Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den,jsem majitel nové 308 1.6 VTI ,koupeno v Peugeot Samohýl Zlín. Z autem jezdím týden,najeto cca 500km a zatím jsem nadšen,tempomat co byl součástí příplatkového paketu je super. Co se mi moc nelíbí je ušetřených 20 cm na izolaci kabelů v motorovém prostoru a zejména nezaizolované kabely a konektor před chladičem viz.foto. Ptal sem se na to u prodejce,vadit by to ničemu nemělo a zřejmě se musí sundat celý nárazník aby se na to dalo dostat. Jestli s tím někdo máte zkušenost, tak se ozvěte,dík. Snad bude lvíče dobře sloužit.:papa

post-49804-14109631124267_thumb.jpg

Odesláno

vadit to nevadi ak si to chces sam zaizolovat da sa k tomu dostat odspodu a staci dat dole ten dlhy plast pod naraznikom,najlespie ak by bolo auto zdvihnute lebo na zemi to nevim nevim

• O 4 týdny později...
Odesláno

Cena 242 tisic, akontace 85 tisic, zbytek na uver od PSA, puvodne jsem mel v planu zbavit se Thalie 1.5 dCi z roku 2004, ale rozhodl jsem si ji nechat na odvoz harampadi, chystam se k rekonstrukci RD. Az poslouzi, tak pak se ji pokusim prodat :)

Odesláno

Cena 279000, úvěr přes PSA s úrokem 7,7%. Měl jsem staré Daewoo Nubira, chtěl jsem ho dát protiúčtem, ale na konec jsem byl rád, že jsem se ho zbavil za pár korun..

Odesláno

Ahoj,kdy jste začali u nového auta používat vosk na karoserii?,mám nové něco přes měsíc a už bych to naleštil no četl jsem něco ohledně vyzrání nového laku,tak jaké s tím máte zkušenosti,dík.

post-49804-1410963154492_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...