Leftfield Odesláno 13. květen 2013 Odesláno 13. květen 2013 Zdravím, mal som taký \"ľahký\" ťukes a pravou prednou časťou (presne nosníkom nárazníku) som trafil do predného kolesa starého bavoráku. Práve som sa rozbiehal a bavorák ma štrajchol tak, že mi zrušil predný nárazník, hmlovku a svetlo. V servise som zistil, že hlinníkový nosič nárazníku je zohnutý, takže nový nárazník tam nesedel a Pat a Mat v servise usúdili, že to treba vyrovnať a samozrejme, že im praskol, takže ho zvarili. Moja otázka: môžem s takto zvareným nosníkom nárazníka jazdiť bez problémov, alebo ho mám dať radšej vymeniť? Riešiť to, alebo nechať tak? Díky. Citovat
Leftfield Odesláno 13. květen 2013 Autor Odesláno 13. květen 2013 Díky, ale je to ten spodný, ktorý ide okolo alternátora, nie predný, mal by stáť okolo 190 euro? Pekná pálka za 40 centimetrov lisovaného hliníku! [Edited on 13/5/13 19:55 by Leftfield] [Edited on 13/5/13 19:56 by Leftfield] Citovat
Charlie Rose Odesláno 18. květen 2016 Odesláno 18. květen 2016 Ahojky, tak jsem se svou 5008 teď měl také Lahký ťukes se srncem. Vyrobil jsem při tom spoustu trsátek. A účet za opravu takovéhle prkotiny v autorizovaném servise: 141 000,- Kč Naštěstí bylo auto pojištěné. Citovat
radim.1008 Odesláno 18. květen 2016 Odesláno 18. květen 2016 Pěkný teda, takovýhle srnec mi dnes taky vstupil před auto, naštěstí si to rozmyslel, otočil se a skočil zpátky. Za zatáčkou ve vesnici, mezi barákama. Asi by to dopadlo stejně. Citovat
OK406 Odesláno 18. květen 2016 Odesláno 18. květen 2016 5008 se opraví. Cena opravy je opravdu velká. Snad není nic hnutého. Srnec se měl ,,vyvrhnout" . Pokud u toho byla PČR, tak se volal jednatel myslivců. Citovat
Charlie Rose Odesláno 18. květen 2016 Odesláno 18. květen 2016 Policii jsem nevolal, ikdyž příště už to udělám. Je to moje první bouračka s pojištěným autem. Jel jsem do práce a bohužel nemůžu hodinu čekat než policajti přijedou. Je to pojištěné u Kooperativy a když jsem ráno v 6,00 volal na jejich linku, tak mi to řeklo, že pracují až od 8,00. Narovnal jsem tedy nárazník, aby nedrhnul o kolo a dojel do práce. Během dne, až byl čas, jsem to odvezl do servisu, kde jsme kontaktovali pojišťovnu a musím říct, že paní byla ochotná a chápavá a nakonec potvrzení od policie nechtěli. První odhad škody byl 60 000,- Kč a nakonec to vylezlo až na těch 141 000,- Kč. Z hlavních a nejdražších věcí byl rozbitý nárazník, haupna, světlo a blatník + další spousta různých plastíků, krytů a držáčků. Motor, převodovka,chladiče, kolo ani jiné nosné části poškozeny nebyly. Další osud srnce mi není znám, ale odpoledne už ve strouze neležel. Citovat
Dodo1976 Odesláno 19. květen 2016 Odesláno 19. květen 2016 Bacha na to! Při střetu a úhynu se zvěří vždy volat PČR! Vznikla totiž škoda třetí straně (mysliveckej spolek apod.). Může se stát že paní nebude ochotná a chápavá. Je to teda rozsekaný brutálně. Brutální je i cena opravy Citovat
Weri 605 Odesláno 19. květen 2016 Odesláno 19. květen 2016 Dodo má pravdu Charlie..... Když zvěř chcípne (zhasne) musí se volat policie.. Sou za to docela velký pokuty... Pani na pojišťovně bude milá, protože jí stačej fotky a "zákon" pojištěný nepojištěný.. Citovat
matkogin Odesláno 29. duben 2018 Odesláno 29. duben 2018 Ja som neodhadol pri cuvani prekážku som zvedavý koľko má bude stáť môj zlý odhad pri cuvani..... Čo s tým urobím?? Citovat
radim.1008 Odesláno 29. duben 2018 Odesláno 29. duben 2018 Nárazník nechat svařit a nalakovat, světlo vyměnit... Něco to stát bude. Ty nemáš zadní parkovací senzory? Citovat
matkogin Odesláno 29. duben 2018 Odesláno 29. duben 2018 (upraveno) Nie nemám.... Neviem ci to nedám cez havarijnu načo ju platim Upraveno 29. duben 2018 uživatelem minimaxa Necitujeme předchozí příspěvky!! Citovat
radim.1008 Odesláno 29. duben 2018 Odesláno 29. duben 2018 (upraveno) Záleží jakou máš spoluúčast. A předchozí příspěvky necituj. Upraveno 29. duben 2018 uživatelem radim.1008 Citovat
pavelu96 Odesláno 29. duben 2018 Odesláno 29. duben 2018 Hezký, takový modrý bylo co jsi srazil... Když to vezmeš do Peugeotu, tak si příprav minimálně 1000€ Šikovný mechanik / lakýrník to zmákne za 300€ a taky záleží jak máš pořešenou pojistku... Citovat
MilanF1 Odesláno 29. duben 2018 Odesláno 29. duben 2018 To je na jiný nárazník... nerad tmelim svarovane... Dal bych to na havarku + autorizak = novy nárazník. A máš to bez práce a zaplatíš jen spoluúčast. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.