pyrone Odesláno 7. duben 2014 Odesláno 7. duben 2014 Ty vole,větší trapas jsem ještě nezažil.....sedim u urologa,on mi prohmatává koule a já mu instinktivně prohrábnu vlasy rukou..... Citovat
ChouLu Odesláno 7. duben 2014 Odesláno 7. duben 2014 Přijde chlap na úřad pro nějaká potvrzení. Honí jej z místa na místo a nakonec nevyřídí nic. Jde si stěžovat šéfovi úřadu a ten mu povídá: \"Jo, kdybyste byl členem sdružení PANDA, měl byste to vyřízeno hned.\" \"A co to znamená Panda?\" \"Pan dá, já dám!\" Citovat
brixtr Odesláno 8. duben 2014 Odesláno 8. duben 2014 Dva spřátelené manželské páry hrály jednoho večera žolíky. Petrovi spadla na zem karta. Když se pro ni sehnul, všiml si, že Dana, Honzova manželka, má široce roztažené nohy a nemá kalhotky! Petr nedal samozřejmě na sobě nic znát. Později, když šel do kuchyně pro piti, přišla za ním Dana s otázkou: „Viděl jsi pod stolem něco, co se ti líbilo?“ Petr, překvapený její otevřenosti, přikývl a ona pokračovala: „Můžeš to mít! Bude tě to ale stát tisíc korun.“ Petr zhodnotil svoje finanční možnosti, potlačil morální předsudky a na dohodu přikývl. Dana mu připomněla, že její muž pracuje v pátek vždy déle, a že se tedy Petr má u ní ve dvě odpoledne ukázat. Samozřejmě, že Petr byl přesný, dal jí tisícovku a pak spolu celou hodinu kvalitně souložili. Asi v půl čtvrté Petr odešel. Honza se vrátil, tak jako každý pátek, v šest večer. Hned po příchodu se ptá své ženy: „Byl tu dnes odpoledne Petr?“ Dana, i když šokována, klidně odpovídá: „Ano, zastavil se na pár minut.“ „A dal ti tisíc korun?“ Daně se podlomila kolena. Myslela, že je konec... Nasadila kamenný výraz a povídá: „Ano, dal mi tisícovku.“ Manžel se spokojeně usmál: „Víš, Petr přišel dnes ráno do kanceláře a půjčil si ode mě tisíc korun. Slíbil, že se dnes odpoledne u nás zastaví a vrátí je. Vidím, že nekecal a slib splnil. Když bude potřebovat, půjčím mu zase.“ Dana omdlela. Citovat
Guest StibTo Odesláno 14. duben 2014 Odesláno 14. duben 2014 KRESŤANSTVO: Máš dve kravy. Jednu dáš susedovi ISLAM: Máš dve kravy. Jednu si necháš, druhú vymeníš za manželku. SOCIALIZMUS: Máš dve kravy. Štát ti vezme obidve a dá ti trochu mlieka. KOMUNIZMUS: Máš dve kravy. Štát ti obidve vezme a teba zatvorí. NACIZMUS : Máš dve kravy. Štát ti vezme obidve a teba zastrelí. EURÓPSKÁ ÚNIA: Máš dve kravy. Štát ti vezme obidve, jednu zastrelí, druhú podojí a mlieko vyleje do rieky. TRADIČNÝ KAPITALIZMUS: Máš dve kravy. Jednu predáš a kúpiš si býka. Stádo sa zväčšuje a hospodárstvo rastie. Nakoniec všetko predáš a ideš do dôchodku. SLOVENSKÝ KAPITALIZMUS: Vezmeš pôžičku od banky vo výške 500 miliónov EURO a odsťahuješ sa na Bahamy. Ako zábezpeku založíš dve kravy. Banka neskôr zistí, že to neboli kravy zo zlata, ako to bolo vyjadrené v súdnoznaleckom posudku,ale dve namaľované kozy. Rozdiel zaplatia daňoví poplatníci a súdny znalec bez ujmy pokračuje vo svojej kariére. AMERICKÁ AKCIOVKA: Máš dve kravy. Predáš jednu a druhú nútiš, aby dávala mlieko za štyri. Neskôr najmeš konzultanta, aby zistil prečo to krava nevydržala a musela byť utratená. FRANCÚZSKA AKCIOVKA: Máš dve kravy. Ideš štrajkovať, lebo chceš tri. JAPONSKÁ AKCIOVKA: Máš dve kravy. Naprojektuješ ich tak, aby boli desaťkrát menšie a dávali dvadsaťkrát toľko mlieka. Potom vytvoríš leporelo o šikovnej krave nazvanej Kravakimono a budeš ho predávať po celom svete. ČÍNSKÁ AKCIOVKA: Máš dve kravy. K tomu 300 ľudí, ktorí ju doja. Vykazuješ plnú zamestnanosť, vysokú produktivitu dobytka a zatkneš novinára, ktorý zverejňoval tieto čísla. BRITSKÁ AKCIOVKA: Máš dve kravy. Obidve sú šialené. TALIANSKÁ AKCIOVKA: Máš dve kravy. Nevieš ale, kde sú, a tak ideš na obed. RUSKÁ AKCIOVKA: Máš dve kravy. Spočítaš ich ešte raz a zistíš, že ich máš päť. Spočítaš ich ešte raz a zistíš, že ich máš 42. Spočítaš ich ešte raz a zistíš, že sú len dve. Prestaneš počítať a otvoríš ďalšiu fľašu vodky. GRÉCKA AKCIOVKA: Máš dve kravy. Obidve zješ a požiadaš EÚ o dve nové. Citovat
