Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

u peu musíš věmenit komplet páčky pod volantem cca 9000kč.. ESp jednotka atd atd... někde se už to tu probíralo hledej ale myslím že to bylo u 307.

[upravil dne 4/5/13 13:18 od wojtěch]

Odesláno

No právě při rozhovoru s jedním technikem jsem tak nějak vyrozumněl, že čidla na kolech se nemusí řešit, že jsou stejné s ABS, musí se vyřešit snad jen snímač natočení volantu, náklonu karoserie, vypínač a řídící jednotka celkem +- 15000 Kč, což bych i objetoval, ale hledám nejprve informace aby to nebolo +-30000.

Odesláno

Necelých 10 tisíc jednotka ESP, 13 tisíc páčky (i více dle toho jakou máš vybavu dál.. dešťák atd..).. plus nějaký materiál.., nutnost nejspíše přehrát nový SW do jednotky.. do 50 tisíc by ses mohl vejít ;)

Nedejbože pokud nejsou dotahané kabely ve svazku... to je pak další palba a nikdy bych nevěřil ESP které je dotažené mimo origo svazek :roll

[upravil dne 4/5/13 13:52 od ChouLu]

Odesláno
Jak si můžeš dovolit nekonstruktivní příspěvek? Snad byl vysloven jasný zákaz !!! :grr

Když si vzpomenu na OT a hádky v jiných tématech.....

Jinak lepší bude když si koupíš auto s ESP a nemusíš se s tím tolik drbat...

Odesláno

A to sa 308 vyrabala bez esp?

Esp do auta nemozes pridat. Je to zasah do konstrukcie vozidla.

Nehovoriac o tom kolko penazi ta to bude stat. 500 -1000 eur ? Mozno i viac

A neverim ze sa najde niekto kto to urobi. Preprogramovamie riadiacich jednotiek.

Ak sposobis nehodu s dorobenym esp budes vinny nakolko esp je bezpecnostny prvok,

ktory ovplyvnuje spravanie a jazdne vlastnosti vozidla.

Zabudni na to. Je to nemozne...

Odesláno

Kam jsi došel?

- Škodováci to dávají. Tö dáš taky. Pak poreferuj!

P.S.: Přematlání motoru je trivka. Navíc jsem to, že můj motor je přematlaný na silnější asi 5-6 let netušil. Pak jsem si to 2-3 roky myslel a dodnes to zcela-jistě nevím.

To knight: Proč sis to nedal dát rovnou?

Odesláno

Důvod:

Mám nabídku na pěknou jetou 308 bez ESP a tak mne zajímala domontáž, protože v zimě se mi tato funkce více než osvědčila.

Z hlediska ESP, většina 308 je bohužel bez této fce.

Knight

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...