Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Fotosoutěž o nejhezčí Peugeot klubu 2013 - Vyhrál John s 406 coupé V6

Recommended Posts

Odesláno

Teprve dneska jsem zjistil, že je tato soutěž na fóru, tak jsem po dohodě s MilanemF1 přihlásil celou naší peugeotí rodinu a i kamaráda Martina806;). Není důležité vyhrát, ale zúčastnitce a ukázat své miláčky;):papa.

Guest servisman
Odesláno

dle mýho by se měla soutěž stornovat a pak vyhlasit novou ,stále se prodlužovala,nyní po návrzích a hlasování se bude znova hlasovat a vybírat.Nějak mne to nebere.:roker

Odesláno
dle mýho by se měla soutěž stornovat a pak vyhlasit novou ,stále se prodlužovala,nyní po návrzích a hlasování se bude znova hlasovat a vybírat.Nějak mne to nebere.:roker

Současné hlasování bude probíhat, jenom se k němu přidá ve čtvrtek další. Musím ještě přesně vymyslet způsob, abychom se dopracovali co nejobjektivnějšího výsledku. :papa

Odesláno

Vzhledem k tomu, že již došlo docela dost soutěžních fotek, probíhající hlasování ukončuji a ve čtvrtek začne znovu se všemi fotografiemi, aby vše bylo jasné - bez komplikací.

Očekával jsem, že moc opozdilců nebude, ale není tomu tak.

Odesláno

Pokud by přišly 4 fotky, udělal bych jednu kategorii: \"Opozdilci\" a z nich se vybral jeden, který postoupí do finále. Jenže na e-mailu je cca 15 fotek. To nemá smysl dělal dvě paralelní vlákna s hlasováním ke každému modelu. Byl by v tom opravdu guláš, jak psal servisman.

Odesláno

Tak tahle soutěž bude prodlužována asi do vánoc, jinak to nevidím:D:D

Guláš už v tom je, hlavně 9 zbytečnejch temat na foru který ted chceš zamknout a potom nejlepe smazat, to se mi snad jenom zdá, to je normální SPAM na foru, šlo to řešit v jednom vlákně, nechápu proč tohle děláš, neustalý odkládání, posouvání. Prostě byl danej termín a když ty lidi nemaji zajem tak nemají. Po terminu šmitec, max udělat komplet novou soutěž, ale ne to uzavřít, vyhlasit ankety a nabadat k dalším registracím pro opozdilce. Měli snad dost času ne?

[upravil dne 17/6/13 22:53 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Snaha vyhovět všem je obvykle cesta do pekla. Takhle, jak to předvedl Milan, se soutěž dělat nedá. Pravidla jednou jasně nastavil a ta se dodatečně nesmí měnit.

Odesláno

Radek má pravdu, že tu byl termín pro registrace (několikrát oddalovaný). A není možné si z fora dělat holubník.

Činím tedy konečné stanovisko:

SOUTĚŽ PROBÍHÁ, JAK JE NASTAVENA. Opozdilci budou mít smůlu. Kdyžtak příští rok.

[upravil dne 17/6/13 23:20 od MilanF1]

[upravil dne 17/6/13 23:49 od MilanF1]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...