Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj o dovolené by jsme chtěli jet někam na Slovensko,do oka nám padla Slunečná jezera,bydlí někdo poblíž a stojí to tam stravit týden dovolené,co je zajímaveho v okolí a kam se jít mrknout?Děkuji všem za postřehy:papa

je tam využítí pro děti?

Odesláno

Ahoj, jezdili jsme tam s našima v 90.letech a bylo to tam super - letní kino, langoše, stánky v kempu, čistá voda. Mám na to místo krásný vzpomínky.

I to byl důvod proč jsem tam byl znovu po letech tuším v roce 2006 a bylo to pro mě trochu zklamání. Jinak se v té době stavělo i koupaliště u kempu.

Hlavní je tam chytit počasí.

Jinak z okolí - je kousek do Bratislavy, Trnavy, dá se zpestřit dovolenou i nedalekými termály - hlavně když je ošklivo.

Odesláno

v 90. letech jsem tam byl každoročně cca deset let po sobě že by voda byla čista se říct neda nevim jak ted ale pekne to tam je , co sem koukal na ceny tak ted to tam vyjde jak chorvatsko jen je to blíže :D

Odesláno

Záleží z které strany jezera to bylo, my chodili na severní oblázkovou pláž (strana kempu) a dalo se tam normálně šnorchlovat a chytat rybky do síťky.

V tom roce 2006 jsme byli na druhé straně od města a tam to bylo fakt špinavý..

Ceny netuším, naposled jsem byl na slovači v roce 2009 :D

Odesláno

No prave jsme byli na Slovensku minuly rok a strasne se nam tam libilo ,hlavne ceny ubytivani jsou oproti cesku o dist nizsi platili jsme za apartman 2 dospeli a 2 deti 4 a rok

25 euro/noc

v cechach sehnat ubytovani pod 450/noc aby za neco stalo a bylo tam vyziti pro deti skoro nemozny.....

Odesláno

Aha, turisti... :mrk

Na Slnečných jazerách som vyrastal, bývam cca. 5km odtiaľ. Ešte za komančov tam bola čistá voda a kľud. Terazky je tam \"čistá\" voda a samý stánok s teplým pivom a \"kebabom\"... :blicismajlik

Južná strana má menej stánkov ale viac kľudu a napr. živej hudby + jedna pirátska loď s hnusnou kuchyňou. Chodia sem väčšinou domáci a kúpaniachtivý.

Sever je turistický, večer preplnený, s kopou stánkov, jednou dobrou reštikou (http://www.kolibasenec.sk/) a večným hlukom z diskoték.

V areáli sú samozrejme po tak krátkej dobe od \"La Revolución Naked\" post-komunistické sprchy a WC, cesty aj príslušenstvo... :D

Čo sa týka atrakcií, tak myslím že decká sa vyblbnú aj keď to nie je žiadne terno. Jeden veľký tobogan, zopár \"herní\" s automatmi, nejaké tie skákacie hrady a trampolíny atď...

Teraz je tam aquapark (www.aquathermal.sk/‎) s celkom fajn setom šmyklaviek a prehnanou cenou za vstupné...

Nemôžem však byť príliš objektívny, pretože nie som turista a nikdy som tam nestanoval/nechatoval/neprebýval aj keď som tam bol vždy celé leto... :papa

V okolí je napr. Včelárska paseka (http://www.vcelarskapaseka.sk/) alebo Oáza Sibírskeho tigra (http://www.tigre.sk/). Obe sú pri našej dedinke... :super

PS: Okúpať sa odporúčam skôr tu: http://goo.gl/maps/ewTll

Odesláno

Cinicman to celkom vystihol :):super

Takisto som tam väčšinu kúpacieho leta, nakolko to mám tak 25 km od baráku, navyše každý deň chodievam okolo z práce, takže po ceste :)

Popravde, voda je tam ale každý rok hnusnejšia ... Tento rok nie je výnimkou ...

