Přejít na obsah

PE1PA

Uživatel
  • Počet příspěvků

    55
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 308
  • Rok výroby
    2012

Profilové informace

  • Město
    Praha 10
  • Stát
    Česká republika

PE1PA's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. PE1PA

    Dodělání navigace 308

    Určitě ano. Když budeš muset řešit problémy, které doposud neřešíš, začne tě to srt, že jsi vyhodil prachy.
  2. Náhodou to je v celku dobrý, ladí to k sobě, ono na fotce to tak není vidět jako na živo. Ale důležité je, že se líbí...., áále to přec každý ví.
  3. PE1PA

    vnitřní osvětlení interiéru

    No jo, to není vůbec špatný nápad. LED vše vyřeší. Díky Cinicman.
  4. PE1PA

    problem so startovanim

    Můj problém se startem 207 byl na Slovensku o dovolený. Jeli jsem do Svitu do bázénu a už neodjeli. Startování jedine pod plynem až na podlahu a hned chcípnul. Odjezd do penzionu se všemi rozvíceními kontrolkami a pípání, šílená jízda 8km krokem. Druhý den odtah do Popradu, okamžitě na stojan, za hoďku odjezd. Velmi vstřícné jednání. Výměna teplotního čidla. Bylo to v záruce, psal se rok 08. Další 4 roky bez jediné závady.
  5. PE1PA

    vnitřní osvětlení interiéru

    Když jsou otvř dveře jde to tl vypnout, ale po startu to vyplé svítí, lze ho opět vypnout tl., ale pak při otvř dveřích opět svítí. Normální funkce. Já bych to potřeboval úplně zrušit, vyřadit, než děti poberou rozum a nebudou si s tím hrát. Asi jen vyndat žárovky, jinak to nepůjde, že? Vysvětlování a spřerážení neposlušných ručiček taky nefunguje. Ještě, že to má dětskou pojistku u řidiče a oni o ní neví, jinak by byli okna hore dole.
  6. Neděkuj ještě za nic nikomu. Nic není opraveno. Hlavně ať to vše dobře skončí, i za tu cenu kdyby měl mít jiný Falkor jinou barvu (to by vadit nemělo), typ snad ne.
  7. O.K. Samozřejmě od všeho doklady, možná by neškodila opětovná konzultace s prodejcem a také rada s právníkem. Páč když to nepomůže, tudíž to nebylo tím, tedy to bylo vše zbytečné, tak tedy vše hradí prodejce v rámci záruky dle OZ. Prokáže-li se závada a závada trvá dál. A ať se pak hádá jak chce. Veškeré náklady na reklamaci a to i cestu, až mu to pojedeš vrátit, samo, že i cestu zpět. Prostě vše. A to může řvát jak chce. Ale v zádech musíš mít právníka se znalostí § a reagovat ihned. Svět přeje připraveným a tato situace má řešení. Pomalu sháněj tyto informace a rady, nežli co do oleje.
  8. Nó, ono je to dost lákavý nějaký to \"vylepšeníčko\" pro naše autíčka. Si zadáš \"aditiva do oleje\" máš skoro milión odkazů. A nestačí se člověk divit co \"dobrého\" se prodává a co to dokáže. Ale není to pravda, aditiva do paliv ano, do oleje ne, to je základ a tvrdí mi to kde kdo, co kdo má dočinění s motorama. Vytvoří se jakási závislost a musí to být stále do kola, jak píše koblih, ze začátku výborný, dobrá reakce, pak problém opět, tak naleju znovu a znovu dobrý. Ale ve skutečnosti se stav motoru jen zhoršuje. Ale je na každým z nás, co kam kdo naleje, ono u auta bez historie se težko ví, co kdo kam lil, třeba v dobré víře, že to prospívá a něčemu pomáhá. Ale chápu, Lukaro, je to těžký se rozhodnout, každý radí to své a dobře radí (kdo by radil špatně, že?), ale ty jsi investoval do vysněného auta a auto má teď problém. Co teď? A to je právě ono, když uděláš něco, co nesouvisí s běžnou údržbou a pravidelným servisem, nečekej pramalý úspech při reklamačním řízení. Vše na tvoje triko. Tak toliko. Stručně.
  9. Tak tohle je dobrý, bóží přirovnání. [upravil dne 11/7/13 19:39 od PE1PA]
  10. ... jo, to mi taky říkávali už v 97 po koupi 205, měla 11let - hlavně tam nic nelejte, žádný srčky do oleje nepatří. ... tak taky bych tam nic nelil, (řetěz se tím nenapne, kdyby to bylo on). Zvuk je teda šílenej, chtělo by to solidnější prohlídku, dia asi nestačí. Sám nevím co bych dělal na tvém místě, držím palce.
  11. PE1PA

    Úprava ECU

    Touha je zázrak, kámo, zázrak ... Patas fandím ti, jen do toho, kdyby nebylo pokusů a omylů tak se dodnes nelítá, atd. Přijdeš na to, nezničíš, dobře, zničíš, neva, koupíš jiný a jedeš dál a jinak. Jen se pak v tom \"rakeťáku\" nenech zabít. Drž se.
  12. PE1PA

    třetí brzdové světlo

    ... je to 10x dražší, mám sto chutí to předělat. Tohle jsem neznal. Dík.
  13. PE1PA

    třetí brzdové světlo

    Blikne 6x za 2 vteřiny, dál pak jen svítí, když stojíš na brzdě, že třeba to ani někdo nepostřehne, že to blikalo (nepravděpodobné). Co je horší a to mě sre dost a to jsou mlhovky, např. jen prší, nebo mlha sic je, ale na silnici normál viditelnost a do toho oslňující světlo z mlhovek. Nechutně bolí oči, když se stojí za ním na světlech.
  14. PE1PA

    třetí brzdové světlo

    Je to tak, tohle mi říkal kluk v práci, že by se divil, kulil očima a bum, může se to stát. Důvody nedobrždění jsou různé. Ale ve většině případů si myslím, že proces brždění tohle 2sekundové bliknutí zvýrazní a spíš začnu brzdit intuitivně a to je třeba o zlomek sek dříve, aotode.
  15. PE1PA

    třetí brzdové světlo

    taky jsem to tak nějak cítil, že by to chtělo co nejprak, ale když se to pak dělá tak si člověk říká, že tahat drátky až někam pro takovou ... no ale třeba to někoho inspi a pak si řeknu, no tohle.
×
×
  • Vytvořit...