Gabriel 307 Odesláno 11. květen 2013 Odesláno 11. květen 2013 prohlížím si aukro a najednou jsem narazil na foto svých kotoučů když jsem je měnil,přijde vám to normální :myslim http://aukro.cz/brzdovy-kotouc-peugeot-207-307-citroen-c4-i3236907243.html jenom doplním že ja je neprodávám přiznejte se :bacha:D [upravil dne 11/5/13 12:58 od Gabriel 307] Citovat
h4wk3y Odesláno 11. květen 2013 Odesláno 11. květen 2013 resil jsem to taky.. napis na aukro, posli jim original fotky a napis, ze porusil tva autorska prava vztahujici se na fotografiia nikdy jsi nuíkomu nedal souhlas s pouzitim te fotografie... Oni mu to smaznou.... Citovat
Gabriel 307 Odesláno 11. květen 2013 Autor Odesláno 11. květen 2013 napsal jsem mu přes aukro tak jsem zvědavej jestli a co mi odepíše edit: jak aukro pozná jestli lžu já nebo on kdo je tady z Vodňan a prodává na aukru,nick jimbim31 [upravil dne 11/5/13 13:18 od Gabriel 307] Citovat
dzavel Odesláno 11. květen 2013 Odesláno 11. květen 2013 Nevím jestli to je stejná osoba. http://profil.najdise.cz/jimbim31 Má tam rok narození, tak Ti to snad zúži výběr. Při focení se ukládají do fotky informace (exif), jestli vzal fotky odtut tak je má bez těchto informací. Ty máš origo fotku s exif informacema a navíc si je vkládal do vlákna pod svým jménem:). Citovat
Sagic Odesláno 11. květen 2013 Odesláno 11. květen 2013 Nevím, zda by mi v tomto vůbec stálo za to věnovat tomu čas. Neřeknu, kdyby někdo použil fotku mýho baráku nebo celýho auta a lidi by mě otravovali, zda to prodávám a za kolik, ale takhle bych to nechal plavat a čas věnoval něčemu užitečnějšímu.. Citovat
dzavel Odesláno 11. květen 2013 Odesláno 11. květen 2013 On věnoval čas tomu to nafotit a jiný se ani nezeptal. Zasloužil by kotoučem přes prsty . Citovat
skuci Odesláno 11. květen 2013 Odesláno 11. květen 2013 klidně bych jim hodil odkaz sem na vlákno kdo byl dřív Citovat
čakom Odesláno 11. květen 2013 Odesláno 11. květen 2013 už se mi to taky stalo. nekdo prodaval 406 na nd a použil moji fotku 406. bylo to celkem zajimavy když mi chodily sz s otazkama na díly z me strany bych nejaky kotouče neřešil. a nechal to tak. [upravil dne 11.5.2013 14:01 od čakom] Citovat
odee Odesláno 11. květen 2013 Odesláno 11. květen 2013 A nebo mu napiš, ať si tu fotku tam klidně nechá, ale musí Ti zaplatit:-D A jelikož ji vyvěsil bez souhlasu, tak penále:D Citovat
Gabriel 307 Odesláno 11. květen 2013 Autor Odesláno 11. květen 2013 Sagic: ja jen,že mě to trochu zarazilo když jsem viděl foto na aukru a zajímalo by mě,jestli to je někdo od nás z clubu,nebo si to jenom někdo\" půjčil \" a proč zrovna tohle foto-na netu je jich dost Citovat
marko306 Odesláno 11. květen 2013 Odesláno 11. květen 2013 Ja už som na www.autobazareu.sk našiel svoj ventilátor z 306. Fotka je z návodu ako rozobrať ventilátor. Je to tretia fotka. Neriešil by som to. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 11. květen 2013 Autor Odesláno 11. květen 2013 tady je odpověď na můj mail: Dobry den pouze jsem si stahnul obrazek kdyz byl verejny na Googlu,jestli vam to vadi nafotim ten co mame namontovany.Autodilna SZ nevadí mi to foto tam zůstane:) Citovat
ChouLu Odesláno 11. květen 2013 Odesláno 11. květen 2013 Gabriely, kdyby jsi mi o tom řekl, tak jsem z něj vytřískal kolem 2 tisíc... poslední dobou je to docela slušnej bussines Citovat
MilanF1 Odesláno 11. květen 2013 Odesláno 11. květen 2013 veřejný na google Tam bohužel nejsou dále veřejně šiřitelné Pokud ti to nevadí, tak to neřeš. Jak do dokážeš aukru? Pošleš jim svoje origo foto a na něm nebude vodoznak od aukra a možná tam bude i datum pořízení fotografie. Citovat
ChouLu Odesláno 11. květen 2013 Odesláno 11. květen 2013 Ve fotografii je toho mnohem více... já třeba všechny fotografie které publikuji označuji na dolních pár bytech svým textem... nikdo to neni schopen vymazat ani najít, když o tom neví a dokazování je jednoduché Citovat
koblih69 Odesláno 11. květen 2013 Odesláno 11. květen 2013 Hm tohle je problém, nechal jsem nafotit nějaké produktové fotky od profi fotografa a nebylo zrovna levné - 800,- /ks když se pak začaly objevovat venku bylo to dost nepříjemné, ale opravdu jsem to začal řešit až když to začala použivat konkurence jako fotky svých výrobků, to už byl vrchol Pikantní byla ale jiná historka - grafik jednoho řetězce měl nějakou rozšafnou náladu a k PC, u kterého dotoval Microsoft operační systém dal vekou fotku toho \"Linuxového\" tučňáka... To jsme tenkrát měli co žehlit až v Anglii Citovat
h4wk3y Odesláno 11. květen 2013 Odesláno 11. květen 2013 no, ja na aukru prodaval jistou vec... obrazek jsem tam mel nalinkovany na svoji fotku na rootu meho webu... Za cas jsem si prohlizel konkurenci na aukru a moje fotka taky nalinkovana z meho webu do jejich prodeje na aukru.... Psal jsem na aukro, ale bohuzel original fotky uz jsem doma nedohledal... Jednoduse jsem napsal \"mily\" vzkaz prodejci do obrazku a zamenil jej misto toho nalinkovaneho obrazku.... ... Pomohlo to Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.