Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Přijde pan Novák k doktorovi a povídá: "Pane doktore, po vaší návštěvě se stav mojí tchýně výrazně zhoršil. Nemohl byste se stavit ještě jednou?"

Odesláno

Soused se chlubí sousedovi svým novým sporťákem. "Krásné autíčko máš, jen co je pravda," povídá soused, "Jen by to chtělo větší kola." "Cože? Na co větší kola?" "No, aby ti dovnitř neviděli jezevčíci."

Odesláno

Miluji historii letectví. Moc mě mrzí, že se při změně názvu největšího leteckého přístavu v ČR zapomnělo na průkopníka českého letectví Jana Kašpara. Chtěl bych kompetentním úřadům navrhnout doplnění názvu.

Nový název: LETIŠTĚ KAŠPARA VÁCLAVA HAVLA

Odesláno

Na aerosalón do Anglie vyslalo tehdejší Československo nejlepší letadlo, jaké bylo k dispozici – Čmeláka. Pilot přistál za tmy na letišti, kde se aerosalón konal, a aby mu ten poklad techniky nikdo neukradl, chtěl ho k něčemu zamknout řetězem. Zamkne ho za americkou F16. Další den stíhačka roluje po ranveji a startuje. Najednou za sebou vidí českého čmeláka a hlásí věži: "Letí za mnou české letadlo!" - "Jak je to možné?" ptají se na věži, "zvyšte rychlost!" - "Zvyšuji na Mach 1, měním geometrii křídel, český letoun pořád za mnou." - "To není možné, nenechte je vyhrát. Zvyšte rychlost!" - "O.K. Měním geometrii křídel podruhé, dosahuji nadzvukové rychlosti Mach 1,5, Čmelák se stále drží..." - "Sakra, to musíte dokázat, zvyšte rychlost na maximum!" - "Letím maximální rychlostí Mach 2, měním potřetí geometrii křídel... Sakra, jsme v prdeli..., Čmelák odhazuje podvozek a mění poprvé geometrii křídel!"

Odesláno (upraveno)

F16 nemá měnitelnou geometrii křídel ;) ale možná šlo o vtip ve vtipu :D

Upraveno uživatelem Veverka
Odesláno (upraveno)

https://www.novinky.cz/domaci/439328-policejni-bmw-havarovalo-v-brne-pri-prezentaci-prezidentovi-zemanovi-ve-22-hodin.html

To se může povést jen těm našim šaškům :D 

Já vám ani nevím proč, ale vzpomněl jsem si při čtení článku na tenhle starý vtip:

Pluje Čech, Němec a Rus na lodi a ztroskotají na ostrově. Zajmou je lidojedi a šaman říká: "Dám každýmu z vás 2 skleněný koule a zavřu vás na týden do chatrče. Když mi s těma koulema ukážete něco, co jsem ještě neviděl, tak vás nesežereme.” 
Po týdnu přijde k Rusovi, ten sedí uprostřed chatrče a koule se mu vznášejí nad hlavou. Šaman řekne: "To už jsem viděl – sežereme tě.” 
Pak jde k Němci, tomu lítají koule po celé chatrči. Šaman řekne: "To už jsem viděl – sežereme tě.”
Nakonec jde k Čechovi, za chvilku vyleze z chatrče ven, kroutí nevěřícně hlavou a říká: "Tak to jsem ještě neviděl. Ten debil jednu kouli ztratil a druhou rozbil!"

Upraveno uživatelem minimaxa
Odesláno

Víte, jaký je rozdíl mezi myšlením muže a ženy? – Když muž udělá nějakou hloupost, řekne – Nepřemýšlel jsem.

Když udělá blbost žena, řekne – Já jsem myslela...

Odesláno

Policajt napsal na svého nadřízeného lživou stížnost, anonym, který skončil až u soudu. Časem, především díky grafologické zkoušce, na autora stížnosti přišli a dostal pokutu. Své ženě u večeře smutně říká: "Já vůbec nechápu, jak mě mohli odhalit! Vždyť když jsem ten anonym psal, měl jsem rukavice, nalepené vousy, na hlavě paruku a dokonce i černé brýle!"

Policista po delší rozmluvě s řidičem: "Vy jste nějaký chytrý..." - "Kdo, já?" - "No a já snad?!?"

Odesláno

Inženýři z Peugeotu představili nové revoluční brzdové prasátko, od příštího roku jej můžete očekávat ve všech modelech :D

18816642_10208961385301347_1366500464_n.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...