Guest StibTo Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 Rozsekalo :D http://www.navratdoreality.cz/index.php?p=view&id=14957 Citovat
Guest StibTo Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 Majitel velkoobchodu přijme nového zaměstnance a další den za ním přijde a ptá se ho: \"Kolik jste měl včera zákazníků?\", zaměstnanec odpoví:\"Jednoho\" \"Cože? Pouze jednoho? Naši prodejci mají za den nejméně osm. Kolik jste měl tržbu?\" \"275 000,-\" \"Tolik? Co jste mu prodal?\" \"No nejdřív jsem mu prodal střední háčky na ryby a pak i malé a velké. Neměl pruty, takže jsem mu prodal střední, malé a velké pruty. Pak se ho ptám kam pujde rybařit a on že na sever. Tak mu povídám, že na severu je docela chladno, takže jsem mu prodal nějaký oteplováky a pořádnou bundu. Pak jsem mu poradil, že u břehu moc neberou, tak by měl zajet víc od břehu. Takže si koupil člun a když jsme ho chtěli naložit na auto, tak jsme zjistili, že to auto má moc malý, takže jsem mu prodal ještě vlek.\" \"A to si všechno koupil kvůli rybaření?\" \"Noo, tak nejdřív si přijel pro vložky pro ženu, tak jsem mu řekl, že by mohl zajet aspoň na ryby, když si nezašuká.\" Citovat
Gabriel 307 Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 Chlápek v nóbl restauraci potřebuje na toaletu. Na pánech je bohužel obsazeno. Už to nemůže vydržet a tak nakoukne na dámy. Tam nikdo, tak hups tam. Libuje si, že jsou to krásné toalety a jak tak sedí, vidí tři knoflíky. říká si pro sebe, že tohle na pánech nemají, co to asi může být?Na prvním je \"TV\" - \"že by televize?\" Obrazovku nevidí. \"Nevadí, zkusím to.\" Zmáčkne knoflík a teplá voda mu omyje přirození. \"Hmmmm, skvělé, to musíme na pánech taky prosadit.\"Na druhém knoflíku je \"HV\" - \"že by horká voda? Tak to vyzkouším.\" Zmáčkne a osuší ho horký vzduch. \"Hmmmm, to si taky musíme pořídit,\" Strašně si libuje.Na poslednim knofliku je \"AOT\" - \"co by to mohlo být? Tak to vyzkouším!!!\" Zmáčkne knoflík a najednou se mu zatmí před očima a vzbudí se až na JIP, kde mu orosené čelo utírá sestřička a ptá se ho:\"Pane, co jste prosím vás dělal?!\" \"No, já nevím, byl jsem na záchodě - dámském, byly tam tři knoflíky, tak jsem je zkoušel.\"\"A vy jste zmáčkl i ten poslední?\" ptá se zděšeně sestřička. \"No, asi ano, už si nic nepamatuju, co to bylo zač?!\" \"Pane, \"AOT\" je automatický odstraňovač tampónů. Penis máte pod polštářem!!!\" Citovat
pipistrel Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 18ka s 19kou sa valaju laskovne po stole :D:D Citovat
Guest StibTo Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 http://www.lowbird.com/data/images/2012/10/cgnbo34ntr.gif Citovat
