Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

stavoval sem se u kámoše soustružníka jestli by dokázal vysoustružit ty plastové kolíčky do páček kvůly kterým se pak často přepínají blinkry. měl by někdo zájem, že bych jich nechal udělat víc? popř bych vám je mohl i vyměnit.

Odesláno

do týdne by na tom měl začít dělat, teď maj prej zkouškový. Dělá mistra :D mě už to štvalo furt to vyměnovat za starší a furt to nebylo ono

[upravil dne 2/6/13 22:53 od GooFy]

Odesláno

Taky se hlasim,jaka bude cena za kus?mel jsem to taky naplanovany nechat udelat ,ale nemam na to cas a castku kterou mi rekli nevim jestli by nekdo dal,vedeli ze potrebuju udelat tak ji napalili.....nebo sehnat starsi vychozeny a dat tam kolicek ze svetel ,ktery je vzdy jako novy....

[upravil dne 3/6/13 07:24 od Charlie 1]

Odesláno

Jenom malá technická, kolíčky nejsou ve všech COMech stejné a mimo jiné dochází ještě k opotřebení protikusu, kde jsou zářezy. Samozřejmě po výměně kolíčku to bude určitě chodit lépe, ale nikdy to nebude ve stavu nového COMu.

Odesláno

Všechny páčky do r. 2010 jsou principem stejné, ať s ESP nebo bez. Od r. 2010 se dělají jiné, ale zatím ještě není dost zkušeností s trvanlivostí a spolehlivostí.

Odesláno

Tak mám špatnou zprávu, zkoušel to udělat ale nejde to pořádně upnout takže to padá. Nemá někdo jinek nápad jak to vyrobit? Ten vrchní tvar by nebyl problém ale jak udělat ty drážky

Odesláno
Všechny páčky do r. 2010 jsou principem stejné, ať s ESP nebo bez. Od r. 2010 se dělají jiné, ale zatím ještě není dost zkušeností s trvanlivostí a spolehlivostí.
nejsou, COM 2000-Delphi jsou úplně jinak řešené. Mám je před sebou rozebrané a byly na 406tce;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...