Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
to máš pravdu a co by si asi Hugo pomohl kdyby tam jel,když by ta jednotka nebyla hotová:myslim:myslim

Ty jsi strakimu koukal celou dobu pod ruce, že víš, přesný čas a datum kdy byla jednotka hotová? :roll:roll:roll

Odesláno

řeší se tady všechno možný,ale bohužel jak zde kolikrát zaznělo je to vše jen a jen o KOMUNIKACI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a kde není komunikace vznikají jen dohady,problémy a spory.....:myslim:papa

Odesláno

nekoukal,ale kdyby byla hotová nebo odeslaná tak by měl alespon číslo balíku,vypadá to přesně jak napsal Boss.......až po urgencích tohle neřešme stačilo zvednout mobil a komunikovat nic víc nic mín.......podotýkam že to tak vypadá neříkám,že to tak je.....!!!!!!!

Odesláno

Poslední otázka, proč se každý z Vás kdo je nespokojený nesebere a nanajde si někoho jiného??

Točíte tu pořád blbosti o zvédání telefonu a snažíte se někoho vychovávat. Halooooo, vzpamatujte se.

Odesláno
Mnohokrát jsem jednal s lidma, kteří umí, kteří jsou odborníci ve svém oboru. Nikdy se nikdo nechoval jako straki. Ač ho neznám, z vlákna mám dojem, že je víc namachrovaný než dobrý. Něco se naučil (nebo byl naučen) a jeho osobnost to nezvládla. Ale svět se točí dál a to je hlavní...

No co se tady clovek o sebe nedozvi.

A od cloveka ktery ho v zivote nevidel,nebavil se s nim.

A dalsi tady.

Absolutne mne neznate nevite ani jak vypadam ale hlavne at si sem muzete napsat.

No o tom to forum tady je :aut:aut:aut:aut

A nenaučil jsi se to snad? Ty jsi se s tim narodil?

Kdysi když tu bylo podobné vlákno četl jsem někde na Dieselpower foru, nebo nějakém podobném tvé dotazy týkající se čipování atd, a z toho bylo celkem zřejmé že jsi se to teprve učil, takže učený prostě z nebe nepadaj a nai se s tím nerodí, holt se to naučit musíš když to chceš umět, tak neříkej že je to jinak.

Odesláno

a rada pro Straki007,když máš tolik kšeftu a nestíháš tak je nedělej nebo je naplánuj tak za 2-3měsíce,kdo chce si počká viz.Přéma....

nejde se zavděčit každému,když mám něco dělat a nemám čas,řeknu,že to udělám třeba za 2 měsíce a kdo chce si počká neebo jde o dům dál...

Odesláno

já bych si pro to klidně i dojel, ale ono dovolat se a domluvit si něco je druhá věc...

volal jsem proto , že mi ecu nepřišla v daném termínu, proto jsem se chtěl pozeptat kde to vázne a jak to vyřešíme, ale to se taky nepodařilo... to je prostě věc kterou tu řeším...

už jsem byl v takové situlaci že kdyby zvedl telefon a řekl sorry hochu, ale mám toho nad halvu, pošlu to \"někdy\" nebo jestli na to chvátáš což asi jo když si mi to říkal , dojed, nebo ti to v sobotu hodim do práglu na sraz když tam jedu ;-)

prostě tady šlo jen o komunikaci, nebrečím a nestěžuji si, jen nedokážu pochopit jak se někdo může chovat ke svým zákazníkum takhle...

a nahraditelný je každý, až se stane i v jeho případě, třeba si rozmyslí to jak se chovat... stačí být \"jen férový\"

[upravil dne 1/6/13 12:08 od HUGO BOSS]

Odesláno
No vidis chytraku.

A co jsi tim tady \"spusobil\".

Ted uz je to uplne jedno.

vidiš, stačilo zvednout ten telefon , jak jednoduché... tak si sáhni do svědomí i ty a alespon nachvíli dej tu svoji aroganci stranou... ;)

čekám na částku a číslo učtu... tak šup...

Odesláno

Nejsem vubec arogantni.

Kdo mne zna tak to vi.

Tady to zni uplne jinak kdyz to ctes nez kdyz s nekym mluvis.

Uz se to tady probiralo.

A hugo pokud mne neznas osobne tak netvrd laskave ze jsem arogantni.

EDIT: Jsem spis hloupej ze nejsem arogantni.Arogantni lidi se maji totiz to asi nejlepe.

[upravil dne 1/6/13 13:13 od straki007]

Odesláno

Nebudem sa doteho míšat (EDIT: prd, už sem sa :D ), neni tu na to ani nikdo zvědavý, ALE pýtá sa to ze mňa ven:

Priznám, že sem trošku sklamaný. Mám Strakiho od začátku zafixovaného jak nejakého borca skrz elektroniku auta a ostatných věcí, který robí radost a vyčarovává úsmevy na tvárí luďom na fóre. Proste zelená lúčka, dúha, bílý jednorožec pije vodu z krištálove čistej studánky a straki je hned vedla a robí svoju robotu, avšak jeho reakcie a popisované správaní mňa tak nejak sklamali po profesionálnej aj ludskej stránke :(

Komunikácia je dúležitá, ignorácia je to najhorší, co možeš Straki urobit. Každý jeden člověk by byl v pozícii Huga nasratý a až sa dívím, jaký mírný slovník používá.