Kúpať sa radšej chodíme na \"gulášku\" bez kultúry, čo je hneď vedľa. Je troška preplnenejšia, ale pokiaľ sa príde v rozumnej hodine, nie je problém. Je to ale \"prirodna mlaka\" takže žiadne spevnene cesty, bufety, atd ... Zato voda je uplne čistá (bol som tam tento výkend 2 dni po sebe) = takže v prípade návštevy tam odporúčam vybehnúť.

Na google maps, je nazvané \"čiernovodské jazero\" a v podstate susedia, ľudovo sa tomu hovorí \"guláška\" ... Dá sa tam rozložiť aj stan, gril, atď ...

Takisto kvitujem, restauracia koliba ... Super tam varia, super obsluha, vždy pozornosť podniku (predjedlo v podobe oškvarkovej pomazanky, chleba, cibule) a nejake drobnosti na záver, za normálne ceny, super porcie ...

Aquapark je hlavne pre decká super. Vstupné také normálne ? 20 Eur celodenný vstup pred dospelého, kde je zároveň 1 rázový vstup do saunového sveta (cca 8 sáun = parná, suchá, solna, bylinková, turecká, infra, a tuším bambusová a ešte nejaká + dalsie kraviny) a vonku kopec toboganov, takže pre decka super... Aspon 1 den by som tam asi strávil ...

Inak je to na skok do Bratislavy, Trnavy, ale tiež sa mi to s turistického hladiska zle posudzuje, keď v tejto lokalite žijem, a vyrastal som :/

Odesláno
Charlie 1 nevymejšlej dovolenou, spravnej čech ji tráví s kolečkem hlíny kamením a lopatou, takže makat makat a makat budeš :D:D
Co čecha naštve o dovolené nejvíce?

Když se mu posere míchačka :D

Jinak letím na maltu :D Hádejte kterou :mrk

Odesláno

Hotel a restauraci Koliba mohu doporučit z vlastní zkušenosti. Bohužel je pravdou, že to tam je trochu \"going to Ibiza, back to the island\" - stánky, pizza, kebab, studené párky a teplá koka kola :D, v noci nějaké to tuc tuc. Je to otázka osobního názoru a očekávání. Nám se tam před rokem na 4 dny líbilo :papa

Odesláno

Když už jsme u těch aqvaparků.Který mi doporučíte na prodloužený víkend s malým 7letým dítětem?Chci samozřejmě nějaký na Slovensku.Hlavně ne tuc tuc přes noc a davy napitejch.

Odesláno

Tatralandia je super...my se tam vyblbli víc než u moře.....cena asi 1200Kč celý den s rodinou 2 dospělí+2 děti....:P:D:D

zas tak drahý mi to nepříjde ,když vezmu Aquapalace čestlice prdy tam je a chtěj tam za den ještě víc....:myslim

[upravil dne 1/7/13 22:12 od Charlie 1]

Odesláno

Ta Tatralandia by se mi taky líbila ale 500kiláků v létě autem bez klimatizace už moc ne.

Spíš asi ten Senec nebo Velký Meder jenom doufám,že si nenaběhnu zase s ubytováním.

Všicni mi tvrdí,že nejlepší je schánět ubytko až na místě.

Odesláno

aha tak to jo kdyžtak mám asi 4km od tatralandie kontak na super ubytování apartmán pro 4 lidi osoba 9 eur za noc dítě starší 5let 5 euro ubytovaní v novým rodiným domku se zahradou s grilem a dětským hřištěm...;)

Odesláno

jo je to tam fajn a cena taky super...chystáš se tam s klukama?

akorát my jsme jeden den v aquaparku a druhy den jsme ruzně cestovali další den zas aquapark....

6 nocí od 745E to se vyplatí....:P

akorát v sezoně navštěvnost 10000-20000lidí denně=hlava na hlavě

září skoro prázdno;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...