Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Uprostřed noci přijde nahý policista na svoji služebnu.

Jeho službu konající kolegové na něj nevěřícně zírají a ptají se:

"Co tady děláš? Vždyť máš volno a měl jsi být na nějaký pařbě!? A proč jsi nahej?" Policista odpoví: "No vždyť já byl na pařbě, pořádně se to tam rozjelo, náhle někdo dostal nápad, aby se ženský, co tam byly, svlíkly do naha. Tak se svlíkly. Pak jsme se svlíkli do naha i my chlapi. Najednou se zhaslo a někdo zavolal: "Tak chlapi a šup do práce! ... Tak jsem tady!"

Odesláno

Franta a Pepík se chtějí pořádně ožrat a zjistí, že mají posledních 50 Kč.

Pepa je vezme a koupí za ně kus kabanosu.

Franta je na něj naštvanej:"To se ti povedlo, za co teď půjdemechlastat...?!"

Pepa na to: "Mám super nápad... uvidíš! Půjdem do hospody, objednáme 2 vodky, já si strčím ten kabanos do poklopce, ty si klekneš na kolena a strčíš ho do huby."....

Domluveno, uděláno. Šli do hospody, objednali 2 vodky,Pepa si strčil kabanos do poklopce, Franta si kleknul a začal mu "HO" kouřit.

Hospodský se vytočil, že takové prasárny ve své hospodě neakceptuje a vyrazil je... bez placení...

Situace se opakuje... Ve druhé hospodě, ve třetí hospodě... atd.

Před desátou hospodou běduje úplně ožralej Franta, že ho bolí kolena a huba,že už má naprosto dost!!!

Na to Pepa: "A co mám říkat já? U páté hospody jsem ztratil ten zatracenej kabanos!!!"

Odesláno

Nehorázně dlouhá fronta stojících aut na dálnici, slunce pere jako blázen, na obloze ani mráček. Všichni jsou zvědaví co se tam vpředu děje.

Najednou zepředu přijde člověk a postupně vysvětluje vzteklým řidičům:

"Cestu zablokovala rodina cikánů a když prý nedostanou 50 000 korun, tak se polejou benzinem a upálí se. Proto dělám sbírku, aby už ta jejich pitomá blokáda skončila.

Jeden z řidičů se zeptá: "A kolik jste už vybral??"

"No, zatím mám 16 litrů benzinu, 23 litrů nafty a 62 zapalovačů. Ale sirky už neberu, nemám je kam dávat.".....

Odesláno

Jsou dva kamarádi a sedí u jednoho z nich doma. A ten jeden povídá ty máš ale hnusnou tchýni! A druhej odpovídá:"Tak jí nech a sněs jen ty brambory"

Ale jinak nic proti tchýním i ta moje je skvělá:D

Odesláno

Přijde chlap do hospody, poručí si pivo a povídá "Tak jsem se dneska za volantem pěkně vytočil. Po silnici se přede mnou motal chodec - já doleva, on doleva, já doprava, on doprava. A takhle asi půl hodiny. Tak jsem se naštval, šlápnul na plyn a sejmul jsem ho! No znáte ty frajírky, černý brejličky, bílý hůlčičky...":D:D:D:D

[upravil dne 12.6.07 Mefisto86]

Odesláno

Žena doma cvičí nahá aerobik a když dělala provaz, přisála se

mušličkou na parkety. Podtlak byl však tak velký, ze se sama nedokázala odlepit. Tak čekala na muže, aby jí pomohl. Avšak ani společnými silami se jim to nepodařilo. Mu? tak přemý?lí a hovoří:

"Hanba,nehanba,Zavolám souseda, je domácí kutil, tak něco vymyslí".

Soused přišel, dal si panáka a po chvíli hovoří: "Vyřežeme pod ní parkety, otočíme jí na hlavu, vyvrtáme dírku a až podtlak povolí, sundáme jí to dolů". Chlapík chvíli zvažuje a potom hovoří:

Víš co? Parkety jsou drahé. Začneme ji každý masírovat jednu bradavku a až zvlhne, odtlačíme ji jako slimáka do kuchyně, tam je linoleum.

Odesláno

Kolik uživatelů diskuzního fóra je zapotřebí k výměně žárovky?

176

1 uživatel k výměně žárovky a k tomu, aby napsal příspěvek o tom, že vyměnil žárovku.

14 uživatelů na to, aby napsali o podobných zkušenostech o výměně žárovky a o tom, jak různě mohou být žárovky vyměňovány.

7 uživatelů k upozornění na to, jak nebezpečné může vyměňování žárovky být.

