Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Popíšu problém. Na srazu v sobotu pohoda vše OK. Dnes jízda 400 km. Po 300 km nejdou klopená světla jinak vše ok. Dojedu domů vemu pár věcí zamknu pohoda. Vrátím se pro zbytek a auto mrtvé ani neblikne a klíčem nejde otevřít.

Nemáte radu jak se do něj dostat a čím by to mohlo být ? Stojím na ulici před barákem a zespoda k motoru to půjde dost špatně místo tam skoro není KAždá rada dobrá ....a předem díky.

Odesláno

To by musel dať dolu spodný kryt motora, čo na parkovisku pred barákom nebude nič príjemné, ale keď sa chce tak sa dá.

Jednoduchšie riešenie je otvoriť mechanicky kľúčom do zámku, ak je zámok funkčný.

Odesláno

Přesně tak zámek jen u řidiče, otočím vlevo i v pravo a nic. Ani necvakne. Taky jsem si myslel, že klíčem by to mělo jít ale bohužel.

To je nějaké nastavení nebo jak je to možné?

Odesláno
Přesně tak zámek jen u řidiče, otočím vlevo i v pravo a nic. Ani necvakne. Taky jsem si myslel, že klíčem by to mělo jít ale bohužel.

To je nějaké nastavení nebo jak je to možné?

Cvakať nič nemá keď je batéria ko, ale otvoriť by malo ísť, len otoč jedným smerom, skús otvoriť kľučkou a potom do druhej strany.

Odesláno

Mě otevíral auto 306ku kámoš - mechanik servisu, měl na to jakousi sadu dlouhých planžet. já to měl ovšem s malou komplikací, auto stálo na parkovišti nastartované a zamčené. Takže doporučuji zkusit někoho takového (např šikovného zloděje :D)

Odesláno

WD nebo grafit:

ta slova o zalepení zámku jsem už slyšel, ale ještě jsem takto zalepený zámek neviděl (ono i to prostříknutí a následné zalepení za 3 roky jsou tak zřídkavým jevem, že se nedá dělat statistika).

No, v každém případě je třeba řešit nouzovou situaci - stříkej hodně a něco co vzlíná. Na 406 toto pomáhá, občas tam jde klíč točit naprázdno a prostříkání pomůže.

[upravil dne 27.5.2013 10:18 od P607Olda]

Odesláno

VW Transportera mi otevírali tak, že klínkem zezhora odklonili dveže od kastle a provázkem se smyčkou vytáhli čudlík nahoru. 407 ale asi čudlík nemá co....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...