OK406 Odesláno 3. červen 2015 Odesláno 3. červen 2015 V Půlnočním království je princezna na vdávání, nápadníci se jen hrnou. Princezna si vymínila, že aby si mohla vybrat toho pravého, ale musí se s ním projít při svitu měsíce zámeckým parkem. Potíž je v tom, že z takové procházky se vždy vrátí sama, a po princi ani vidu ani slechu. To se rychle rozkřikne a další nápadníci se už nehlásí. Zoufalý král tedy nechá vyhlásit, že dá princeznu za ženu a půl království prvnímu, kdo se z té procházky vrátí živ a zdráv. Přihlásí se jediný zájemce - Honza. Jde tedy s princeznou do parku a když přijdou k jezírku s krokodýly, princezna si sundá z ruky prsten a hodí ho do jezírka. Nato se otočí k Honzovi a říká : "Vyndej ho !" Honza si rozepne kalhoty a vyndá ho. Princezna se radostně usměje a říká :"No vidíš, a ti ostatní blbci skákali do vody." Citovat
OK406 Odesláno 3. červen 2015 Odesláno 3. červen 2015 Aby muž udělal ženu šťastnou, stačí být: 1) přítelem 2) druhem 3) milencem 4) bratrem 5) otcem 6) učitelem 7) vychovatelem 8) kuchařem 9) elektrikářem 10) instalatérem 11) mechanikem 12) pokojovým designerem 13) stylistou 14) sexuologem 15) gynekologem 16) endokrinologem 17) psychologem 18) psychiatrem 19) terapeutem 20) být výkonný 21) organizovaný 22) dobrý otec 23) velmi čistotný 24) sympatický 25) atletický 26) citlivý 27) pozorný 28) kavalír 29) inteligentní 30) mít fantazii 31) tvůrčí 32) sladký 33) silný 34) chápavý 35) tolerantní 36) starostlivý 37) ambiciózní 38) schopný 39) odvážný 40) rozhodný 41) důvěryhodný 42) vděčný 43) náruživý 44) skládat komplimenty 45) rád nakupovat 46) nikdy nedělat problémy 47) velmi bohatý 48) nebýt přítěží 49) nekoukat se po jiných Současně je třeba dávat pozor na to: 50) nebýt žárlivý (ale ani bez zájmu) 51) rozumět si s její rodinou 52) dát jí prostor (ale mít starost o to, kam jde) Mimo to je velmi důležité: 53) nezapomenout datum: výročí (svatby, zasnoubení, prvního setkání, první schůzky, narozenin...) Bohužel, i když dodržíš naprosto všechny tyto instrukce, nemusíš dosáhnout 100% jejího štěstí, protože ona se může cítit pod tlakem příliš perfektního života a utéct s prvním alkoholikem, zlodějem, úchylem, kterého potká. Snad proto asi Bůh řekl:"Miluj ji !" Snad proto asi Bůh nikdy neřekl:"Chápej ji !!!!" NO A JAK UDĚLAT ŠŤASTNÝM MUŽE ? Jednoduše: 1) Dej mu !!! Citovat
Stejsn Odesláno 3. červen 2015 Odesláno 3. červen 2015 Příjde manželka domů z práce a na chodbě leží cizí ženské hadry a z ložnice se ozývají divné zvuky.Otevře dveře, na posteli sedí nahy manžel s cizí ženskou.Ženská mu honí čuráka a manžel jí do toho krmí polárkovým dortem.Manželka křičí , "co tady kurva děláte?!"Manžel na to, "co jako ,honí mě mlsná." Citovat
Gabriel 307 Odesláno 8. červen 2015 Odesláno 8. červen 2015 Pokud je vám 15 a vypadne vám před rodiči zapalovač z kapsy, řekněte, že to máte na nahřívání lžičky. Zbavíte se tím podezření, že kouříte. Citovat
Edison Odesláno 8. červen 2015 Odesláno 8. červen 2015 Celní kontrola kamionu na Sicílii: "Co vezete?" Kamioňák: "Áááále.. jen biologickej odpad..." Citovat
HonzaRez Odesláno 11. červen 2015 Odesláno 11. červen 2015 Tak jeden (podle mě) úplně nový, narozdíl od těch, co jsou tu stokrát omleté... Ještě k tomu je tématický k tomuto fóru a černý jak *&^%$#$#@: …dechová zkouška u všech účastníků nehody byla negativní. Žádný už nedýchal. venomcz ohodnotil 1 Citovat
