GooFy Odesláno 2. červen 2013 Odesláno 2. červen 2013 stavoval sem se u kámoše soustružníka jestli by dokázal vysoustružit ty plastové kolíčky do páček kvůly kterým se pak často přepínají blinkry. měl by někdo zájem, že bych jich nechal udělat víc? popř bych vám je mohl i vyměnit. Citovat
Tomajda_406 Odesláno 2. červen 2013 Odesláno 2. červen 2013 Já bych asi zájem měl.Pokud by je fakt udělal tak se hlásím Citovat
GooFy Odesláno 2. červen 2013 Autor Odesláno 2. červen 2013 do týdne by na tom měl začít dělat, teď maj prej zkouškový. Dělá mistra mě už to štvalo furt to vyměnovat za starší a furt to nebylo ono [upravil dne 2/6/13 22:53 od GooFy] Citovat
brutall Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 Ahoj, taky jich par vemu, z ceho budou? Citovat
Charlie 1 Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 Taky se hlasim,jaka bude cena za kus?mel jsem to taky naplanovany nechat udelat ,ale nemam na to cas a castku kterou mi rekli nevim jestli by nekdo dal,vedeli ze potrebuju udelat tak ji napalili.....nebo sehnat starsi vychozeny a dat tam kolicek ze svetel ,ktery je vzdy jako novy.... [upravil dne 3/6/13 07:24 od Charlie 1] Citovat
Ducatista Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 Sice nevím wo co gou protože mi to zatím šlape, ale podle zájmu je to asi typická závada, takže já taky - ale kolik těch kolíčků v jednom autě celkem je? Citovat
Shrek Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 Já bych se taky přidal. Už jsem je také jednou měnil za starší a momentálně to začíná být zase blbnout. Citovat
Charlie 1 Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 V kazde pacce 1ks tak celkem 2ks....no sem zvedavej jestli budou,az to uvidi tu pidi soucastku jestli se mu s tim bude chtit hrat.... Citovat
negrbob Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 Jop tez bych si par kousku vzal podle ceny. Citovat
HonzaZ Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 Jenom malá technická, kolíčky nejsou ve všech COMech stejné a mimo jiné dochází ještě k opotřebení protikusu, kde jsou zářezy. Samozřejmě po výměně kolíčku to bude určitě chodit lépe, ale nikdy to nebude ve stavu nového COMu. Citovat
brutall Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 Packy s ESP jsou uplne jine. Jsou daleko lepe resene a myslim, ze se nikdy neopotrebuji. Znacka Delphi. [upravil dne 4/6/13 06:36 od brutall] Citovat
Ducatista Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 Packy s ESP jsou uplne jine. Jsou daleko lepe resene a myslim, ze se nikdy neopotrebuji. Znacka Halle.Jejda, tak jestli je to tak, tak mě si škrtněte Mám ESP Citovat
Dančák Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 No u 406 mi páčka přeskakovala a pravda ESP jsem neměl, ale u 407 ESP bylo a páčka povolná byla, tudíž to že s ESP to nebude blbnout bych netvrdil Citovat
HonzaZ Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 Všechny páčky do r. 2010 jsou principem stejné, ať s ESP nebo bez. Od r. 2010 se dělají jiné, ale zatím ještě není dost zkušeností s trvanlivostí a spolehlivostí. Citovat
GooFy Odesláno 3. červen 2013 Autor Odesláno 3. červen 2013 Tak mám špatnou zprávu, zkoušel to udělat ale nejde to pořádně upnout takže to padá. Nemá někdo jinek nápad jak to vyrobit? Ten vrchní tvar by nebyl problém ale jak udělat ty drážky Citovat
brutall Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 Všechny páčky do r. 2010 jsou principem stejné, ať s ESP nebo bez. Od r. 2010 se dělají jiné, ale zatím ještě není dost zkušeností s trvanlivostí a spolehlivostí. nejsou, COM 2000-Delphi jsou úplně jinak řešené. Mám je před sebou rozebrané a byly na 406tce;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.