1 uživatel k tomu, aby přesunul téma do sekce "Světlo".

2 uživatelé na obhajobu toho, že téma mělo být přesunuto do sekce "Elektrické spotřebiče".

7 uživatelů, aby poukázali na gramatické chyby v příspěvcích, týkajících se předchozích příspěvků o výměně žárovky.

5 uživatelů na flame s těmi, kdo poukazují na gramatické chyby v předchozích příspěvcích.

3 uživatele na nápravu flamů ohledně gramatiky.

5 uživatelů na to, aby se dohadovali, jestli se má říkat "žárovka" nebo "výbojka".

2 uživatele "průmyslové profesionály", kteří budou všechny informovat o tom, že správný termín je "světlo".

15 uživatelů tzv. "vševědů", kteří o sobě budou prohlašovat, že jsou také odborníci z průmyslu a že výraz "žárovka" je naprosto správný.

19 uživatelů na to, aby všechny ostatní informovali o tom, že toto fórum není o žárovkách a ať ostatní laskavě pokračují v diskuzi ve fóru o žárovkách.

11 uživatelů k obraně příspěvků tohoto fóra, kteří budou říkat že všichni používáme žárovky a proto jsou ty příspěvky vlastně relevantní.

36 uživatelů na diskuzi o tom, která z metod výměny žárovky je nejlepší, kde nakoupit nejlepší žárovky, která značka žárovek funguje nejlépe pro jakou techniku výměny a která značka žárovek je nejchybovější.

7 uživatelů ke vkládání příspěvků s odkazy, kde mohou ostatní uživatelé vidět různé druhy žárovek.

4 uživatele, kteří napíšou příspěvky se správnými odkazy.

13 uživatelů, kteří budou odkazovat na všechny příspěvky napsané do současnosti, kompletně je citovat a to včetně všech hlaviček a podpisů a nakonec svého příspěvku přidají "Já taky".

5 uživatelů, kteří budou psát skupině uživatelů, která dlouho nepsala, že nepíšou, protože nemůžou oponovat jejich názorům.

4 uživatelé, kteří budou říkat: "A neřešilo se tady tohle před chvílí?"

13 uživatelů, kteří budou říkat: "Nejdřív hledej, než se tady budeš ptát na něco o žárovkách."

1 uživatel, který se zeptá, jak vyměnit zvonek u kola.

1 uživatel, který byl doposud skrytý a bude reagovat na původní první příspěvek, který byl napsán před půl rokem, takže celý tento cirkus se bude znovu opakovat.

:D

Odesláno

Globalizace nemilosrdně boří tradice ústní lidové slovesnosti na Ostravsku !!!

Následující plakát SKUTEČNĚ visí v prostorách nedávno otevřené ostravské pobočky továrny taiwanské firmy ASUS !!!

asusnb1al0.th.jpg

Odesláno

Mojžíš bere hul na dlouhý odpal, odpálí, míček letí, letí, už už padá do vody, když tu se voda rozestoupí, micek se odrazí ode dna a dopadne na green.

Mojžíš ho dojde a doťukne do jamky.

Na řadě je Ježíš. Odpálí, míček padá do vody, ale nepotopí se. Ježíš přejde po hladině až k němu, odpálí a micek padá do jamky.

Hraje pan v kostkovaném saku.

Odpálí, míček letí, padá do vody. V tom ho zachytí ryba do tlamy. Než se stačí ponořit, uloví rybu dravý pták a letí s ni i s míčkem pryč. Ozve se # výstřel - myslivec střílí po ptákovi. Netrefí, ale pták se lekne, pustí rybu, ryba pustí míček a ten spadne do jamky. Ježíš se v tu chvíli podívá na nebe:

" Ty vole tati, tak přišli jsme si zahrát golf nebo machrovat?"

Odesláno

Není nad to, uměti správně ovládat počítač!

Sbormistr pardubického chlapeckého sboru Bonifantes Jan Míšek odeslal včera 29. 3. e-mailem na cca 420 adres seriózní pozvánku na premiéru koncertu. Byla jsem mezi příjemci této pozvánky, spolu s přáteli sboru, rodiči, sponzory, lidmi ze státní správy i samosprávy, novináři atd.

Jeden příjemce odpověděl (bohužel nikoli jen sbormistru Míškovi, ale všem!!) takto:

Zdar Honzo,

normálně bych se ti na to skřehotání vysral, ale dyž tam bude Jiřinka (bejku doufám, že střízlivá, ne že ji zas naleješ, jak na Broňkovi) tak se asi vokážu.

