Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj :) Prosim vás, našel by se někdo kdo by mi poradil jak zvýšit co nejvíce výkon motoru ale tak abych ho uplně nezničil.

Mám 406 2.0 HDi 66 Kw a bylo mi řečeno že tento motor je až moc citlivý. Problém je že auto váží 2 tuny a 66 kw je prostě málo, navíc už mám k autu vztah takže silnější verzi kupovat nechci.

Zatím vím jen o chip tuningu, je ještě něco na zvýšení výkonu ?

PS: Jsem lajk :)

Odesláno

Kup večšie turbo :) len samotne turbo stoji 15litrov :) osobne byť tebou tam dam intercooler trysky a chip...myslím že lepšia kombinacia neni...zisti si nejake trisky na tvoj motor

Odesláno

uz to zase zacina :roll turbo ma jen vnitrni rizeni pokud by chtel jine turbo musi predelat i rizeni turba a vse kolem. A u vstrikovani CR to neni zadna prdel ani se vstrikama.

Odesláno

Vítek1 - Děkuji za graf ale moc tomu nerozumím ale ještě se tomu budu chvilku věnovat a zistím co a jak :-) Ty vstřiky jsou tady u nás za 8.000 kus viď ?

Tantor-BN - Ahoj, na ten intercooler jsem koukal a něco málo přečetl na netu, každopádně díky. Trysky jsem zatím nenašel :-) Ale děkuji ti. Ano vím že HDi je na pohodovou klidnou jízdu a né na závody ale chci zvýšit pár koníku abych mohl rychle a bezpečně předjíždět, teď mám problémy :-) Na 2 tuny je 66 kw málo :-)

straki007 - Ahoj, 100 Kw by mi stačilo s přehledem a úsměvem tak snad se mi to časem nějak povede, tak abych neudělal motoru KO :-)

Všem ještě jednou děkuji už se mám od čeho odpíchnout.

Odesláno

Pročti toto vlákno:

Je tam ten samý motor a můžeš si přečíst úpravy, které byly učiněny. Ty v 406 budeš mít výhodu, že IC by mělo jít lépe zabudovat :myslim

Pokud ti straki007 nabízí 100 kW, klidně bych mu svěřil auto + peníze, na oplátku dostaneš auto + kobylky navíc :D

Odesláno

koblih69 - :D Ahoj, ano to bych mohl vyložit. Musím se už odnaučit všechno a všechny vozit :D

MilanF1 - Čau, straki dělá upravy ? :-)

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

TO by mě také zajímalo ty dvě tuny :D 406 s 66kw má cca o 100kg méně než s 80kw... Měl jsem pouze čip na cca 82kw a nemohl jsem si stěžovat že by to nejelo :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...