Guest servisman Odesláno 16. duben 2014 Odesláno 16. duben 2014 Víte proč má pánské přirození na konci dirku? No aby ženská mohla čim dýchat když ho kouří! *************************************** Tak jsem ze sebe včera udělal totálního dementa. Vlezu na Letný na to parkoviště, jak se otáčej tága, do taxíku a koukám, že řidič nikde. Auto na blikačkách, tak vevnitř čekám a za pár minut fakt maník naběhl. Tak na něj zpoza alkoholového opojení houknu, že chci na Žižkov. Maník nejdřív blbě čučí, ale pak jedeme. Když dorazíme, tak se ptám kolik dlužím. A maník na to: \"Máš to zadáčo, docela jsi mě pobavil. Já dělám rozvoz pizzy.\" *************************** Hádaj se tři, co je nejrychlejší. První: \"Nejrychlejší je světlo, prostě cvakneš a v ten okamžik je všude všechno vidět.\" Druhý: \"Nejrychlejší je myšlenka, prostě na něco myslíš a hned se ti to vybaví.\" Třetí: \"No nejrychlejší je průjem, než stihnu rozvítit a něco vymyslet, tak se po*eru.\" Citovat
hardhouse.trip Odesláno 16. duben 2014 Odesláno 16. duben 2014 Přijde ženská k doktorovi a říká že jela po zábradlí a roztrhla si to mezi nohama. Doktor: \"To nic není, dáme to do pořádku. Jak to chcete mít velký\"? \"No třeba jako vaše stará\". \"No tak to se po tom zábradlí svezte ještě jednou...\" Citovat
Michal-OL Odesláno 17. duben 2014 Odesláno 17. duben 2014 Vsadí se na srazu myslivců myslivec s ostatními o flašku vodky, že když mu zavážou oči, tak poslepu sáhne na kožich a řekne, kdy byl střelen a jaká je jeho cena. Tak mu zavážou oči, dají mu do ruky kožich a on řekne: “srna střelená loni, cena je 2500 korun”. Tak mu dají flašku a on ji vypije. Ráno se probudí z opice a vidí, že jeho manželka myje nádobí a brečí: “Že jsi přišel ve tři ráno, to bych ti prominula, ale že jsi mě celou noc osahával a křičel krtek za 3,50, to ti nikdy neprominu.” Citovat
KingSpade Odesláno 19. duben 2014 Odesláno 19. duben 2014 Microsoft u systému Windows XP konečně opravil chybu, která štvala všechny uživatele dlouhých 13 let.. Ze spodní lišty tak konečně zmizela ta otravná vyskakovací bublina: \"Pro Váš systém jsou k dispozici nové aktualizace\" Citovat
hardhouse.trip Odesláno 20. duben 2014 Odesláno 20. duben 2014 Dcera: \"Tati, jsem lesbička.\" Otec : \"Dobře dcero, pokud to tak cítíš.\" Druhá dcera: \"Tati, taky jsem lesbička…\" Otec: \"Děláte si prdel?! To tu tady nikdo není na kluky?!\" Syn: \"Já ano!\" Citovat
Holland Odesláno 22. duben 2014 Odesláno 22. duben 2014 No a víte jak udělat s cigána Květinku ? No to se mu ustřihne camprlík a výsledek je-ČERNÝ BEZ Laughing Citovat
stajgrpavel Odesláno 22. duben 2014 Odesláno 22. duben 2014 maminka říka dcerunce... Marusko jestli budeš pořát chodit do kolečka, tak ti přibiju i druhou nožičku !!! Citovat
Laďa Odesláno 22. duben 2014 Odesláno 22. duben 2014 Na policejní akademii vysvětluje plukovník rovnici: 5-7+2=0. Všichni čumí jako pulci. Plukovník: \"Dobře tedy, příklad!V autobusu je 5 policajtů, sedm jich vystoupí. Kolik policajtů musí nastoupit, aby byl autobus prázdný?\" Citovat
Guest StibTo Odesláno 22. duben 2014 Odesláno 22. duben 2014 ...asi ze života (Novinky.cz diskuze) : A jestli pak víte jakou nejhorší větu vám může cikán říci? No přece : \"Dobré ráno sousede!\" Hned vám cena nemovitosti klesne na polovinu a nebo se stane úplně neprodejnou. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 24. duben 2014 Odesláno 24. duben 2014 není to vtip ale pobavilo http://veeo.cz/402_krecek-do-sebe-dokaze-nacpat-opravdu-hodne/ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.