Péťa Odesláno 31. prosinec 2016 Odesláno 31. prosinec 2016 Jak to má kola nebo kozy, jsou s tím problémy... . . . ... a to teprve kolo s kozama? Citovat
vendelinek Odesláno 1. leden 2017 Odesláno 1. leden 2017 Někde přejel babu Odesláno z Samsung J 5 Citovat
Milan+ Odesláno 1. leden 2017 Odesláno 1. leden 2017 Dva zajíci hulí u řeky trávu a válí se smíchy. Pak usnou. Vyleze krokodýl a jednoho spolkne, z tlamy mu koukají jen uši. Druhý se probere, kouká a říka: "Pičo, jsem nevěděl, že máš spacák od Lacoste." Citovat
Péťa Odesláno 4. leden 2017 Odesláno 4. leden 2017 Silničáři: "Letos jsme na zimu byli opravdu pečlivě připraveni. Bohužel nám do toho začalo sněžit, s čímž jsme nepočítali." Citovat
jarokare Odesláno 7. leden 2017 Odesláno 7. leden 2017 Psychologové z University Notre Dame (stát Indiana, USA) objevili, že projití dveřmi způsobí v mysli proces, který nazývají “ohraničení události”. Ten oddělí od sebe dvě skupiny myšlenek. Náš mozek uloží myšlenky, které jsme měli v jedné místnosti, a připraví nepopsanou stránku pro myšlenky v novém prostředí. Bože, to se mi ulevilo! Já myslel, že jsem sklerotický debil, a ony zatím dveře... Citovat
Péťa Odesláno 7. leden 2017 Odesláno 7. leden 2017 Inzerát ideální ženy: Vařím chutně, mluvím málo a hlava mě nebolí. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.