Haryk Odesláno 14. říjen 2012 Odesláno 14. říjen 2012 # Ambiciózní manažer se po dlouhé době rozhodl jet na dovolenou na Karibské ostrovy. # Během plavby přišel hurikán a celou loď smetl do moře, # jen on jediný se zachránil a ocitl se sám na opuštěném ostrově. # Čtyři měsíce jedl jen kokosové ořechy, spal na pláži a žádostivě se díval na # moře, kdy se objeví nějaká loď. # Jednoho dne zpozoroval, jak se po říčce blíží malý člun s nádhernou ženou. # \"Kdo jsi ? Jak jsi se sem dostala ?\" \"Byla jsem na té samé lodi jako ty # a ztroskotala jsem na opačné části ostrova. \" # \"No to jsi měla štěstí, že se ti zachránil člun.\" # \"Nezachránil, ten jsem si vyrobila.\" # \"Prosím ?\" # \"No, vždyť je tu všude okolo bambus a třtina.\" # \"Ale kde jsi vzala nářadí ? !\" # \"Z kamenů jsem si vyrobila nástroje a použila jsem je i na stavbu chatky. A ty # spíš kde ?\" # \"Celé 4 měsíce na pláži,\" zahanbeně přiznal manažer. # \"Tak pojď ke mně na návštěvu . . .\" # Doplaví se k její chatce a žena říká: \"V prvním patře máš holící strojek a # sprchu.\" # Manažer je úplně hotový, už se na nic neptá, vyběhne do patra a tam je holicí # strojek # z nabroušené kosti nějakého zvířete a říká si: \"Tato žena je neuvěřitelná. Co # bude dál ?\" # Sejde dolů a tam už ho čeká žena, v ruce láhev vína, na sobě jen nějaký ten # fíkový list . . # přitulí se k němu a říká: \"Jsme už tak dlouho pryč od domova . . . a celý ten # čas jsi byl tak sám. # Jsem si jistá, že je něco, co bys právě teď chtěl dělat, něco, co jsi nedělal už # dlouhé měsíce . . .\" # Manažer nevěří vlastním uším a povídá: # \"Chceš mi říct, že si odsud můžu zkontrolovat e-maily ?\" Citovat
Stifler Odesláno 15. říjen 2012 Odesláno 15. říjen 2012 Tohle se nejvíc hodí sem... http://aukro.cz/show_item.php?item=2714458759 Citovat
pipistrel Odesláno 16. říjen 2012 Odesláno 16. říjen 2012 Komunikácia mladej úradníčky so starším pánom na úrade: \"Pane, ako sa voláte ?\" \"Až sa vydáte, tak ma budete mať skoro každý deň v ruke....\" \"Vy sa skutočne voláte K...T ???....\" \"Nie, .....................Vareška......“ Citovat
shark734 Odesláno 16. říjen 2012 Odesláno 16. říjen 2012 Učiteľ sa pýta detí v triede: \"Čím chceš byť, až vyrastieš Johnny ?\" \"Chcem byť miliardár, budem členom najdrahších klubov, budem mať najkrajšiu k*rvu, dám jej Ferrari, milión dolárov, byt v Copacabane, sídlo v Paríži, Zlatu Visa kartu a milovať sa s ňou budem trikrát denne...\" Učiteľ, nevedel čo robiť, ale napokon pokračuje v lekcii: - \"A ty, Mária ?\" - \"Chcem byť Johnnyho k*rva ...\" Citovat
Guest Džůny Odesláno 16. říjen 2012 Odesláno 16. říjen 2012 Není pravda, že by svět byl lepším místem, kdyby vládly ženy. Taky by válčily. Jen by odmítaly říct proč. Citovat
Guest StibTo Odesláno 16. říjen 2012 Odesláno 16. říjen 2012 Príde mamka aj s malým Jožkom ku gynekológovi a gynekológ vraví: - Jožko ty radšej ostaň tu. - Ni, nie, ja o všetkom viem - vraví Jožko . Tak si Jožko sadnrena stoličku a pozerá, čo doktor robí mamke. Doktor začne mamke rukami sa hrabať v pi.. a pýta sa Jožka: -No Jožko, čo teraz robím? -Kontrolujete mamke maternicu. Doktor prikývne. A začne sa mamke rukami dotýkať pŕs. -No Jožko, čo teraz robím? -Kontrolujete, či mamka nemá rakovinu prsníka. Doktor sa naštve začne je.ať mamku a pýta sa: -No Jožko, čo teraz robím? -Veľkú blbosť. Prišli sme sem, lebo mamička ma syfilis Citovat
