vendelinek Odesláno 13. listopad 2016 Odesláno 13. listopad 2016 Pro příště bych zvětšil vjezd do garáže a vrata Odesláno z Samsung J 5 Citovat
Sniper17 Odesláno 13. listopad 2016 Odesláno 13. listopad 2016 Myslím že pro takového pilota je i hangár na 747 málo Citovat
FrantaCV Odesláno 13. listopad 2016 Odesláno 13. listopad 2016 Tohle už tady asi bylo (8 let starý záznam) Nicméně je vidět, že opravdu přijela manželka. Nejvíc se mi líbí jak si madam upraví čupřinu, vezme si kabelku a odchází středem. Manželka přijela domů.wmv Citovat
Sniper17 Odesláno 13. listopad 2016 Odesláno 13. listopad 2016 Tady si zase pán myslel že je to vjezd do garáže Citovat
mmartinkovic Odesláno 13. listopad 2016 Odesláno 13. listopad 2016 Do bistra prídu motorkári. Sadnú si k šoférovi kamióna, zoberú mu jedlo ktoré priniesla čašníčka, vypili mu kávu ktorú pil. Šofér vstane,zaplati a odide. Motorkári sa smejú, ako mu to ukázali, že sa ich boji a radšej odišiel. Čašníčka im kričí a ani šoférovať nevie, práve na parkovisku zramovak 4 motorky. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 13. listopad 2016 Odesláno 13. listopad 2016 Čím zaháněli nudu naši rodiče, když nebyl internet ? Probíral jsem to se všemi 9 sourozenci, ale nepřišli jsme na to... Citovat
Gabriel 307 Odesláno 13. listopad 2016 Odesláno 13. listopad 2016 Když máte pohromadě několik hvězd, je to souhvězdí. Když máte pohromadě několik soch, je to sousoší. A co když máte pohromadě několik žen? Citovat
vendelinek Odesláno 13. listopad 2016 Odesláno 13. listopad 2016 Já bych věděl Odesláno z Samsung J 5 Citovat
Péťa Odesláno 13. listopad 2016 Odesláno 13. listopad 2016 ONA: Miláčku! ON: Ano? ONA: Sundáš mi tričko? ON: Anooo! ONA: A podprsenku? ON: Jistě!!! ONA: A kalhotky taky? ON: Wow! Jasně! ONA: Jo a prosím Tě, kolíčky nech na šňůře. Citovat
Péťa Odesláno 13. listopad 2016 Odesláno 13. listopad 2016 (upraveno) Po sexu říká muž manželce: "To jsou prsa nebo husí kůže?". "A ty jsi souložil nebo se klepal zimou?" Upraveno 13. listopad 2016 uživatelem Péťa Citovat
Gabriel 307 Odesláno 13. listopad 2016 Odesláno 13. listopad 2016 jo a takhle spinká ještěrka . . . foto je od nás z práce . . . . pachatel je na fotce . . . již několik let bývalý zaměstnanec Citovat
dafiek Odesláno 13. listopad 2016 Odesláno 13. listopad 2016 Sestřička nese do laboratoře moč pacientky, ale co čert nechce, zakopne, spadne a neštěstí je hotovo. Aby předešla zbytečným problémům, doplní tekutinu z vlastních zdrojů. Když přijdou výsledky, povídá lékař pacientce: "Gratuluji, mladá paní, jste těhotná." Paní vykulí oči a žasne: "Teda zatracený pokrok, ty robertky jsou čím dál dokonalejší!" Ve vlaku se oboří slečna na cestujícího: "Poslyšte pane, proč se na mě pořád díváte?" A ten na to: "No a co mám dělat, když mi žena zakázala dívat se na hezké ženy?" Za ředitelem zoo doběhne ošetřovatel: "Pane řediteli, slon nám prochlad, strašně kašle." Ředitel: "Dejte mu půl vědra horkého grogu." Druhý den se ředitel ptá: "Tak, jak se má ten nemocný slon?" "Ten nemocný se už má dobře, ale teď strašně kašlou všichni ostatní!" Citovat
Sniper17 Odesláno 14. listopad 2016 Odesláno 14. listopad 2016 (upraveno) Žárlivý manžel odjíždí na služební cestu a pověří přítele, aby mu ohlídal ženu. Povídá mu: "Budeš to mít jednoduchý, pod oknem je lešení, takže sleduj a všechno mi pak povíš."Za dva dny se vrátí a ptá se: "Tak co?""No, hned večer u ní zazvonil chlap.""A pak?""Pak pili víno.""No, a co bylo dál?""Potom se šli umýt.""A potom?""Pak šli do ložnice.""No a potom?""Potom to prasklo.""Co prasklo?""Lešení. Bylo nás na něm patnáct." Osmdesátiletý muž povídá doktorovi:"Pane doktore, příští týden se žením.""To je dobře," poznamená doktor. "A kolikpak je vaší nastávající?""Osmnáct," odpoví muž."Propána!" pronese udiveně doktor. "To vás ale musím varovat, dovádění v posteli by mohlo mít smrtelné následky.""No, co se dá dělat," vzdychne muž, "když umře, tak umře." Upraveno 14. listopad 2016 uživatelem Sniper17 Citovat
mmartinkovic Odesláno 14. listopad 2016 Odesláno 14. listopad 2016 (upraveno) Na zvonček zázvoni mladý podomový predavač. Žena otvorí dvere a skôr než stihne niečo povedať, mladík vysype zo sačku hov na na rohožku a vraví: Ak môj vysávač, ktorý vám ponúkam za neuveriteľnú cenu tieto hovna nepovysava, sám ich zjem! Žena sa zamračí a povie, donesiem Vám horčicu alebo kečup, nejde nám elektrika! Upraveno 14. listopad 2016 uživatelem mmartinkovic Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.