Gabriel 307 Odesláno 8. duben 2016 Odesláno 8. duben 2016 „Kamaráde, potřebuji nutně peníze, ale nevím, kde bych je mohl sehnat."„To rád slyším, už jsem se lekl, že si chceš půjčit ode mne." Citovat
Gabriel 307 Odesláno 9. duben 2016 Odesláno 9. duben 2016 Panu Novákovi věští kartářka budoucnost:„Vidím luxusní vilu, mercedes, bazén a krásnou mladou ženu.Vidím také Vás, stojíte tam a čumíte na to dírou v plotě.“ Citovat
Gabriel 307 Odesláno 9. duben 2016 Odesláno 9. duben 2016 Franta se přihlásí na konkurz do stolařské firmy. Ředitel mu říká: "My máme ale tvrdé podmínky pro přijetí. Musíte rozeznat dřevo se zavázanýma očima podle vůně!" On na to: "To pro mě nic není. Já mám 30tiletou praxi." Zavážou mu oči a dají mu očichat buk. Franta přičichne a říká "To je jasný:buk." Jako druhý vzorek mu dají očichat mahagon. Franta opět s přehledem:"To je zcela určitě mahagon." A tak to suverénně určoval i u dalších vzorků. Ředitel pak kývl na sekretářku, ta si lehla na stůl a stáhla kalhotky.Franta čichal, čichal, ale nebyl si jistý a tak povídá: "Můžete mi tu desku otočit?" Sekretářka se otočí a Franta opět čichá, čichá a nakonec říká: Už jste si mysleli, že jste mě doběhli, co? To se vám ale nepodařilo.Tohle jsou totiž na 100% dveře od hajzlu ze starý rybářský lodi. :aut :aut Weri 605 ohodnotil 1 Citovat
macik.83 Odesláno 10. duben 2016 Odesláno 10. duben 2016 Život nekončí vždycky smrtí. Někdy končí už svatbou.Když nepřijde hora k Mohamedovi, kokain nebyl kvalitní.Pes, který štěká, je nedovařený.V životě je potřeba se pro něco zapálit. V krematoriu už bude pozdě.Optimista je člověk, který v pondělí ráno při nástupu do práce zvolá:A pozítří už máme středu!""Vegetarián" je starý indiánský výraz pro "špatný lovec".Včera ve 3 v noci u mě zvonil soused. Normálně přišel ve 3 v noci azazvonil!Sem se tak lekl, že mi málem vypadla vrtačka z ruky.Jsem jako džin... zjevím se všude, kde se otevře láhev.Když Graham Bell vynalezl telefon, měl už tři zmeškané hovory od JáryCimrmana.Kdo chce psa jíst, hůlky si vždycky najde Citovat
macik.83 Odesláno 10. duben 2016 Odesláno 10. duben 2016 (upraveno) Upraveno 10. duben 2016 uživatelem macik.83 Citovat
Péťa Odesláno 10. duben 2016 Odesláno 10. duben 2016 Kontrola dokladů... policajt: “Řidičský průkaz, prosím.” řidička: “Okamžik, já se po něm podívám. Lituji, pane policajt, já ho nemůžu najít.” policajt: “Podívejte se znovu.” řidička: “Říkám vám, že v mé schránce nic není!” policajt: “Prosím vás, podívejte se ještě jednou.” řidička: “Podívejte se, pane policajt, už jste mě nařídil třikrát, abych abych se tam podívala. Můj řidičák tam prostě není!” policajt: “Madam, prosím vás, podívejte se ještě jednou!” řidička: “Naposled vám říkám, že ten řidičák nemohu najít!” policajt: “Podívejte se ještě jednou … prosím vás!” . . . . . . . . . . . . . . . Citovat
Pe.Tr Odesláno 10. duben 2016 Odesláno 10. duben 2016 Tohle neni vtip, tohle opravdu mame v nabidce doplnku k autu, uvedena cena je bez dph. Co je vtipne, ze v centralnim skladu jich maji 14 skladem, smutne pak je ze mam zakaznika co uz tri tydny ceka na cerny polep sloupku na B-Klasse. odesláno z mého telefonu co držím v ruce Citovat
Weri 605 Odesláno 10. duben 2016 Odesláno 10. duben 2016 taštička za 109.191,10 Kč tohle je ze starýho časopisu svět motorů..? nebo tak nějak... Citovat
Weri 605 Odesláno 11. duben 2016 Odesláno 11. duben 2016 Tak na tohle se nachytá fakt jen blb.. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2657625810951259&id=199098633470668 Citovat
Laďa Odesláno 14. duben 2016 Odesláno 14. duben 2016 Mladá dívčina si nabalí stařečka a těší se, že ho o svatební noci usouloží ksmrti, aby po něm mohla dědit. Svlékne se, lehne si na postela čeká,ažmanžel vyjde z koupelny. Ten vyleze,s prezervativem na svém 30 cm dlouhémúdu, špunty v uších a kolíčkem na nose. Dívčina se ho vyděšeně ptá, co to mávšechno znamenat,a stařík odpoví:"Jsou dvě věci, které k smrti nesnáším:Ječící ženská a smrad ze spálené gumy...!" Citovat
Weri 605 Odesláno 14. duben 2016 Odesláno 14. duben 2016 Tak mě to fakt pobavilo... orvanej pekáč ze všech stran a má jen lehkou závadu a eště musím podotknout, že bych se divila, kdyby si PŘE STO to auto někdo koupil.. Citovat
Péťa Odesláno 14. duben 2016 Odesláno 14. duben 2016 Dálniční známka, LPG - co víc si přát. Pro stavební dělníky ideální vůz Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.