Milan+ Odesláno 2. červen 2013 Odesláno 2. červen 2013 Kolik z vás, kdo se k tomuto vyjadřujete u Petra byla a nebo i u Huga?
Mohy Odesláno 2. červen 2013 Odesláno 2. červen 2013 A to by bylo dobrý k čemu? myslím že situace je jasně daná...
Michael coupé Odesláno 2. červen 2013 Odesláno 2. červen 2013 Ale celkem chytry tah by straki : predpokladam, ze ted to tu necha vysumet a zanedlouho az bude potrebovat ksefty nebo to je fuk napise neco v duchu ; nechtel jsem,ale na nalehani mych vlezdopdelku jsem se vratil, aby jsem Vam pomohl nebo poradil A tim se vyhne omluve i nejakemu resi, vlezdopdelci ho provitaji to tak, ze velmi no a kdyz by nekdo napsal neco spatneho, tak straki muze napsat : vidim, ze se nic nezmenilo, opet odchazim [upravil dne 2/6/13 14:23 od Michael coupé]
Stifler Odesláno 2. červen 2013 Odesláno 2. červen 2013 Mohy: jestli to chápu dobře, tak dokud se tady Straki veřejně Tomovi neomluví, tak bude pokračovat veřejné zesměšňování a urážení Strakiho a oživování tohoto vlákna, aby nezapadlo do propadliště fóra? To, že se tady Straki veřejně neomluvil, ještě nezamená, že tohle vlákno nemohlo už dávno skončit. Jestli Straki udělal chybu, dobře, je to mezi ním a Tomem a nikdo další to tady za ně nevyřeší a nikdo tady nikoho nevychová k jinému jednání, ale to, v co se to tady zvrhlo už s tímto tématem ani nemá nic společného...
ChouLu Odesláno 2. červen 2013 Odesláno 2. červen 2013 Promiň mohy, ale to už trošku přeháníš ne? Chápu, že se k tématu chceš vyjádřit, ale neustále mlet to samé do kola... Pravda, nejsi jedinný kdo to tady dělá... Ale proboha proč? Svůj názor jste sdělili a teď už není co řešit...
Šalda Odesláno 2. červen 2013 Odesláno 2. červen 2013 Souhlasím s Přemem, Straki udělal chybu, správnej chlap prostě měl napsat že se omlouvá a šmitec, ale to co předvádíte teď, už je jen kopání do někoho kdo už tady není. Každej z Vás co na Strakiho teď plijete, jste měli možnost taky veřejně napsat jako Hugo že jste s ním měli nějakej problém, a ne až teď, když s tím přišel Hugo. Celý tohle nechápu a už sem ani nic jinýho psát nebudu.
Recommended Posts