Stifler Odesláno 16. říjen 2012 Odesláno 16. říjen 2012 Haryk: Zaspal jsi. Ten samý vtip tu už je ze 4. 10. od Gabriela... Citovat
kupar Odesláno 16. říjen 2012 Odesláno 16. říjen 2012 Co jsi takovej smutnej?\" ,,Nevíš? Karel umřel.\" ,,Co!? A jak?\" ,,Tak - přišel domů, lehnul si na gauč, zakouřil si a gauč začal hořet.\" ,,Uhořel?! \" ,,Ne, ne... stihnul ještě vyskočit oknem.\" ,,Tak se zabil tím skokem z okna?\" ,,Ne, ne. Předtím ještě stihl zavolat hasiče a ti roztáhli plachtu.\" ,,A...?\" ,,Jak skočil, ta ho zpátky odrazila do toho jeho okna.\" ,,No do řiti! Takže přeci jen uhořel?!\" ,,Ale ne, ne. Chytil se rámu okna a skočil zas dolů.\" ,,Tak se polámal jak spadl dolů?!\" ,,Ne, nepolámal. Stáli tam ti hasiči s plachtou. Spadl do ní, odrazilo ho to zase, ale na cestu.\" ,,Tak ho teda přejelo auto?\" ,,Nee. Nic ho nepřejelo - jel akorát kamion a on se od jeho plachty zas odrazil do toho svýho okna.\" ,,DO HÁJE! TAK JAK UMŘEL???\" ,,Zastřelili ho, protože už všechny sral Citovat
Maverick Odesláno 16. říjen 2012 Odesláno 16. říjen 2012 Ve výtahu jedou hloupá blondýnka, chytrá blondýnka a vodník. Kdo se zachrání, když výtah spadne? Hloupá blondýnka, protože vodník a chytrá blondýnka jsou pohádkové bytosti:D Citovat
AnotherOne Odesláno 21. říjen 2012 Odesláno 21. říjen 2012 marcelove kamaratky :D:D:D:D:D:D Alebo skôr toto http://www.loupak.cz/video/ostatni-soubory/8718-ovci-tanec Citovat
Maverick Odesláno 22. říjen 2012 Odesláno 22. říjen 2012 Jde turista po tržišti v Tunisu a říká prodejci: \"Jednu Coca colu, prosím.\" \"Jeden dolar.\" \"Docela levná. A co tam ta láhev whisky?\" \"Jeden dolar.\" \"A to se Vám vyplatí prodávat tak levně?\" \"Já obchodník, nahoře moje šéf. On jebat moje žena, já jebat jeho obchod...\" Citovat
Cinicman Odesláno 22. říjen 2012 Odesláno 22. říjen 2012 Včera jsem zjistil, že mě moje manželka podvedla. Ze začátku jsem byl zhrzený a zdrcený. Myslel jsem, že se přes to nepřenesu. Ale naštěstí vše zachránil víra. Večer jsem konvertoval na Islám a ráno jsem ji ukamenoval. Citovat
Chajda Odesláno 23. říjen 2012 Odesláno 23. říjen 2012 Nový lékař psychiatrické léčebny se při seznamování s pacienty ptá pacienta : ,,Vy jste se sem dostal jak?\'\' ,,No, začalo to tím, že jsem se oženil, to jsem neměl ale nikdy dělat. Vzal jsem si jednu vdovu s dospělou dcerou, která se stala mojí nevlastní dcerou. Když nás přišel navštívit můj otec, zamiloval se pak do ní a pak se s ní oženil. Takže moje nevlastní dcera se stala mojí nevlastní matkou. Potom se mojí ženě narodil syn, který byl samozřejmě otcův švagr, protože to byl bratr jeho manželky. No a když byla moje nevlastní dcera mojí nevlastní matkou, byl i můj syn mým strýcem. Z toho vyplývá, že moje žena, která je matkou mojí nevlastní matky je mojí babičkou a já jsem její vnuk. Ale to není všechno. Protože mám za manželku svojí nevlastní babičku, nejsem jenom její manžel a vnuk, ale i svůj děda. No nejeblo by Vám z toho ? ...\'\' Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.