stajgrpavel Odesláno 25. červen 2013 Odesláno 25. červen 2013 mam dotaz na aute mam jedno nove svetlo DEPO druhe je BOSCH a je uz pekne zlute sklo, nic mene onen stary bosch sviti lepe nez nove DEPO. co je na tom DEPO tak spatneho ze tak blbe sviti ? pomuzemu kdyz tam dam sklo z BOSCHackeho svetla nebo je spatna uz parabola ? dekuji Citovat
fejfarz Odesláno 25. červen 2013 Odesláno 25. červen 2013 Podle mě Pavle je chyba už v parabole sklo tomu asi nepomůže. To je jen můj úsudek tak jestli se někdo k němu přidá Citovat
stajgrpavel Odesláno 25. červen 2013 Autor Odesláno 25. červen 2013 no toho jsem se trosku bal .... tudis me napada dalsi otazka :-) co prehodit parabolu s BOSCHaka do DEPO svetla ? Citovat
MJSytic Odesláno 25. červen 2013 Odesláno 25. červen 2013 Taky jsem po bouračce dělal takovýhle akce s půlením světel a výměnou parabol apod. Ale při dnešních cenách použitých světel bych se s tím už nezabýval. Mrkni do inzerce a kup rovnou komplet origo světlo a budeš mít klid Citovat
oddie Odesláno 25. červen 2013 Odesláno 25. červen 2013 Levé nebo pravé? Levé bych tu snad měl ještě mít... Citovat
krtek 2 Odesláno 25. červen 2013 Odesláno 25. červen 2013 parabola ti svetlo len odraza ale rozptyl svetla ti urcuje sklo (plexi) ked je sklo nahovno tak to tak aj svieti potom Citovat
fejfarz Odesláno 25. červen 2013 Odesláno 25. červen 2013 Jenže když ti parabola světlo špatně odráží tak ti sklo moc nepomůže. Když už tak bych se podíval do inzerce a opravdu dal celé světlo origo Bosch. Citovat
oddie Odesláno 25. červen 2013 Odesláno 25. červen 2013 parabola ti svetlo len odraza ale rozptyl svetla ti urcuje sklo (plexi) ked je sklo nahovno tak to tak aj svieti potom U čirých světel je to přesně naopak, určující je parabola (pokud světlo nemá projektor). Citovat
krtek 2 Odesláno 25. červen 2013 Odesláno 25. červen 2013 jasne ja by som sa stym tiez vobec nezaoberal kupil by som origo a cav ,aha teraz som si vsimol ze to ma byt na new model tak potom odi ma pravddu lebo to su cire svetla [upravil dne 25/6/13 20:33 od krtek 2] Citovat
Charlie 1 Odesláno 25. červen 2013 Odesláno 25. červen 2013 mám taky novýho Bosche levou stranu:P Citovat
stajgrpavel Odesláno 25. červen 2013 Autor Odesláno 25. červen 2013 diky kluci za rady. leve svetlo mam DEPO a je stare asi 2 mesice ( tvrdil to majitel ja to asi nepoznam ale zadne oderky nema) a prave svetlo je BOSCH ale je trosku na kasi (drzaky a vzadu je praskle) to zkusim svarit ... varit snat umim :-) jsem kuchar tak to bude snad v pohode :-D o vymene DEPO svetla popremyslim ... zatim vidim a jsou dalsi veci na opravu :-D hold ma auti prez 700 tis nakrouceno ;-) a kdo ma vic ? Citovat
fejfarz Odesláno 25. červen 2013 Odesláno 25. červen 2013 Pavle já mám obě světla DEPO tak rozdíly nevidím a je mi to jedno Citovat
fejfarz Odesláno 25. červen 2013 Odesláno 25. červen 2013 Na aukru jsem našel tohle ale hnus ta cena http://aukro.cz/peugeot-406-facelift-predni-svetlo-original-i3323249109.html Citovat
stajgrpavel Odesláno 25. červen 2013 Autor Odesláno 25. červen 2013 nocena je hodne hnus... asi jsem hold rozmazlenej ze 4ocka :-D Citovat
Stifler Odesláno 26. červen 2013 Odesláno 26. červen 2013 Pavle, sežeň si obě světla nová. Nevěřím, že to Depo je v pořádku (bez poškození), navíc Depo je laciná druhovýroba, takže šmejd, u něhož se dá předpokládat, že kvalita již ve stavu nového dílu nebude nic moc a navíc se paraboly u těchto světel rychleji \"vysvítí\" a pak se účinnost světla snižuje. Než něco složitě vařit (vím, že v kuchyni jsi profík, ale u auta to takové být nemusí), tak radši sežeň obě světla celá a v pořádku a ušetřený čas věnuj smysluplnějším věcem, než vařit něco, co nemá smysl... Citovat
stajgrpavel Odesláno 27. červen 2013 Autor Odesláno 27. červen 2013 kdyz to umi kazdej to jen vymenit :-D to pak z toho nemam ten spravnej dobrej pocit :-D Citovat
stajgrpavel Odesláno 28. červen 2013 Autor Odesláno 28. červen 2013 tak jsem vcera sehnal pouzite svetlo. sice DEPO ale lepsi nez to co tam mam. Citovat
Stifler Odesláno 28. červen 2013 Odesláno 28. červen 2013 No, Depem si moc nepomůžeš, ale budiž...však to auto nemáš na furt. Horal406: Bohuši, tebe tady potkat je pomalu zázrak. Včera šla přítelkyně okolo Tvé 406ky ve Vrclabí na náddraží a prej jí máš nějak pobouchanou. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.