Stifler Odesláno 14. červen 2013 Odesláno 14. červen 2013 A neni kamera pro dopravní situace jen na tom prvním sloupu v té typické buňce? Citovat
Ferry Odesláno 14. červen 2013 Odesláno 14. červen 2013 taky nevim, co to presne je, ale rekl bych, ze jen pocitadlo prujezdu (hustoty provozu) kamera to neni a meric rychlosti taky ne, co poslat primo dotaz na TSK nebo magistrat ? Citovat
Guest minimaxa Odesláno 14. červen 2013 Odesláno 14. červen 2013 A neni kamera pro dopravní situace jen na tom prvním sloupu v té typické buňce? Není, Ta první je MPHMP, druhá PCR, a není tam ještě další? Citovat
Guest StibTo Odesláno 14. červen 2013 Odesláno 14. červen 2013 Je jich tam takovych vic jedna mezi sjezdy na Prumyslovku a do Dolnich Pocernic a jak je to jen ta lista a na tom nic poradnyho myslel jsem si dlouhou dobu ze to pripravili pro fotaky a zapomneli na to Citovat
Marcel505 Odesláno 14. červen 2013 Autor Odesláno 14. červen 2013 Ferry: Obávám se, že to měřič rychlosti je. Někde v centru jsem jel pod něčím podobným a na tabuli se objevila rychlost. Na té Jižní Spojce, když najedu u Dolních Počernic směr Barrandov, tak je tam tohle, a pak před Průmyslovou jsou klasické kamery, které se používají na úsekovku... Citovat
Guest Scratch Odesláno 14. červen 2013 Odesláno 14. červen 2013 ja nevim, dvakrat jsem pod tim jel 180 a furt nic neni to na myto? Spis si myslim, ze to je meric hustoty provozu Citovat
Guest StibTo Odesláno 14. červen 2013 Odesláno 14. červen 2013 Hm \"furt nic\" .. ? Nezapomenu jak jsem jednou takhle v dubnu nebo červnu šel \"vysvětlit\" přestupek ze Silvestra předchozího roku .... jak se říká Boží mlejny melou pomalu ale ... Citovat
Medvěd Odesláno 14. červen 2013 Odesláno 14. červen 2013 Scratchi - poptej se Neona, jak jezdil po Jižní spojce \"a furt nic\" a najednou předvolání na MPky a buch - 8 bodíků mínus. Dobře si na to vlákno vzpomínám. [upravil dne 14/6/2013 20:04 od Medvěd] Citovat
skuci Odesláno 15. červen 2013 Odesláno 15. červen 2013 to spíše vypadá, že tam udělali místo pro budoucí kamery... něco podobného udělali tady v Kolíně a asi po 14 dnech se tam na tom objevila kamera Citovat
Guest Scratch Odesláno 15. červen 2013 Odesláno 15. červen 2013 ja presne vim na jizni kde co a jak i kde merivaj jen tak, takze pevne verim, ze me jeste nemaj Citovat
Marcel505 Odesláno 15. červen 2013 Autor Odesláno 15. červen 2013 Scratchi - poptej se Neona, jak jezdil po Jižní spojce \"a furt nic\" a najednou předvolání na MPky a buch - 8 bodíků mínus. Dobře si na to vlákno vzpomínám. Našel bys jej? to spíše vypadá, že tam udělali místo pro budoucí kamery... něco podobného udělali tady v Kolíně a asi po 14 dnech se tam na tom objevila kamera Už je to tam nějakej měsíc a podle mě na to nic přibyde. Je divný, že je to dvakrát v úseku Dolní Počernice-Průmyslová a pak u křižovatky s Průmyslovou kamery... ja presne vim na jizni kde co a jak i kde merivaj jen tak, takze pevne verim, ze me jeste nemaj A je úsek u bobovky propojenej s tím u Kačerova, potažmo i s těma pak v tunelech? Citovat
Rebik Odesláno 15. červen 2013 Odesláno 15. červen 2013 http://kamery.praha.eu/Situace.jsp respektive tady je to podrobně http://kamery.praha.eu/SemaforDetail.jsp?id=753490 [upravil dne 15/6/2013 17:04 od Rebik] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.