Midloch.lbc Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 Ten plíšek asi nekoupím v Kelly? Manželka mi taky říká,abych to nezjišťoval,že mě to bude akorát potom mrzet. Možná bude,možná ne. Ale zas na druhou stranu,proč se nezeptat. Aspoň budu vědět,že i zde se najdou takoví lidé,kteří by byli shopni stáčení. Budu samozřejmě rád,když se budu mýlit:super [upravil dne 2/6/13 11:58 od adraj] jak dlouho mas Lancii? pokud se vyskytl problem s razenim, nevim proc by za to mel nest odpovednost byvaly majitel...jednou prece kupujes ojetinu a musis cekat ledaccos...my napriklad mame novou Alteu XL rok vyroby 2011, kupovanou novou a ted po dvou letech a dvou mesicich odesel motor....najeto prosim 27 tis. km !.....a co muzem....nic..hadame se s prodejcem aby uznal reklamaci jeste a motor vymenily na vlastni naklady.... Citovat
Midloch.lbc Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 Ten plíšek asi nekoupím v Kelly? Manželka mi taky říká,abych to nezjišťoval,že mě to bude akorát potom mrzet. Možná bude,možná ne. Ale zas na druhou stranu,proč se nezeptat. Aspoň budu vědět,že i zde se najdou takoví lidé,kteří by byli shopni stáčení. Budu samozřejmě rád,když se budu mýlit:super [upravil dne 2/6/13 11:58 od adraj] jak dlouho mas Lancii? pokud se vyskytl problem s razenim, nevim proc by za to mel nest odpovednost byvaly majitel...jednou prece kupujes ojetinu a musis cekat ledaccos...my napriklad mame novou Alteu XL rok vyroby 2011, kupovanou novou a ted po dvou letech a dvou mesicich odesel motor....najeto prosim 27 tis. km !.....a co muzem....nic..hadame se s prodejcem aby uznal reklamaci jeste a motor vymenily na vlastni naklady.... Citovat
Medvěd Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 OT: Milan+: on rad okomentuje ludi ktorych osobne nepozna... okomentoval aj mna (vlakno k volbam do vedenia) a urobi to na kazdom... Možná je to tím, že umím číst a tak si z psaného projevu jedince dokážu vytvořit nějaký názor i bez toho, abych dotyčného musel nutně poznat osobně. A pokud si něco myslím, tak nemám žádný problém svůj názor veřejně prezentovat - samozřejmě počítám s důsledky (třeba že mně dotyčný nebude mít mezi \"oblíbenými\"). Holt takový je život [upravil dne 3/6/2013 18:55 od Medvěd] Citovat
adraj Odesláno 3. červen 2013 Autor Odesláno 3. červen 2013 Midloch,já nikde nepíšu,že za to může bývalí majitel. Psal sem,že se to mohlo stát kdykoliv. Také ho stím otravovat ani nebudu. Jen sem psal,co se mi přihodilo. Tože sme kupovali ojeté,tak s různýma investicema počítám. Citovat
oddie Odesláno 5. červen 2013 Odesláno 5. červen 2013 Tak se omlouvám za mystifikaci, v serviceboxu je sice u 807 s tímhle motorem bovden řazení se zajištěním tou sponkou, jenže na tom autě je fyzicky bovden s jinou koncovkou, který nemá drážku na sponku, ale posuvnou pojistku s pružinou přímo na té koncovce. Takže nakonec byl jen špatně zacvaknutý, teď už je usazen jak má být, rukou vyndat z toho držáku bez odjištění nejde (předtím šel lehce), tak to snad bude držet jak má a nevypadne to, jinak budu mít ostudu, že jsem to taky neudělal pořádně Citovat
P607Olda Odesláno 6. červen 2013 Odesláno 6. červen 2013 Já bych to nehrotil, občas se v technice stane, že nějaká \"sponka vypadne\" obrazně řečeno. Původní majitel PP to určitě neudělal schválně, že by sponku povolil a pak potměšile čekal, až ti vypadne. Pan XXX to taky dal na své místo, neuvědomil si nutnost více to zajistit. A oddie taky dělal co mohl - někdy prostě sponka vypadne i když je zajištěná, anebo je potřebné dát tam \"zvýšené jištění\". Tímto nechci řešit, co tam vlastně vypadlo, ale celkový postoj: Jsme technici, děláme co můžeme v nejlepším slova smyslu. A když něco \"vypadne\" tak to příště přiděláme líp. (tady ze zúčastněných každý zasahoval jen jednou). Takže hlavu vzhůru, příště to už bude jenom lepší. Citovat
adraj Odesláno 6. červen 2013 Autor Odesláno 6. červen 2013 Kdyby tu sponku teda někdo potřeboval,tak jednu doma mám:aut Citovat
JaRoY Odesláno 6. červen 2013 Odesláno 6. červen 2013 A ta sponka kde sa presnejsie nachadza? Zkontrolujem si to v akom to je stave , len tak preventivne, aby sa mi nahodou tiez nieco podobne nestalo. Citovat
oddie Odesláno 6. červen 2013 Odesláno 6. červen 2013 To zase nešil, to normálně nevypadává, dneska má tohle řazení lanovody prakticky každé auto... Citovat
adraj Odesláno 9. červen 2013 Autor Odesláno 9. červen 2013 Se udělalo teplo,tak při cestě na chalupu byla poprvé puštěna klimatizace. Studeného nic nefoukalo. Dojel sem si tedy ke známému na naplnění. Úplně prázdná. Při plnění to začlo pěkně syčet z kondenzátoru.Ach jo. A teď jaký kondenzátor. Za 5tisíc z Elitu a nebo jít do dražšího?Prý to často odchází. Měnil jste už někdo? Díky [upravil dne 9/6/13 20:00 od adraj] Citovat
Milan+ Odesláno 9. červen 2013 Odesláno 9. červen 2013 Tak to potěší a co ty km už jsi se ve Fiatu stavoval? Nemáš to proražené od kamene,nebo kde to fouká. Citovat
adraj Odesláno 9. červen 2013 Autor Odesláno 9. červen 2013 nestavoval. Od kamene,je to klidně možné. Uvidíme až to vyndá,tak nafotím Citovat
Macin7777 Odesláno 10. červen 2013 Odesláno 10. červen 2013 nestavoval. Od kamene,je to klidně možné. Uvidíme až to vyndá,tak nafotím Já jsem měnil chladič klimy a sehnal jsem za cca 3600,-kč.Ale pozor na rozměry na mojí 807 jsou asi 3 rozměry. Citovat
ozzy1 Odesláno 10. červen 2013 Odesláno 10. červen 2013 nejhorší na tom je, že ty chladiče klimy/všeobecně/ jsou tak ojebané a tím pádem hodně porézní. Citovat
adraj Odesláno 11. červen 2013 Autor Odesláno 11. červen 2013 koukal sem u člena badišáka na ty jeho stránky,kde je kondensátor za necelý 3t. Jen mě zaráží,že jsou tři rozměry. Tak nevím abych se trefil:D http://eshop.autorozvody.cz/tecdoc/ [upravil dne 11/6/13 05:44 od adraj] Citovat
adraj Odesláno 24. červen 2013 Autor Odesláno 24. červen 2013 tak opraveno a už chladím. Cena i s kondenzátorem,naplněním a prací 6400kč. Kondenzátor stál 5t [upravil dne 24/6/13 16:29 od adraj] Citovat
adraj Odesláno 25. červen 2013 Autor Odesláno 25. červen 2013 kilometry viz téma naše káry [upravil dne 26/6/13 00:39 od adraj] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.