Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Naschvál jsem kontroloval zprávy a kromě upoutávky na sestavení kandidátky nikdy o volbách nic nepřišlo. Škoda tohoto nástroje, že se nepoužil třeba před 14ti dny.

Odesláno

Odeslány byli tyhle dvě:

Předmět: Volby: Volební týden - Týká se pouze ŘÁDNÝCH ČLENŮ

Od: Radek Hurvajz

Komu: Radek Hurvajz

Složka: Inbox

Posláno: 17/6/13 v 12:23

Zpráva:

Připomínám všem Řádným členům že začal volební týden který bude trvat do 23.6.2013 do 23:59 hod, své hlasy pro kandidáty zasílejte podle popisu v článku ZDE - http://www.peugeot-club.com/index.php?co=novinky/clanek.php&...

Děkuji

Předmět: volba zástupců peugeot klubu!!!

Od: Pe.Tr

Komu: Radek Hurvajz

Složka: Inbox

Posláno: 21/6/13 v 22:14

Zpráva:

z 390 řádných členů ještě neodvolilo 316 , do konce volebního období zbývá už jen 50hodin. Na co ještě čekáte??? Máte konečně možnost si rozhodnout kdo klub povede . tak šup nebo Vás vyvěsím na černou listinu :D

vše jak hlasovat a kandidátky kandidátu najdete na tomto linku

http://www.peugeot-club.com/index.php?co=novinky/clanek.php&...

zduř

Pe.Tr

k 1.7.2013 končící předseda klubu

Odesláno

Radku, omlouvám se, máš pravdu, tu Tvoji ze 17tého jsem přehlédl. Omlouvám se a sypu si popel na hlavu.

Odesláno

Tak hlavne ze se to poresilo a je odhlasovano, ne ? :)

Odesláno

To ano, ale když jsem něco pos... tak je slušnost se omluvit a tak jsem to udělal rád.

Odesláno

125 hlasů? Není to moc, ale já - starý skeptik - čekal, že se hlasující nedostanou ani na trojcifernou pozici, takže jsem mile překvapen. Bohužel předpokládat, že aspoň plolovina \"řádů\" využije svého práva a odvolí, se jak jasně vidno nedá - doufám ale, že Ti nevolící (ať už \"řádi\" nebo úplní \"neřádi\" z principu) budou stejným způsobem držet hubu i po celé další období - kecalů, kteří vypisujou co by se ... a jak by se ... , a když přijde na lámání chleba tak ztáhnou ocas, páč oni přece nemají čas, jsem nějak v poslední době přežranej.

Odesláno

To jsem čekal vyšší účast.. :myslim ale Medvěde, ti kecalové co nevolili si stejně hubu otvírat budou, uvidíš... Jakoby jsi ten náš národ neznal ;)

Odesláno

Medvěde, já myslím, že to co píšeš není tolik o těch co volí nebo nevolí, ale spíš o těch co kandidují a chtějí něco dělat a nebo ne. Tím, že někdo volil stejně moc neovlivní chod klubu. Nevím zda jsem to popsal správně, jde spíš o to když chci remcat tak bych měl zvednout hlavu, kandidovat a zkusit svoje názory prosadit. Tedy když se mi něco nelíbí. Volit 7 lidí z 8, pokud umím počítat zase takový zásah není. Nebo se pletu?

Odesláno

Lukaro - vím, nicméně ten seznam těch, co odvolili, by mě fakt - stejně jako StibTa - zajímal (aby člověk věděl na koho se vys*at a kdo si naopak zaslouží aspoň základní úctu k jeho, třeba odlišnému, názoru).

Odesláno

Nedá mi to, ale předci když nikoho nechci z tohoto vedení volit, tak to je také volba, nebo měl poslat prázdný hlasovací lístek? Co když to je vyjádření jiných členů klubu? Nebuďte jako za komoušů. Kdo nevolí, je proti nám.

Odesláno

Motomoto - bohužel jsem tu zažil několikeré volby a model je stále stejný. Končící vedení má hlavu v pejru jak sehnat aspoň tolik kandidátů, aby volby měly nějaký smysl a pak je dokonce většina řádných členů líná jen si přečíst kandidátky a odkliknout JEDEN mail. Samozřejmě, že chod klubu víc ovlivní takový člen, který kandiduje a dostane se do vedení, ale podle mého názoru je rovnice zcela jednoduchá: Nevolíš, neplatíš si řádné členství = vezeš se na vlně a máš tedy maximálně právo mlčet a šoupat nohama. Pár \"vyjímek\" bych sice našel (třeba Oddie, který toho pro klub fakt udělal a dělá tuny), ale prostě si myslím přesně to, co jsem napsal (i když se to určitě mnohým líbit nebude).

[upravil dne 24/6/2013 08:55 od Medvěd]

Odesláno

To je ale potom o diskusi na téma řád a neřád. Já jsem přesvědčen, že třeba na foru by měli mít možnost přispívat pouze řádi. Ale je to o diskusi.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...