Co tak zaškolit si nejakého kamaráda, který ti s tým proste bude pomáhat. Možno ho to budeš učit týdeň, možno 2 měsíce, ale mohel by kludne \"klientelu\" obížďat sám s nápisem na triku \"straki approved\". Možno by si si urobil trošku porádek aspoň v tem pracovním živote.

Nicménej, trochu pokory by nezaškodilo a hlavne to popisované slovo chlapa, schopnost priznat chybu ...

Stojím za Hugem a nic z vecí jak \"nikdo nerozumíte jak to bylo bla bla\" na tem asi nic nezmení, člověk si ví spravit správný úsudek aj z mála, ale za to podstatných věcí.

Práve sem svojemu motoru asi spísal osud ohladem kvalitného chipu od strakiho, ale taký je život.

[upravil dne 1/6/13 15:00 od Ivkopivko12tka]

Odesláno
Mnohokrát jsem jednal s lidma, kteří umí, kteří jsou odborníci ve svém oboru. Nikdy se nikdo nechoval jako straki. Ač ho neznám, z vlákna mám dojem, že je víc namachrovaný než dobrý. Něco se naučil (nebo byl naučen) a jeho osobnost to nezvládla. Ale svět se točí dál a to je hlavní...

Přesně tak to je. Bohužel. Naprosto přesně se na to hodí přísloví Jednooký slepých králem - bohužel tento obor (zatím) není samočistící jako jiné, kde konkurence existuje a lhář a slibotechna brzy skončí. Mimochodem přesně tohle byl důvod, proč jsem kdysi sám začal auty zabývat - abych byl v servisu soběstačný a nebyl odkázán na podobně nespolehlivé lidi - a s odstupem času se to ukázalo jako velmi prozíravé rozhodnutí.

Odesláno

Ivkopivko12tka : :super:super:super:super Lépe bych to sám neřekl, cítím to podobně:super

Též sem se nechtěl do tohoto míchat, nikoho z vás neznám.

Ale nejde to:myslim

STRAKI: Sámotného mě business živí.. a tvé jednání je akorát cesta do pekel:papa

Když nestíhám termín, ok, to se stane... ale VŽDY je dulezite aspon klientovi ZVEDNOUT telefon a rict \"sorry vole, za tejden\" (když už na něj seru a neumím se ozvat sám).

Z tohoto topicu na mě působíš jako arogantní idiot (a věř mi, ja o aroganci něco vím, nestydím se za to že ja arogantní jsem...ale znám míru! ) . Popravdě po přečtení bych si k tobě nedal opravit ani zapalovač i když jsem nekuřák....nevěřil bych že ho dostanu letos zpět.:myslim

V tomto topicu je dost jasně vidět za jakého velmistra je tu STRAKI považován a jak každý druhý víc než váží slova aby si ho nerozházel...je to smutné ...

Přitom ani nemá ZL, což při podnikání považuji dost za podvod pokud tě to živí...a evidetně to zadarmo a pro zábavu neděláš. :bacha

A brát práci na kterou víš že nemáš čas udělat...sakra chlape, kolik je ti roků? to se NEDĚLÁ!

HUGO považuj mě za svého stoupence:super Je dobre ze si nenecháš srát na hlavu...:papa

EDIT: a vrchol sprostoty je, že jsem tu nikde ani jednou nečetl PROMIN, OMLOUVÁM SE... (pokud jsem se prehledl...sorry)

[upravil dne 1/6/13 19:46 od Mohy]

[upravil dne 1/6/13 19:49 od Mohy]

Odesláno

Vy mne chcete opravdu nastvat a budou za vas trpet jini lide.

Myslimze kopii ZL sem davat nemusim.

Nevim odkud jsi to vzal.

Jsi to napsal jen kvuli tomu ze jsem ti nechtel udelat FAPoff a chip za 3000,- ??

Jak jsi mi tvrdil ze ti to profi firma v praze udela za 2500,- a ja obycejny garazmistr za tolik???Jak jsi porad smlouval na cene a ja ti uz prestal odepisovat aby jsi to konecne pochopil ze nejsme na trznici u vietnamcu.

Se nezlob ale tvoji pripominku jsi ted prehnal.

EDIT: Vaz slova.Opravdu vaz slova s tou sprostotou.

[upravil dne 1/6/13 20:49 od straki007]

Odesláno

pane, pokud si pamatuji naposledy jsem neodepsal ja tobě;) (A rozhodně to nepovažuji za důležité kdo komu neodepsal, nejsme děti na pisečku a nekradem si bábovičky) Nehraj tu divadlo jak tě každej chce poškodit...:myslim:bojim nebo se ti za něco mstít:D je to úsměvný:roker

Ano mám nabidku za 2 500 které jsi nebyl schopný konkurovat... zdá se ti to neuvěřitelné? ;)

EDIT: nemám důvod vážit slova, ono to vážně SPROSTÉ je..Ale vůči Hugo Bossovi...;) zamysli se nad sebou.

[upravil dne 1/6/13 19:52 od Mohy]

[upravil dne 1/6/13 19:55 od Mohy]

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...