knight Odesláno 4. květen 2013 Odesláno 4. květen 2013 Ahoj, chtěl jsem se zeptat, zda si již někdo domontovával ESP do 308 HDI 1,6 80kw? Pokud ano, nenašel by se postup? Pozn. Prosím všechny o vynechání nekonstruktivních komentářů. opravdu to jde: viz např. u škodovky: http://www.skodaoctavia.cz/skoda-octavia/montaz-esp Předem všem děkuji Knight Citovat
wojtěch Odesláno 4. květen 2013 Odesláno 4. květen 2013 u peu musíš věmenit komplet páčky pod volantem cca 9000kč.. ESp jednotka atd atd... někde se už to tu probíralo hledej ale myslím že to bylo u 307. [upravil dne 4/5/13 13:18 od wojtěch] Citovat
knight Odesláno 4. květen 2013 Autor Odesláno 4. květen 2013 No právě při rozhovoru s jedním technikem jsem tak nějak vyrozumněl, že čidla na kolech se nemusí řešit, že jsou stejné s ABS, musí se vyřešit snad jen snímač natočení volantu, náklonu karoserie, vypínač a řídící jednotka celkem +- 15000 Kč, což bych i objetoval, ale hledám nejprve informace aby to nebolo +-30000. Citovat
lukaro Odesláno 4. květen 2013 Odesláno 4. květen 2013 To tak nezbytně potřebuješ v autě ESP? V žádném z aut co jsem kdy měl a řídil ESP nebylo.....zbytečnost podle mě Citovat
koblih69 Odesláno 4. květen 2013 Odesláno 4. květen 2013 Jak si můžeš dovolit nekonstruktivní příspěvek? Snad byl vysloven jasný zákaz !!!!!! Citovat
ChouLu Odesláno 4. květen 2013 Odesláno 4. květen 2013 Necelých 10 tisíc jednotka ESP, 13 tisíc páčky (i více dle toho jakou máš vybavu dál.. dešťák atd..).. plus nějaký materiál.., nutnost nejspíše přehrát nový SW do jednotky.. do 50 tisíc by ses mohl vejít Nedejbože pokud nejsou dotahané kabely ve svazku... to je pak další palba a nikdy bych nevěřil ESP které je dotažené mimo origo svazek [upravil dne 4/5/13 13:52 od ChouLu] Citovat
lukaro Odesláno 4. květen 2013 Odesláno 4. květen 2013 Jak si můžeš dovolit nekonstruktivní příspěvek? Snad byl vysloven jasný zákaz !!! Když si vzpomenu na OT a hádky v jiných tématech..... Jinak lepší bude když si koupíš auto s ESP a nemusíš se s tím tolik drbat... Citovat
koblih69 Odesláno 4. květen 2013 Odesláno 4. květen 2013 ...Jinak lepší bude když si koupíš auto s ESP a nemusíš se s tím tolik drbat... No vidíš, konečně konstruktivní příspěvek :papa Citovat
Marcel00 Odesláno 4. květen 2013 Odesláno 4. květen 2013 A to sa 308 vyrabala bez esp? Esp do auta nemozes pridat. Je to zasah do konstrukcie vozidla. Nehovoriac o tom kolko penazi ta to bude stat. 500 -1000 eur ? Mozno i viac A neverim ze sa najde niekto kto to urobi. Preprogramovamie riadiacich jednotiek. Ak sposobis nehodu s dorobenym esp budes vinny nakolko esp je bezpecnostny prvok, ktory ovplyvnuje spravanie a jazdne vlastnosti vozidla. Zabudni na to. Je to nemozne... Citovat
koblih69 Odesláno 4. květen 2013 Odesláno 4. květen 2013 Zase samé :D:D vy jste nepoučitelní ! [upravil dne 4/5/13 20:36 od koblih69] Citovat
Guest StibTo Odesláno 4. květen 2013 Odesláno 4. květen 2013 koblizek je dnes unconstructive comments controller Citovat
oddie Odesláno 4. květen 2013 Odesláno 4. květen 2013 To je snad ještě blbější dotaz než oblíbený jak přematlat motor na nějaký silnější Citovat
vix Odesláno 5. květen 2013 Odesláno 5. květen 2013 Kam jsi došel? - Škodováci to dávají. Tö dáš taky. Pak poreferuj! P.S.: Přematlání motoru je trivka. Navíc jsem to, že můj motor je přematlaný na silnější asi 5-6 let netušil. Pak jsem si to 2-3 roky myslel a dodnes to zcela-jistě nevím. To knight: Proč sis to nedal dát rovnou? Citovat
Cinicman Odesláno 6. květen 2013 Odesláno 6. květen 2013 A to sa 308 vyrabala bez esp? Tak toto ma zaráža tiež... žeby nejaká holobyt - social edition?! Keď už aj taká naša 1007 má ESP v základnej výbave... Citovat
knight Odesláno 6. květen 2013 Autor Odesláno 6. květen 2013 Důvod: Mám nabídku na pěknou jetou 308 bez ESP a tak mne zajímala domontáž, protože v zimě se mi tato funkce více než osvědčila. Z hlediska ESP, většina 308 je bohužel bez této fce. Knight Citovat
vix Odesláno 6. květen 2013 Odesláno 6. květen 2013 Ddomontáž ESP je \"miracle\"! Pokud chceš něco s ESP, hledej něco s ESP. (jak logické) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.