Gabriel 307 Odesláno 27. červen 2015 Odesláno 27. červen 2015 Tento výpočet vám prozradí vaše charakterové vlastnosti Zvolte si číslo od 1 do 9. Vynásobte ho číslem 3. K výsledku připočítejte číslo 3. Výsledek opět vynásobte číslem 3. Dostanete dvojciferné číslo,jeho ciferný součet vám prozradí jaký ve skutečnosti ste : 1 milý 2 upřímný 3 věrný 4 laskavý 5 vášnivý 6 romantický 7 něžný 8 spolehlivý 9 debil 10 dobrodružný 11 citlivý 12 úzkostlivý můžete i několikrát :D Citovat
vendelinek Odesláno 28. červen 2015 Odesláno 28. červen 2015 (upraveno) Upraveno 28. červen 2015 uživatelem vendelinek Citovat
FrantaCV Odesláno 2. červenec 2015 Odesláno 2. červenec 2015 To Gabriel - tohle by si měli každé ráno po probuzení spočítat naši poslanci. Citovat
gronholmm Odesláno 2. červenec 2015 Odesláno 2. červenec 2015 Arabský synek se ptá svého otce: "Tati, proč nosíš pořád na hlavě ten šátek?" "Ten šátek je velice praktická věc, synu. Chrání mou hlavu a mé oči před sluncem, před pouštním pískem a před ostrým větrem." Chvíle ticha. Poté opět: "Tati, a proč pořád nosíš ten dlouhý úbor, který vypadá jako noční košile?" "Synu, ta gallábie je velice praktický oděv, protože chrání mé tělo před pouštním sluncem, a přitom je velice vzdušná." "Tati, a proč pořád nosíš sandály?" "Sandály jsou velice užitečné, synu. Chrání mé nohy před ostrými kameny a písek z pouště se z nich sám vysype." "Tati?" "Ano, synu?" "A tati, nemyslíš, že tady v Brně je ti tohle všechno na hovno ? " Citovat
OK406 Odesláno 2. červenec 2015 Odesláno 2. červenec 2015 (upraveno) Myslí to upřímně a nebo se bojí o ,,svoje" sociální dávky? Upraveno 2. červenec 2015 uživatelem OK406 Citovat
HonzaRez Odesláno 3. červenec 2015 Odesláno 3. červenec 2015 Ještě jeden neveselý vtip, tentokrát z jiného pohledu... Citovat
enikybeniky Odesláno 3. červenec 2015 Odesláno 3. červenec 2015 Spustily se závory a na kolejích uvázl vozíčkář. Ze zatáčky se řítí rychlík, vozíčkář vříská: "Závorář, závorář!!!".Když je vlak jen 100m daleko, vystrčí závorář nos z boudy: " Co je?"A vozíčkář: "Už nic, sleduj tu pecku!" Citovat
Gabriel 307 Odesláno 3. červenec 2015 Odesláno 3. červenec 2015 (upraveno) Sex pre chlapa je ako hlad.Keď ho nechcú pustiť do drahej reštiky, tak si zájde do fastfoodu......prinajhoršom si navari sam Upraveno 3. červenec 2015 uživatelem Gabriel 307 Citovat
OK406 Odesláno 9. červenec 2015 Odesláno 9. červenec 2015 Ze života. Byli dva bratři, jeden byl partyzán a druhý sloužil u SS.Skončila válka a oba bratři nastoupili jako soustružníci v ČKD.Za 10 let bratr partyzán stále stojí u svého soustruhu, bratr od SS jemistrem. Za dalších 10 let bratr partyzán stojí u soustruhu, bratr od SS je vedoucímprovozu. Za dalších 10 let bratr partyzán stále u soustruhu, bratr od SS jeředitelem ČKD.Slaví se 40 výročí Slovenského národního povstání a bratr partyzán, který jestále soustružníkem v ČKD i bratr od SS, který je ministrem průmyslu jsoupozváni na slavnost k tomuto výročí. Sejdou se u skleničky a bratr partyzánse ptá:Jak je možný, že já, s mou minulostí pořád stojím u toho blbýho soustruhu, aty s tvou minulostí jsi ministr?Bratr od SS odpoví: Víš, celej vtip je v kádrovejch materiálech. Já mělbratra partyzána, ale ty jsi měl bratra u SS. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 11. červenec 2015 Odesláno 11. červenec 2015 (upraveno) Panička je u zubaře. Pusa otevřená a zubař tam cosi pozorně vrtá.Vtom jí zazvoní mobil. Po pátém zvonění ho nasranej zubař popadne a řve:"Kdo jste?" "Manžel." "Tak poslouchej manželi! Budu za chvilku hotovej,ona to vyplivne, umeje si hubu a pak ti zavolá!!" ... Baví se dva alkoholici: "Víš, že se po alkoholu pomalu blbne?" A ten druhý říká: "To mi nevadí, já mám času dost. Manželský pár sa chce dostať do sekty, ale dostanú podmienku, že musia vydržať mesiac bez sexu.Po mesiaci sa ich sektári pýtajú, ako im to išlo.Muž hovorí:– prvý týždeň to bolo bez problému,– druhý týždeň to už bolo horšie,– tretí týždeň to sa mi o sexe aj snívalo a– štvrtý týždeň….. žene vypadla z rúk konzerva fazule, zohla sa po ňu, a to už som nevydržal a vyprášil som ju tak, ako bola zohnutá na mieste.Sektári: Tak to už k nám ale nemôžete!Manžel na to – čo k vám, ale my nemôžeme už ani do Kauflandu Upraveno 11. červenec 2015 uživatelem Gabriel 307 Citovat
Gabriel 307 Odesláno 11. červenec 2015 Odesláno 11. červenec 2015 Potkají se dvě dlouholeté kamarádky a jedna se ptá: Prý si se zase vrátila k manželovy?proč?Ale už mě nebavilo dívat se na něj jak je pořád šťastný. Citovat
FrantaCV Odesláno 12. červenec 2015 Odesláno 12. červenec 2015 Konečně víme kam směřuje EURO - díky osobě nejpovolanější. Citovat
Laďa Odesláno 13. červenec 2015 Odesláno 13. červenec 2015 Žena říká muži. Až si mě vezmeš, tak ti pomůžu řešit všechny problémy. Muž jí říká, ale já žádné problémy nemám. Žena na to, vždyť ti říkám, až si mě vezmeš. Citovat
ozzy56 Odesláno 13. červenec 2015 Odesláno 13. červenec 2015 http://unix.rulez.org/%7Ecalver/funny/swf/kill.swf Citovat
Guest StibTo Odesláno 13. červenec 2015 Odesláno 13. červenec 2015 Konečně víme kam směřuje EURO - díky osobě nejpovolanější. Spíš jsem to viděl ve verzi kde bylo že je potřeba dávat si pozor na používání vteřinového lepidla Ale anarchistům se to hodí do krámu i jako anti-EU materiál, jistě. Citovat
OK406 Odesláno 18. červenec 2015 Odesláno 18. červenec 2015 (upraveno) Jak by v současné době maloval Josef Lada své obrázky: Upraveno 18. červenec 2015 uživatelem OK406 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.