12. duben 2016 Ahoj, díky ještě jednou všem za rady z podzimu. Nakonec jsem pořídil ten stříbrný stroj z Boleslavi. Má sice svoje mouchy, ale snad se mi podaří z něj výhledově zase udělat auto. M.j. jsem chtěl koupit nějaká originál kola, ale bohužel na netu jsem našel haldu kol pro 205cc, ale na 306 nicmoc. Nemáte někdo tip? Díky. Jinak co se týče kabrioletu jako takového, je to docela zážitek. Zatím mi nefunguje stahování pravého okýnka, takže nemůžu soudit, jak jezdí v úplně otevřeném autě, ale stejně jako ostatní kabrioleťáci-začátečníci, vždycky když do auta sednu, jedu bez střechy. Díky tomu si sice užiju novou hračku, ale taky si asi budu muset sehnat osobního chiropraktika na odblokování krční páteře ;-) Také jsem konečně na vlastní ruce a pozadí zjistil, co to znamená, když je karoserie volná a vlní se. Každopádně spousta nových zážitků a už se těším, až bude po odstranění největších neduhů z pažouta relativně normální auto ;-) Citovat
MilanF1 Odesláno 12. duben 2016 Odesláno 12. duben 2016 Takže to stříbrné, rok tuším 2003? Tam už by se karosérie kroutit neměla, tento model už má vyztužené prahy a taky i dveře mají velkou výztuhu. Na 306tku jsou nejhezčí kola Cyclone. Kdyžtak založ vlákno v sekci Naše káry. Citovat
MilanF1 Odesláno 26. duben 2016 Odesláno 26. duben 2016 http://auto.bazos.cz/inzerat/60397508/306-kabrio-ROLAND-GARROS.php Nevypadá marně, jen je to starý model. Nepíše ani motorizaci, ale myslím, že tam bude 1.6 65 kW. Nemít tolik aut doma, jel bych to omrknout. Citovat
radim.1008 Odesláno 26. duben 2016 Odesláno 26. duben 2016 Tak to je hodně pěkný. Sakra, škoda, že to nemám ještě kam dát. Kuchyň by počkala. Citovat
Martin127 Odesláno 28. duben 2016 Odesláno 28. duben 2016 Ano, je to to stříbrný. Už má za sebou výměnu rozvodů, opravu elektriky a příští měsíc přijdou přední tlumiče. A pořád sháním za nějakou normální cenu ty kola. Kdybyste někde narazili na cyclony, dejte prosím vědět ;-) Citovat
radim.1008 Odesláno 28. duben 2016 Odesláno 28. duben 2016 Zkus MilanaF1. Já jedny mám, ale jezdím na nich. Citovat
MilanF1 Odesláno 28. duben 2016 Odesláno 28. duben 2016 Pozdě. Cyclony jsem teďko na jaře měl k dispozice dokonce troje, ale už jsou pryč. Pro letošek mám prakticky vyprodáno. Citovat
MilanF1 Odesláno 2. květen 2016 Odesláno 2. květen 2016 http://auto.bazos.cz/inzerat/60641805/Peugeot-306-cabrio.php Tohle vypadá dobře. To samé má i Roman Bazi: Saint Tropez, 1.6 benzín. Jenom tohle je na 16" Avantage, ale těžko budou v papírech (ač vyloučeno to není). Citovat
F.I.K Odesláno 8. květen 2016 Odesláno 8. květen 2016 Já bych sadu cyklonů měl, ale jsou bílý. :-) Citovat
radim.1008 Odesláno 8. květen 2016 Odesláno 8. květen 2016 (upraveno) Není to cabrio, ale hledám harmoniku do sání a našel jsem tenhle kousek v Praze, dle mého pěkný interiér, škoda ho nechat na vrakáči. http://www.sbazar.cz/hrbitovaut/detail/16660036-prodam-nahradni-dily-z-vozu-peugeot-306 Upraveno 8. květen 2016 uživatelem radim.1008 Citovat
Martin127 Odesláno 9. květen 2016 Odesláno 9. květen 2016 to F.I.K.: díky, už jsem to vzdal a po výplatě objednám nové 16". Sice to budou obyč. Dezent, ale nechce se mi čekat na cyclony (bílé bych musel nechat opískovat, nastříkat a ve finále by přišly na stejný peníze jako nová kola :-( ). Co se týče nových inzerátů na cabria, tak mě docela mrzí, neb když jsem kupoval, tak auta byla pořád ta samá a teď, když mám koupeno, tak se vyrojí (na fotkách) prima kousky. Ale to se nedá nic dělat... Citovat
MilanF1 Odesláno 9. květen 2016 Odesláno 9. květen 2016 Martine, to není nic nového. Když jsem kupoval GTIčko, téměř žádné na prodej nebylo. Jakmile jsem koupil, naskočily další 4 inzeráty. Já si koupil auto na práci, mohl jsem něco přihodit a bylo by to bez práce ... ale tak to občas je. Citovat
F.I.K Odesláno 12. květen 2016 Odesláno 12. květen 2016 Taková zajímavost... Věděli jste, že střecha pro manuální stahování je drobet jiná než střecha s elektrikou? Já ne a dnes mi to slušně zkazilo den. V autě je kompletní příprava. Elektrika natažená až pod zadní sedačky, držáky, všechno je. Jen na střeše chybí úchyt na vzperu ktera odklopí ti spodní část s oknem. Citovat
Martin127 Odesláno 5. červen 2016 Odesláno 5. červen 2016 Ahoj, mám technickej dotaz, ale protože mi s ním pomůžou jen kabrioleťáci, zkusím ho napsat sem a ne do technický části. Včera jsem standardně stáhnul na autě střechu a všechna okýnka, ale bohužel to trojúhelníkový za řidičem už nevyjelo nahoru. Popojede vždycky jen o 1-2cm a zastaví se. Zkoušel jsem ho několikrát a nic. Trošku jsem mu pomáhal i silou, ale zas to nechci nějak poničit víc, než to je,takže taky bez úspěchu. Nemáte někdo tušení, čím by to mohlo být, případně nemáte odkaz na návod, jak se dostat k tomu celýmu mechaismu zvedání okýnka a kouknout na něj? Díky moc. Citovat
MilanF1 Odesláno 5. červen 2016 Odesláno 5. červen 2016 Jezdily okýnka pomalu? Je dost možné, že je to zatuhlé, to se často stává. Bohužel 306 cabrio nemám, abych mohl sdělit, kudy dovnitř. Citovat
Martin127 Odesláno 5. červen 2016 Odesláno 5. červen 2016 Tak žádná sláva to nebyla, nedávno mi zatuhlo ve dvěřích u spoluejzdce... Ale tady vzadu nevím, jak se k tomu dostat, případně jak to rozchodit bez složitýho rozebírání... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.