Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ale celkem chytry tah by straki : predpokladam, ze ted to tu necha vysumet a zanedlouho az bude potrebovat ksefty nebo to je fuk napise neco v duchu ; nechtel jsem,ale na nalehani mych vlezdopdelku jsem se vratil, aby jsem Vam pomohl nebo poradil

A tim se vyhne omluve i nejakemu resi, vlezdopdelci ho provitaji to tak, ze velmi no a kdyz by nekdo napsal neco spatneho, tak straki muze napsat : vidim, ze se nic nezmenilo, opet odchazim

[upravil dne 2/6/13 14:23 od Michael coupé]

Odesláno

Mohy: jestli to chápu dobře, tak dokud se tady Straki veřejně Tomovi neomluví, tak bude pokračovat veřejné zesměšňování a urážení Strakiho a oživování tohoto vlákna, aby nezapadlo do propadliště fóra?

To, že se tady Straki veřejně neomluvil, ještě nezamená, že tohle vlákno nemohlo už dávno skončit. :roll

Jestli Straki udělal chybu, dobře, je to mezi ním a Tomem a nikdo další to tady za ně nevyřeší a nikdo tady nikoho nevychová k jinému jednání, ale to, v co se to tady zvrhlo už s tímto tématem ani nemá nic společného... :bojim

Odesláno

Promiň mohy, ale to už trošku přeháníš ne? Chápu, že se k tématu chceš vyjádřit, ale neustále mlet to samé do kola... Pravda, nejsi jedinný kdo to tady dělá... Ale proboha proč? Svůj názor jste sdělili a teď už není co řešit... :bojim

Odesláno

Souhlasím s Přemem, Straki udělal chybu, správnej chlap prostě měl napsat že se omlouvá a šmitec, ale to co předvádíte teď, už je jen kopání do někoho kdo už tady není. Každej z Vás co na Strakiho teď plijete, jste měli možnost taky veřejně napsat jako Hugo že jste s ním měli nějakej problém, a ne až teď, když s tím přišel Hugo.

Celý tohle nechápu a už sem ani nic jinýho psát nebudu.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...