Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,tak jsem zakoupil na Ebay tento adaptér OBD2 II Bluetooth ELM327 Interface V1.5 s tím,že umí Peugeot.No a on asi neumí ty naše autobusy,chci jse zeptat jestli nemáte někdo zkušenost s tímto adaptérem a aplikací Torque na androidu,mě se to prostě nedaří připojit s autem.Nelze se připojit k ECU

Odesláno

Mám, funguje to jak na kterém autě, hlavně u starších ročníků je problém.... Důležité je si ověřit spárování s telefonem, pokud se ani pak nic nestane tak dané auto prostě neumí... Samozřejmostí je zapnuté zapalování :papa

Odesláno

Spárování s telefonem je ok,prostě bliká autíčko v Torque a píše nelze vytvořit profil.V nastavení OBD2 není zaškrtnuto připojení k ECU

Zkoušel jsem to i na 307 facelift a taky to samé.

[upravil dne 20/5/13 19:24 od mobilnik]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Chlapi, tiez som si ho kupil, ale nemozem sa naparovat s telefonom.

Nezoberie mi pin ani 0000, 1234, 12345, 6789 ani ine. k zariadeniu nebol ziadny PIN.

Aky ste davali vy ?.

:myslim:myslim:myslim:myslim

Dakujem

PS : skusal som program TORQUE PRO, a auto VW Polo r.v 2002

a Opel Astra G r.v. 2006.

Dakujem

[upravil dne 9/6/13 18:40 od mmartinkovic]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Na tom by měl být kod 1234. Jinak mě se to taky nespojí s ECU ale četl jsem na netu že levné moduly z ebay občas nefungují z důvodu nekvalitního čipu v modulu a pak nenačte ECU. Zkusil jsem objednat ještě jiný typ modulu u nás tak uvidím jestli to rozchodím .

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...