Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

taky nevim, co to presne je, ale rekl bych, ze jen pocitadlo prujezdu (hustoty provozu)

kamera to neni a meric rychlosti taky ne, co poslat primo dotaz na TSK nebo magistrat ?

Odesláno
A neni kamera pro dopravní situace jen na tom prvním sloupu v té typické buňce? :myslim

Není, Ta první je MPHMP, druhá PCR, a není tam ještě další? :myslim

Odesláno

Je jich tam takovych vic jedna mezi sjezdy na Prumyslovku a do Dolnich Pocernic a jak je to jen ta lista a na tom nic poradnyho myslel jsem si dlouhou dobu ze to pripravili pro fotaky a zapomneli na to :D

Odesláno

Ferry: Obávám se, že to měřič rychlosti je.

Někde v centru jsem jel pod něčím podobným a na tabuli se objevila rychlost.

Na té Jižní Spojce, když najedu u Dolních Počernic směr Barrandov, tak je tam tohle, a pak před Průmyslovou jsou klasické kamery, které se používají na úsekovku...

Odesláno

ja nevim, dvakrat jsem pod tim jel 180 a furt nic :D

neni to na myto? Spis si myslim, ze to je meric hustoty provozu

Odesláno

Hm \"furt nic\" .. ? Nezapomenu jak jsem jednou takhle v dubnu nebo červnu šel \"vysvětlit\" přestupek ze Silvestra předchozího roku .... jak se říká Boží mlejny melou pomalu ale ...

Odesláno

Scratchi - poptej se Neona, jak jezdil po Jižní spojce \"a furt nic\" a najednou předvolání na MPky a buch - 8 bodíků mínus. Dobře si na to vlákno vzpomínám.

[upravil dne 14/6/2013 20:04 od Medvěd]

Odesláno

to spíše vypadá, že tam udělali místo pro budoucí kamery... něco podobného udělali tady v Kolíně a asi po 14 dnech se tam na tom objevila kamera ;)

Odesláno

ja presne vim na jizni kde co a jak i kde merivaj jen tak, takze pevne verim, ze me jeste nemaj :)

Odesláno
Scratchi - poptej se Neona, jak jezdil po Jižní spojce \"a furt nic\" a najednou předvolání na MPky a buch - 8 bodíků mínus. Dobře si na to vlákno vzpomínám.

Našel bys jej?

to spíše vypadá, že tam udělali místo pro budoucí kamery... něco podobného udělali tady v Kolíně a asi po 14 dnech se tam na tom objevila kamera ;)

Už je to tam nějakej měsíc a podle mě na to nic přibyde.

Je divný, že je to dvakrát v úseku Dolní Počernice-Průmyslová a pak u křižovatky s Průmyslovou kamery...

ja presne vim na jizni kde co a jak i kde merivaj jen tak, takze pevne verim, ze me jeste nemaj :)

A je úsek u bobovky propojenej s tím u Kačerova, potažmo i s těma pak v tunelech?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...