Gabriel 307 Odesláno 12. červen 2015 Odesláno 12. červen 2015 Přijde chlap se psem k veterináři a prosí jej, zda by mohl useknout jeho psu ocas. „Ale, proč, vždyť váš pejsek je úplně v pořádku?“ nechápe lékař. „Protože k nám má zítra přijet tchýně a já nechci, aby jí cokoli dávalo pocit, že je vítaná!“ Citovat
OK406 Odesláno 18. červen 2015 Odesláno 18. červen 2015 Somálsky emigrant přijede do Teplic. Zastaví prvníhočlověka, kterého potká a řekne mu: "Díky, paneČechu, že mě necháváte v téhle zemi a zajišťujete miubytování, stravování, lékařskou péči a vzdělánízdarma!" Muž ale odpoví: "Ne, mýlíte se, já jsemRom." Somálec jde dál a potká dalšíhokolemjdoucího:"Děkuji za vaši krásnou českou zemi!"Ale kolemjdoucí odpoví: "Já ne Čech. Já Vietnamec."Somálec jde dál, potká dalšího kolemjdoucího,potřese mu rukou a řekne: "Díky za báječné Čechy!"Kolemjdoucí řekne:"Nejsem Čech, jsem Arab!"Somálecnakonec potká krásnou ženu a podezřívavě sezeptá: "Jste Češka?" Žena odpoví:"Ne, jsem zUkrajiny." Somálec je zmatený a ptá se: "A kde jsouproboha všichni Češi?" Ukrajinka se podívá nahodinky, pokrčí rameny a odpoví: "Asi v práci!" venomcz ohodnotil 1 Citovat
venomcz Odesláno 19. červen 2015 Odesláno 19. červen 2015 Rada pamětníka - viz příloha Rada_pametnika.doc Citovat
machulda Odesláno 19. červen 2015 Odesláno 19. červen 2015 Manželé sedí v prázdném kupé proti sobě. Po půlhodině povídá manžel : "Sáro, pojď sem. Sedni si ke mně." Manželka poslechne, přitulí se k němu a šeptne mu do ucha: "A co tak najednou?" Muž jí obejme a říká: "Už jsem se na tebe nemohl dívat." Citovat
Gabriel 307 Odesláno 20. červen 2015 Odesláno 20. červen 2015 (upraveno) odesláno z Samsung Galaxy Note 4 Upraveno 20. červen 2015 uživatelem Gabriel 307 Citovat
Péťa Odesláno 21. červen 2015 Odesláno 21. červen 2015 Při střídání směn policajtů povídá v šatně jeden druhému: „...čoveče, to byl dneska zase den! Stojím na kraji křižovatky a najednou ke mně přijde takový malý klučík a povídá - pane policisto, můžu se vás na něco zeptat? - a já mu říkám - samozřejmě, že můžeš chlapče. A on se zeptal - točí se Země kolem Měsíce, nebo Měsíc kolem Země?“ „Hmm..., těžká otázka. A co jsi mu řekl?“ „No, takovou vyhýbavou, neutrální odpověď.“ „...a jakou?“ „Táhni do prdele ty malej hajzle zasranej, nebo dostaneš pendrekem přes držku, až se z toho posereš!!!“ Citovat
Laďa Odesláno 23. červen 2015 Odesláno 23. červen 2015 U zpovědnice: Starší Ital vstoupil na předměstí Rimini do kostela, poklekl u zpovědnice a když kněz otevřel okénko, spustil: "Otče, za druhé světové války krásná mladá židovská žena zaklepala naléhavě na moje dveře a prosila mě,abych ji ukryl před fašisty. Tak jsem ji schoval do podkroví. Kněz se podivil: "To je ale něco úžasného, z toho se nemusíte zpovídat". "Otče, ono je toho víc, co mám na srdci... Ona se mi za to začala odvděčovat sexem. Bylo to několikrát za týden a o nedělích a svátcích i dvakrát. Kněz na to: "To bylo dávno a oba jste se tím vystavili velkému nebezpečí, ale dva mladí lidé na základě těchto okolností mohou slabosti těla snadno podlehnout. Jestliže toho upřímně litujete, je vám odpuštěno". "Děkuji vám otče. Bylo to opravdu velké oslabení mého svědomí. " Ale mohu mít ještě jednu otázku"? "A jakou?" ptá se kněz. "Mám jí říct, že už je po válce?" Kněz se chvíli zamyslel a pak jen pokrčil rameny: "Pokud je ještě k světu, šuká, vaří, pere a uklízí.....já bych mlčel." Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.