Přeji úspěch. Hezký den. Jiřík

Já jsem mu odepsala:

Milý Jiříku,

všichni níže jmenovaní dostali vaši vtipnou odpověď ..... dávejte pozor, zda kliknete na odpovědět, nebo odpovědět všem!

PS: Doufejte, že se to Jiřinka nedozví, vy "bejku"

následoval výčet všech příjemců

Po omluvě Jiříka všem 420 adresám, následovaly tyto reakce:

Vážený kolego, již dlouho jsem nezaznamenal tak skvělou a veselou příhodu, která se Vám odesláním textu všem 420 el. adresám povedla. Smál jsem se až jsem se za břicho popadal a to právě při představě okamžiku Vámi zjištěného FO PAUX.

Omluva se přijímá a jen tak dále - je to fakt ze života!!!

Přeji hezký den

Jaroslav Kňava

starosta městského obvodu Pardubice V

Češkova 22

530 02 Pardubice

tel: 466 301 270

Dobrý den,

nebylo by možno pro ostatní rozeslat foto Jiřinky abychom se mohli také rozhodnout o případné účasti?

S přáním hezkého dne

Pavel Simajchl

Děkuji všem a musím říci, že právě dnešní den jsem vzpruhu v podobě této konverzace potřeboval. Náš Deník uvažuje o reportáži přímo z akce

Marek Hovorka

zástupce šéfredaktora

Deník - Východní Čechy

Kladská 17, Hradec Králové

495 800 874

602 139 106

marek.hovorka@denik.cz <mailto>

Vážený pane Míšku,

jako reklamní agentura si Vám tímto dovolujeme upřímně pogratulovat k této inovativní marketingové strategii, kterou jste s panem Čejkou vymysleli.

Jsme přesvědčeni, že návštěvnost bude rekordní, a nabízíme vytvoření grafického návrhu odznaku s fotem paní Jiřinky, podle kterého by se všichni účastníci této komunikace mohli snadno poznat. V případě zájmu se na nás prosím obraťte.

Vaše

Studio Artefakt

Škroupova 673

500 02 Hradec Králové 2

e-mail: info@stuarte.cz <mailto>

www.stuarte.cz <http>

tel./fax: 49 521 70 85

Vážení, i VUS Pardubice se připojuje k akci "Jiřinka". Rušíme plánované akce a jedeme na koncert, sjednat spolupráci s Jiřinkou. Nebyla by ale lepší hokejová aréna? Tam se asi všichni nevejdeme.

S pozdravem Andrea, Milan a Jirka za VUS

Protože přéčinó hromadného odeslání bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc, připojuje se k omluvě i naša fabrika a sejdeme se všici na koncertě s Jiřinkó

Tož se majtě

PH

Vzhledem k tomu, že v tomto okamžiku se nám jeví dlouho očekávaný středeční hokejový zápas Pardubice : Sparta jako slabý odvar ještě ráno vůbec neočekávaného koncertu, zrušili jsme tímto rezervaci autobusu směřujícího na Prahu a vyjednáváme s řidičem (který až dodnes neměl o vážnou hudbu zájem) o změně směru jízdy sborovým voláním: " Na Hradec, Vávro, na Hradec "! V případě, že budou v autobuse ještě volná místa, budeme Vás všechny kontaktovat!

S netrpělivým očekáváním zdraví

Viktorinová

P.S. Mohu pozvat i svou tetu Jiřinu?

Milý Honzíku,

(vidíš, Ty bejku, to mě nikdy nenapadlo!), velmi děkuji za úchvatné pozvání a to si teda piš, že tam bude nejspíš celá Unie českých pěveckých sborů!! S heslem "ať žije Jiřinka" a přáním dobré noci

Libor Sládek

Ahoj všichni, na středeční koncert to zatím nevypadalo,ale po včerejšku mám jasno i já!!!!!!!!!!

Už se nemohu dočkat, pozdravuj Jiřinku.

PS: Doufám,že se tam všichni vejdeme!!!!!!!!

S pozdravem

Vašek, Malý Vlčkovice

Musím říct, že jsem se po prvním šokovaném přečtení odpovědi pana Jiříka už fakt jen dobře bavila a nakonec mi ho bylo i líto. Kdyby mi to někdo vyprávěl, myslela bych že kecá.

Čauky a hezký víkend

Hana Vozábová J

Odesláno

Poldík: tak to tam asi někdo pověsil ze srandy, protože mi to mailem přišlo už před 5 lety :)

Buml: jak se to k tobě dostalo, znáš někoho z aktérů, nebo se to už prostě takhle rozšířilo? Já jen že jsem to dostal mailem prakticky hned, ale nechtěl jsem to posílat dál...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...