shark734 Odesláno 15. květen 2013 Odesláno 15. květen 2013 Už som pochopil prečo sa hovorí, že za krásu sa platí Včera som trafil krásnu jamu a začalo mi niečo buchotať, dnes ráno to už boli iné rany. Najprv som si myslel, že to bude guľový čap ktorý som akurát v ten deň kúpil na obe strany. Inak ten podvozok je tak tvrdý, že ani necítiť, že tlmič netlmil , ten vyzerá byť OK. Len ma trápi ako je možné, že som to uloženie prerazil? Citovat
Cinicman Odesláno 15. květen 2013 Odesláno 15. květen 2013 Heeezkyyyy... tiež na to čakám... :D:D Citovat
MilanF1 Odesláno 15. květen 2013 Odesláno 15. květen 2013 Chápu-li to dobře, tys vytrhl horní uložení? Citovat
MilanF1 Odesláno 15. květen 2013 Odesláno 15. květen 2013 \"Já nic, já muzikant\" Ale jáma to za tebe neopraví A nestalo se nic s tím plechem pod kapotou? Citovat
MJSytic Odesláno 15. květen 2013 Odesláno 15. květen 2013 To musela být asi slušná pecka, co? Citovat
shark734 Odesláno 15. květen 2013 Autor Odesláno 15. květen 2013 MilanF1: piest tlmica nema velku silu a to ulozenie ho dost zbrzdilo, lebo je na pieste natiahnuta ta guma MJSytic: ani nie, zozaciatku to len tak jemne kleplo a potom sa to zhorsovalo servisman: asi 110 , ale myslim, ze keby idem 80 tak tu jamu \"nepreletim\" a necham tam aj koleso s celym ramenom Citovat
MilanF1 Odesláno 15. květen 2013 Odesláno 15. květen 2013 shark: Tím chceš říci, žes díky tvrdému podvozku jsi tu jámu skoro přeletěl, tudíž to nadělalo méně škody? To ta díra musela být sakra velká ... Citovat
shark734 Odesláno 15. květen 2013 Autor Odesláno 15. květen 2013 nie koli podvozku, ale koli zotrvacnosti a rychlosti....keby brzdim je to horsie Citovat
ozzy56 Odesláno 15. květen 2013 Odesláno 15. květen 2013 takových případů bude přibývat, vždyť to je hnus po čem se tady v česku jezdí Citovat
parlament Odesláno 15. květen 2013 Odesláno 15. květen 2013 Nápodobne na Slovensku,po tejto zime stav niektorých úsekov prekonal všetky rekordy,aspoň čo si pamätám.Keď je moc zle a je to neobíditeľné,šibnú tam prenosnú značku 30km/h(čo je tiež optimistický údaj) a čaká sa. ..nu což,dlhá zima,veľa soli a nedostatok financii. Citovat
parlament Odesláno 15. květen 2013 Odesláno 15. květen 2013 Shark,inak to Tvoje poškodenie je už jednoznačne na odškodné od správy ciest.Teda samozrejme ak sa trafíš do ideálneho modelu výtlku,v ideálnom okrese:D Citovat
shark734 Odesláno 15. květen 2013 Autor Odesláno 15. květen 2013 no uz som nad tym rozmyslal, ale obe ulozenia ma budu stat 40€ dokopy a nemam fotodokumentaciu...ma to hned nenapadlo...a nieje to az taka ciastka, vymenim si to sam.... Citovat
P607Olda Odesláno 15. květen 2013 Odesláno 15. květen 2013 To je o náhodě, v Polsku jsem jel necelých 60, proti mně v zatáčce kamion, nebylo kam uhnout. Na 607 komplet geometrie rozházená, během 500 km jsem zhobloval gumy na dráty. Citovat
parlament Odesláno 15. květen 2013 Odesláno 15. květen 2013 Shark,tak to hej.Mne keby sa to stalo na ľavej strane,tak riadiacu jednotku motora asi už ani nenájdem:D Citovat
marko306 Odesláno 15. květen 2013 Odesláno 15. květen 2013 Ty vole, tak to je pecka. aj niečo iné sa ti poškodilo? Citovat
shark734 Odesláno 15. květen 2013 Autor Odesláno 15. květen 2013 parlament: aspon by si hned vedel kde hladat chybu marko306: zatial to tak nevyzera, na jazde nebolo vobec citit, ze tam ten tlmic neplni ulohu, len to bucha. Citovat
odee Odesláno 16. květen 2013 Odesláno 16. květen 2013 No hezky, no tak až to zpravíš a bude Ti za jízdy házet volant, tak si běž nechat vyvážit (v horším případě srovnat) kolo, který budeš mít nejspíš taky \"ťuklý\". Mě by se líbilo, kdyby úředníci, kteří to mají na starosti nesly za podobné škody následky. Samozřejmě čím výše postavení, tím větší následky. Silnice sou v ha*zlu a opravy sou špatně naplánováný? OK, tak letos ste bez prémií pane ministře, atd... Obyč člověk když si v práci něco neudělá, nebo posere, tak za to taky \"platí\", v lepším případě jen snížením mzdy... Kdežto lidi, kteří se ženou zastávat důležitý funkce neriskují nic, maximálně ho někdo odvolá a on se zase usadí na nějakým jiným křesle. Kdyby si za svou práci měli všichni tihle lidi ručit výplatou, vypadalo by tady všechno jinak:grr Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.