Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

A nyní kondenzátor klimy. Opraveno. A dál sem se pustil do zjišťování kilometrů. Vůbec nesedí

Recommended Posts

Odesláno
Ten plíšek asi nekoupím v Kelly?

Manželka mi taky říká,abych to nezjišťoval,že mě to bude akorát potom mrzet. Možná bude,možná ne. Ale zas na druhou stranu,proč se nezeptat. Aspoň budu vědět,že i zde se najdou takoví lidé,kteří by byli shopni stáčení.

Budu samozřejmě rád,když se budu mýlit:super

[upravil dne 2/6/13 11:58 od adraj]

jak dlouho mas Lancii? pokud se vyskytl problem s razenim, nevim proc by za to mel nest odpovednost byvaly majitel...jednou prece kupujes ojetinu a musis cekat ledaccos...my napriklad mame novou Alteu XL rok vyroby 2011, kupovanou novou a ted po dvou letech a dvou mesicich odesel motor....najeto prosim 27 tis. km !.....a co muzem....nic..hadame se s prodejcem aby uznal reklamaci jeste a motor vymenily na vlastni naklady....:(

Odesláno
Ten plíšek asi nekoupím v Kelly?

Manželka mi taky říká,abych to nezjišťoval,že mě to bude akorát potom mrzet. Možná bude,možná ne. Ale zas na druhou stranu,proč se nezeptat. Aspoň budu vědět,že i zde se najdou takoví lidé,kteří by byli shopni stáčení.

Budu samozřejmě rád,když se budu mýlit:super

[upravil dne 2/6/13 11:58 od adraj]

jak dlouho mas Lancii? pokud se vyskytl problem s razenim, nevim proc by za to mel nest odpovednost byvaly majitel...jednou prece kupujes ojetinu a musis cekat ledaccos...my napriklad mame novou Alteu XL rok vyroby 2011, kupovanou novou a ted po dvou letech a dvou mesicich odesel motor....najeto prosim 27 tis. km !.....a co muzem....nic..hadame se s prodejcem aby uznal reklamaci jeste a motor vymenily na vlastni naklady....:(

Odesláno

OT:

Milan+: on rad okomentuje ludi ktorych osobne nepozna... ;)

okomentoval aj mna (vlakno k volbam do vedenia) a urobi to na kazdom...

Možná je to tím, že umím číst a tak si z psaného projevu jedince dokážu vytvořit nějaký názor i bez toho, abych dotyčného musel nutně poznat osobně. A pokud si něco myslím, tak nemám žádný problém svůj názor veřejně prezentovat - samozřejmě počítám s důsledky (třeba že mně dotyčný nebude mít mezi \"oblíbenými\"). Holt takový je život :papa

[upravil dne 3/6/2013 18:55 od Medvěd]

Odesláno

Midloch,já nikde nepíšu,že za to může bývalí majitel. Psal sem,že se to mohlo stát kdykoliv. Také ho stím otravovat ani nebudu. Jen sem psal,co se mi přihodilo. Tože sme kupovali ojeté,tak s různýma investicema počítám.;)

Odesláno

Tak se omlouvám za mystifikaci, v serviceboxu je sice u 807 s tímhle motorem bovden řazení se zajištěním tou sponkou, jenže na tom autě je fyzicky bovden s jinou koncovkou, který nemá drážku na sponku, ale posuvnou pojistku s pružinou přímo na té koncovce. Takže nakonec byl jen špatně zacvaknutý, teď už je usazen jak má být, rukou vyndat z toho držáku bez odjištění nejde (předtím šel lehce), tak to snad bude držet jak má a nevypadne to, jinak budu mít ostudu, že jsem to taky neudělal pořádně :)

Odesláno

Já bych to nehrotil, občas se v technice stane, že nějaká \"sponka vypadne\" obrazně řečeno.

Původní majitel PP to určitě neudělal schválně, že by sponku povolil a pak potměšile čekal, až ti vypadne. Pan XXX to taky dal na své místo, neuvědomil si nutnost více to zajistit. A oddie taky dělal co mohl - někdy prostě sponka vypadne i když je zajištěná, anebo je potřebné dát tam \"zvýšené jištění\".

Tímto nechci řešit, co tam vlastně vypadlo, ale celkový postoj:

Jsme technici, děláme co můžeme v nejlepším slova smyslu. A když něco \"vypadne\" tak to příště přiděláme líp. (tady ze zúčastněných každý zasahoval jen jednou).

Takže hlavu vzhůru, příště to už bude jenom lepší.

Odesláno

Se udělalo teplo,tak při cestě na chalupu byla poprvé puštěna klimatizace. Studeného nic nefoukalo. Dojel sem si tedy ke známému na naplnění. Úplně prázdná. Při plnění to začlo pěkně syčet z kondenzátoru.Ach jo.

A teď jaký kondenzátor. Za 5tisíc z Elitu a nebo jít do dražšího?Prý to často odchází. Měnil jste už někdo?

Díky

[upravil dne 9/6/13 20:00 od adraj]

Odesláno
nestavoval. Od kamene,je to klidně možné. Uvidíme až to vyndá,tak nafotím

Já jsem měnil chladič klimy a sehnal jsem za cca 3600,-kč.Ale pozor na rozměry na mojí 807 jsou asi 3 rozměry.

Odesláno

nejhorší na tom je, že ty chladiče klimy/všeobecně/ jsou tak ojebané a tím pádem hodně porézní.

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak opraveno a už chladím. Cena i s kondenzátorem,naplněním a prací 6400kč. Kondenzátor stál 5t

[upravil dne 24/6/13 16:29 od adraj]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...