Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, mal som taký \"ľahký\" ťukes a pravou prednou časťou (presne nosníkom nárazníku) som trafil do predného kolesa starého bavoráku. Práve som sa rozbiehal a bavorák ma štrajchol tak, že mi zrušil predný nárazník, hmlovku a svetlo. V servise som zistil, že hlinníkový nosič nárazníku je zohnutý, takže nový nárazník tam nesedel a Pat a Mat v servise usúdili, že to treba vyrovnať a samozrejme, že im praskol, takže ho zvarili.

Moja otázka: môžem s takto zvareným nosníkom nárazníka jazdiť bez problémov, alebo ho mám dať radšej vymeniť?

Riešiť to, alebo nechať tak? :roll

Díky.

Odesláno

Díky, ale je to ten spodný, ktorý ide okolo alternátora, nie predný, mal by stáť okolo 190 euro?

Pekná pálka za 40 centimetrov lisovaného hliníku! :nevim

[Edited on 13/5/13 19:55 by Leftfield]

[Edited on 13/5/13 19:56 by Leftfield]

• O 7 měsíců později...
  • O 2 roky později...
Odesláno

Ahojky, tak jsem se svou 5008 teď měl také Lahký ťukes se srncem.  :bojim  Vyrobil jsem při tom spoustu trsátek. A účet za opravu takovéhle prkotiny v autorizovaném servise: 141 000,- Kč :o

Naštěstí bylo auto pojištěné. :roker 

post-52531-0-53867500-1463589597_thumb.j

post-52531-0-03572300-1463589628_thumb.j

post-52531-0-88103100-1463589715_thumb.j

post-52531-0-30898400-1463589822_thumb.j

Odesláno

Pěkný teda, takovýhle srnec mi dnes taky vstupil před auto, naštěstí si to rozmyslel, otočil se a skočil zpátky. Za zatáčkou ve vesnici, mezi barákama. Asi by to dopadlo stejně. :bacha

Odesláno

5008 se opraví. Cena opravy je opravdu velká. Snad není nic hnutého.

Srnec se měl ,,vyvrhnout" ;):D . Pokud u toho byla PČR, tak se volal jednatel myslivců.

Odesláno

Policii jsem nevolal, ikdyž příště už to udělám. Je to moje první bouračka s pojištěným autem. Jel jsem do práce a bohužel nemůžu hodinu čekat než policajti přijedou.

Je to pojištěné u Kooperativy a když jsem ráno v 6,00 volal na jejich linku, tak mi to řeklo, že pracují až od 8,00. Narovnal jsem tedy nárazník, aby nedrhnul o kolo a dojel do práce. Během dne, až byl čas, jsem to odvezl do servisu, kde jsme kontaktovali pojišťovnu a musím říct, že paní byla ochotná a chápavá a nakonec potvrzení od policie nechtěli. První odhad škody byl 60 000,- Kč a nakonec to vylezlo až na těch 141 000,- Kč.

Z hlavních a nejdražších věcí byl rozbitý nárazník, haupna, světlo a blatník + další spousta různých plastíků, krytů a držáčků. Motor, převodovka,chladiče, kolo ani jiné nosné části poškozeny nebyly.

Další osud srnce mi není znám, ale odpoledne už ve strouze neležel.

Odesláno

Bacha na to!

Při střetu a úhynu se zvěří vždy volat PČR!

Vznikla totiž škoda třetí straně (mysliveckej spolek apod.).

Může se stát že paní nebude ochotná a chápavá.

Je to teda rozsekaný brutálně.

Brutální je i cena opravy  :myslim

Odesláno

Dodo má pravdu Charlie..... Když zvěř chcípne (zhasne) musí se volat policie.. Sou za to docela velký pokuty... Pani na pojišťovně bude milá, protože jí stačej fotky a "zákon" pojištěný nepojištěný..

• O 1 rok později...
Odesláno

Hezký, takový modrý bylo co jsi srazil...:nevim

Když to vezmeš do Peugeotu, tak si příprav minimálně 1000€ 

Šikovný mechanik / lakýrník to zmákne za 300€ a taky záleží jak máš pořešenou pojistku...

Odesláno

To je na jiný nárazník... nerad tmelim svarovane... 

Dal bych to na havarku + autorizak = novy nárazník. A máš to bez práce a zaplatíš jen spoluúčast. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...