Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Proč jste nevolili ve volbách? ... už je to z toho diskuse o srazech

Proč jste nevolili ve volbách? (určeno pro řádné členy)  

1. 1. Proč jste nevolili ve volbách? (určeno pro řádné členy)

• Nevolil, protože když se volí 7 členů vedení z 8 kandidátů, nemá smysl volit.
      2
    • Volil jsem
      65
    • Nevolil, kandidáty osobně neznám.
      7
    • Nevolil, nedokázal jsem si z kandidátů vybrat.
      1
    • Nevolil, je mi jedno, kam klub směřuje, členstvím (penězi) jen podporuji jeho chod nebo jsem tu jen kvůli slevám u partnerů.
      5
    • Nevolil, protože jsem o tom nevěděl.
      1
    • Nevolil - volby bojkotuji, osobní protest.
      0
    • Nevolil, mám jiné důvody.
      4
    • Nevolil, jsem neřád. :D
      19

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

V sekci klub, ve volebním vláknu se řeší nízká účast ve volbách. Přišlo jen 125 e-mail z 390 řádných členů, tedy 32% účast.

Jsou tam i myšlenky, že ti, co nevolili, by do ničeho neměli remcat, ale já se zde ptám, proč jste k volbám nešli?

Toto vlákno je tedy primárně určené pro řádné členy, prosím neřády (kteří řádnými členy nikdy nebyli), aby se zde nevyjadřovali.

Volte především v anketě, je anonymní. :papa

Doufám, že možnosti v anketě zahrnují ty hlavní možné důvody, proč nevolit. :myslim

Je ale jasné, že se zde nevyjádří (ani v anketě) řádní členové, kteří sem vůbec nechodí ...

[upravil dne 30/6/13 07:20 od MilanF1]

Odesláno

Celá Medvěd family poctivě odvolila = využila práva, které jí řádné členství umožňuje a dělá to tak každé volby (a to nejen vedení klubu).

[upravil dne 24/6/2013 08:59 od Medvěd]

Odesláno

Milane asi by se měli do statistik vytvořit nové sekce a jedna z nic by byla \"počet vytvořených anket\" :-D asi bys měl velký náskok. Ber to s humorem ale jak se říká \"Nebuď zvědavej, budeš brzo starej\" a ty by jsi si měl začít pořádně spořit na důchod protože se ho asi jako jediný z nás mladých dožiješ :-D

Odesláno

Jenda, Agre - a proč by se nezeptal?

Jak se jinak může dozvědět názor než prostým dotazem? (a je úplně jedno jestli anketa nebo téma ...)

Je hezký, že vám je nízká účast ve volbách nebo třeba na srazech \"šumák\", já jsem ale naopak rád, že se najdou tací, kterým to buřt není a třeba se zamýšlí i nad tím, jak to změnit, aby se tu příště už podobná anketa nemusela objevovat.

Odesláno

Taky nechápu o co vám jde... Tak touto cestou chce zjistit, z jakých důvodů se asi nevolilo.... A to, že tu předtím měl více anket? Tak probíhala snad nějaká soutěž, ne? ;) Řešíte tu blbosti, místo řešení podstatných věcí - to, že je účast tak nízká, třeba..

Odesláno

Takúto Milanovu aktivitu hodnotím veľmi pozitívne lebo sa pýta, diskutuje, evidentne chce zistiť v čom je problém nízkej účasti vo voľbách. Nechápem prečo sa aj z všeobecne vážnych vecí dokáže niekto robiť srandičky.

Odesláno

ještě mi tu chybí anketa, jaké máté IQ? Jak často to děláte? Jak často vytváříte nesmyslné ankety? Jak často se vztekáte?

Odesláno

Anketa proč nejezdíte na srazy tu byla - já ji zakládal :D

Přesně jak píše Medvěd: Ptám se, abychom se z toho mohli poučit do budoucna. Tudíž se tím nevylučují podobná témata i v pozdější době.

Domnívám se, že anketa je vhodný nástroj, jelikož se lze vyjádřit anonymně a získáme z ní určitý výstup s konkrétními čísly. Pouhá diskuse je mnohdy velmi zavádějící.

Podle mě je důležité, aby členská základna s vedením klubu spolupracovala. Nechci se dostat do fáze, kdy vedení si bude rozkazovat bez ohledu na zájmy členů.

Odesláno

a od čeho je forum? aby se na něj čumělo nebo se tady řešili věci? Tak se někteří už zamyslete než něco vypustíte.... jen tady poslední dobou rejpete a nic kloudnýho nevymslíte.

P.S. Jendo to není narážka přímo na tebe,ale myslím to všeobecně ;)

Odesláno

Volil jsem také. Nicméně je to dobou. Málo lidí se chce angažovat, málo lidí chce na sebe vzít drobet odpovědnosti mimo svůj rámec. Je to trochu podobné jako někde na baráku kde mají SV ( sdružení vlastníků ): Mnoho partají má připomínky, ale opravdu něco dělat nechce nikdo nebo málo kdo.

A anketa? Proč se tlemíte?? Nechápu . . . je to jeden z rychlých způsobů jak zjistit aktuální otázku, náladu . . . .

Také se někdo splete, špatně volí . . . . no stane se.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...