Guest StibTo Odesláno 7. srpen 2016 Odesláno 7. srpen 2016 (upraveno) Upraveno 7. srpen 2016 uživatelem StibTo Citovat
Péťa Odesláno 7. srpen 2016 Odesláno 7. srpen 2016 Majitel autodopravy předává svému synovi k 18ctým narozeninám klíčky od nového luxusního vozidla a dodává: "Hlavně s tím jezdi opatrně, víš, kolik lidí se na to auto nadřelo?" Citovat
Gabriel 307 Odesláno 7. srpen 2016 Odesláno 7. srpen 2016 Komando městských strážníků rozehnalo hlouček čumilů před nádražím, v jehož středu seděl jakýsi děda na schodech a pohazoval si v dlani dvoukorunou. "Co to tu vyvádíte dědku."zahřímal velitel."Jen jsem tu lidem povídal, že si vzpomínám, že za tuhle tu dvoukorunu jsem za 1.republiky koupil 20 dkg salámu, za komunistů litr mléka,1 pivo,krabičku cigaret nebo 1/2 chleba a teď - přemýšlím, kde sehnat ještě 3 koruny abych se mohl jít vysrat." Chlápek vyleze z obchoďáku a zjistí, že než nakoupil, tak mu někdo naboural auto. Za stěračem našel lístek, na kterém stálo: "Jak tohle píšu, sleduje mě několik lidí, kteří si myslí, že vám sem píšu svoje jméno, adresu a číslo pojištění..." Citovat
Péťa Odesláno 7. srpen 2016 Odesláno 7. srpen 2016 Víte, kdo je to chodec? . . . . . To je muž, který má dvě auta, manželku a dceru. Citovat
Milan+ Odesláno 8. srpen 2016 Odesláno 8. srpen 2016 Majitel velkoobchodu přijme nového zaměstnance a další den za ním přijde a ptá se ho: „Kolik jste měl včera zákazníků?“, zaměstnanec odpoví:„Jednoho“ „Cože? Pouze jednoho? Naši prodejci mají za den nejméně osm. Kolik jste měl tržbu?“ „275 000,–“ „Tolik? Co jste mu prodal?“ „No nejdřív jsem mu prodal střední háčky na ryby a pak i malé a velké. Neměl pruty, takže jsem mu prodal střední, malé a velké pruty. Pak se ho ptám kam pujde rybařit a on že na sever. Tak mu povídám, že na severu je docela chladno, takže jsem mu prodal nějaký oteplováky a pořádnou bundu. Pak jsem mu poradil, že u břehu moc neberou, tak by měl zajet víc od břehu. Takže si koupil člun a když jsme ho chtěli naložit na auto, tak jsme zjistili, že to auto má moc malý, takže jsem mu prodal ještě vlek.“ „A to si všechno koupil kvůli rybaření?“ „Noo, tak nejdřív si přijel pro vložky pro ženu, tak jsem mu řekl, že by mohl zajet aspoň na ryby, když si nezašuká.“ Citovat
Gabriel 307 Odesláno 9. srpen 2016 Odesláno 9. srpen 2016 Dvě holky před kinem: "Poslyš, a pustí tě na ten nepřístupný film, když ti ještě nebylo ani patnáct?" "Ale já ani tak nemůžu, máma mi nechce hlídat dítě..." Citovat
Gabriel 307 Odesláno 9. srpen 2016 Odesláno 9. srpen 2016 Jde Karkulka po lese a potká vlka. A jak je celá nadržená, tak se začne svlíkat, že si to s vlkem rozdá. Vlk jí tedy pomůže s blůzkou a najednou vidí, že má Karkulka tři kozy. Lekne se a říka: "Ty Karkulko, do toho se mi nějak nechce." Karkulka se ale nedá a říká: "Tak mi ho aspoň vykuř." sent from Tapatalk Citovat
Milan+ Odesláno 9. srpen 2016 Odesláno 9. srpen 2016 "Jak říkáš své tchyni ?" "Vegeta." "A proč ? " "Míchá se úplně do všeho !" Citovat
Pe.Tr Odesláno 10. srpen 2016 Odesláno 10. srpen 2016 Řečnická otázka...Je orální sex s holkou co má v hlavě hovno už anal ? Odesláno z mého E6653 pomocí Tapatalk Citovat
mmartinkovic Odesláno 11. srpen 2016 Odesláno 11. srpen 2016 niečo z Drišľakovin : Cestuje pani vo vlaku a vlak uprostred ničoho zastane. Ide okolo spirevodca a pani sa ho pýta : Čo sa stalo keď stojíme? Odpovedá jej : Zrazili sme srnku. Ona: a kde? na koľajniciach ? On odpovedá: Ne ta po poľu sme ju nahaňali !!!! Citovat
regius Odesláno 13. srpen 2016 Odesláno 13. srpen 2016 Můj pes taky pořád za mnou leze pod auto, tak mu asi pořidím takovou vestu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.