Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

tak mi asi zdechává baterie (ještě jsem ji dal poslední šanci na nabíječce ale velkej optimista nejsem). samozřejmě jsem posurfoval co si tam dávají ropáci, a mám dotaz: je prostor pro baterii u všech motorizací stejný - jestli tam narvu víc ampérhodin a vybíjecího proudu? můžu šmahem vzít něco co pasuje do nafťáků?

Odesláno

\"můžeš vzít šmahem takovou, aby tam vešla\".

to je krucihimmel jasné. a čím víc pruhů tím víc adidas, čím víc ampérhodin a ampérů tím líp. dotaz měl znít: je kastlík na baterku u všech motorizací stejný a můžu vzít šmahem takovou největší baterku která se vejde do ropáků, nebo musím nutit manželku (která má obludu aktuálně s sebou na chalupě) aby podstoupila takovou složitou, nebezpečnou a namáhavou práci a vyndala baterku a oměřila prostor?

Odesláno

Akumulátor vyndávat nemusí jde to změřit i když je tam a navíc nepředpokládám, že by se do toho dělaly různé velikosti kastlíků.

A proč vobluda? Proti např. Sharanu je to krasavec

Odesláno

Myslíš že by pro každou motorizaci byl jiný kastlík? To je asi blbost ne.

A mimo, skus juknout někde do e-shopu na rozměry baterek - např. Varty mají všechny stejný rozměr od 70 po 77Ah(alespoň dle autokelly - neměřil jsem to fyzicky) .

Takže logicky, když se mně vešla 77 Ah tak tobě taky se vejde a pochybuji že 3,0 má jiný kastlík.

Takže bez emocí, většina prodejců prodává baterky dle typu vozu co máš (alespoň u mně to tak bylo), tak asi těžko ti budou prodávat baterku na náklaďák, že?

[upravil dne 18/6/13 11:12 od Tango C8]

Odesláno
Myslíš že by pro každou motorizaci byl jiný kastlík? To je asi blbost ne.

A mimo, skus juknout někde do e-shopu na rozměry baterek - např. Varty mají všechny stejný rozměr od 70 po 77Ah(alespoň dle autokelly - neměřil jsem to fyzicky) .

Takže logicky, když se mně vešla 77 Ah tak tobě taky se vejde a pochybuji že 3,0 má jiný kastlík.

Takže bez emocí, většina prodejců prodává baterky dle typu vozu co máš (alespoň u mně to tak bylo), tak asi těžko ti budou prodávat baterku na náklaďák, že?

[upravil dne 18/6/13 11:12 od Tango C8]

Suhlasim :super

[upravil dne 18/6/13 12:09 od xpetrix]

Odesláno

Já bych tam dal tu, kterou tam máš, nebo tam má být. Dávat silnější nemá moc smysl. Jedině do složitých podmínek, a to jak jízdních, tak i klimatických. A hlavně se o ni pořádně starat, což znamená i občas dobíjet na nabíječce.:). Pak budeš v pohodě.

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Řekne mi pls někdo co je taková ta černá \"hadička - trubička\" nasazená zboku u horního okraje do baterie a vedoucí kamsi do hloubi kastlíku směrem k pojistkám?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...