Přejít na obsah

Martin127

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

O uživateli Martin127

  • Datum narození 2.2.1979

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 306
  • Rok výroby
    2002

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Hradec Králové
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

504 zobrazení profilu

Martin127's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. @Ferryjj, ten návod jsem našel. Je na něm všechno, jen ne odpojení těch hadic od modulu. Našel jsem i nějakej další, kde je odkaz na ten posldní krok, ale je nefunkční :-/ Postupuju tak metodou pokus omyl a doufám, že omyly budou vratné ;-)
  2. Nevíte někdo, jak demontovat hadice hydrauliky střechy na straně u čerpadla? Před faceliftem se vyndavaly všechny najednou, ale nikde jsem nenašel, jak na to pro pofaceliftové modely. Nerad bych to zničil Díky.
  3. Nevíte někdo, jaký olej patří podle výrobce do hydrauliky střechy? Díky.
  4. Nemáte někdo tip na firmu nebo člověka, který by uměl opravit střechu na P306? Nemyslím teď vlastní mechanismus, ten funguje, ale místy se začíná trochu trhat plátno, tak bych to chtěl pořešit, než se to celé rozpadne. Nejlépe ve východních Čechách nebo někde v ose Hradec Králové - Praha. A pak ještě jeden dotaz - jak se staráte o plátěné střechy? Předem díky za tipy.
  5. To ale bude něco poskládanýho, ne? Má čirou optiku světel, ale ještě starší přístrojovku... Jinak ale vypadá dobře. Jinak díky za tip na opravu zadního okýnka. Našel jsem nějaký odkazy a nakonec stačilo mechanismus jen rozpohybovat. Ani jsem ho nemusel mazat, jen tam na sebe nějak špatně dosedaly lanka.
  6. Tak žádná sláva to nebyla, nedávno mi zatuhlo ve dvěřích u spoluejzdce... Ale tady vzadu nevím, jak se k tomu dostat, případně jak to rozchodit bez složitýho rozebírání...
  7. Ahoj, mám technickej dotaz, ale protože mi s ním pomůžou jen kabrioleťáci, zkusím ho napsat sem a ne do technický části. Včera jsem standardně stáhnul na autě střechu a všechna okýnka, ale bohužel to trojúhelníkový za řidičem už nevyjelo nahoru. Popojede vždycky jen o 1-2cm a zastaví se. Zkoušel jsem ho několikrát a nic. Trošku jsem mu pomáhal i silou, ale zas to nechci nějak poničit víc, než to je,takže taky bez úspěchu. Nemáte někdo tušení, čím by to mohlo být, případně nemáte odkaz na návod, jak se dostat k tomu celýmu mechaismu zvedání okýnka a kouknout na něj? Díky moc.
  8. to F.I.K.: díky, už jsem to vzdal a po výplatě objednám nové 16". Sice to budou obyč. Dezent, ale nechce se mi čekat na cyclony (bílé bych musel nechat opískovat, nastříkat a ve finále by přišly na stejný peníze jako nová kola :-( ). Co se týče nových inzerátů na cabria, tak mě docela mrzí, neb když jsem kupoval, tak auta byla pořád ta samá a teď, když mám koupeno, tak se vyrojí (na fotkách) prima kousky. Ale to se nedá nic dělat...
  9. Ano, je to to stříbrný. Už má za sebou výměnu rozvodů, opravu elektriky a příští měsíc přijdou přední tlumiče. A pořád sháním za nějakou normální cenu ty kola. Kdybyste někde narazili na cyclony, dejte prosím vědět ;-)
  10. Ahoj, díky ještě jednou všem za rady z podzimu. Nakonec jsem pořídil ten stříbrný stroj z Boleslavi. Má sice svoje mouchy, ale snad se mi podaří z něj výhledově zase udělat auto. M.j. jsem chtěl koupit nějaká originál kola, ale bohužel na netu jsem našel haldu kol pro 205cc, ale na 306 nicmoc. Nemáte někdo tip? Díky. Jinak co se týče kabrioletu jako takového, je to docela zážitek. Zatím mi nefunguje stahování pravého okýnka, takže nemůžu soudit, jak jezdí v úplně otevřeném autě, ale stejně jako ostatní kabrioleťáci-začátečníci, vždycky když do auta sednu, jedu bez střechy. Díky tomu si sice užiju novou hračku, ale taky si asi budu muset sehnat osobního chiropraktika na odblokování krční páteře ;-) Také jsem konečně na vlastní ruce a pozadí zjistil, co to znamená, když je karoserie volná a vlní se. Každopádně spousta nových zážitků a už se těším, až bude po odstranění největších neduhů z pažouta relativně normální auto ;-)
  11. Ahoj, díky za tip na to šedý, brnknu jim. Světlý pardubický jsem viděl. Nevypadá špatně, ale bylo při jízdě takový volnější, rozevlátější a navíc mu nefunguje střecha. A taky mělo začínající korozi na prazích-zhruba na úrovni míst, kde je na sedačce kloub mezi sedákem a opěrákem. To už jsem viděl na více autech, takže to považuju za normální (nebo jsem viděl víc aut s problémem?).
  12. Ahoj, uvažuju o P306 Cabrio - proč, je docela dlouhá historie. Rád bych se zeptal na váš názor na tohle auto: http://www.tipcars.com/peugeot-306/peugeot-306-10200833.html Auto vypadá docela dobře, řadí opravdu ok, všechno funguje. U spolujezdce má rozjetej tapecírung, sedadlo řidiče je potrhaný a je poškrábanej plast kolem řadičky. Auto se trochu klepe ve vyšších rychlostech, ale musel bych ho projet víc, abych zjistil, kvůli čemu. Gumy kolem předního okna a těsnění kolem krytu prostoru pro střechu jsou komplet zpuchřelý. Docela mě zarazil až podezřele čistej motor. Chtěl bych ho jen na letní vyjížďky, takže pár dní v roce, jinak by bylo v garáži, ale i tak se bojím automatu. Co vy myslíte? Na co si dát u kabrioletu pozor a nemáte nějakej kloudnej tip? Předem díky za reakce.
×
×
  • Vytvořit...