Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

V nákresu rozklikni v pravém sloupci požadovaný díl(načte se do košíku) poté klikni na odkaz \"Díly\" vpravo nahoře. Někdy se to z mně neznámých důvodů nezobrazí napoprvé a někdy ano.

EDIT: byl jsem pomalý :)

[Edited on 4/6/13 22:39 by Almanil]

Guest servisman
Odesláno

s tím jsem se zatím nesetkal cenu mne to zobrazilo i když někdy až napodruhý

• O 2 týdny později...
Odesláno

Listuji novým vydáním Světa motorů a je v něm téma Servisní data pro každého, s nadpisem Přestaňte bastlit. Kupte si návod. :D

Z automobilek Service box dostal za jedna ten od Peugeotu, Citroenu a Fordu :o Doslova se v článku rozplývají nad možnostmi specifikací, technické dokumentace a možnosti se dostat až do servisního plánu. Prý se fandové Peugeotu vyřádí :D :D Zajímavé čtení. ;)

• O 9 měsíců později...
  • O 3 měsíce později...
Guest servisman
Odesláno

Ano dá se , při přihlašování zadávej zemi kde bydlíš - ČR, máš to pak jak v češtině a v měně

Odesláno

zkoušel sem se registrovat znovu. Výběr tam taky není. Vyplní se to automaticky a změnit to nejde. Asi chyba v metrixu a hold si budu muset přepočítávat podle kurzovniho listku :grr

Jo a samozřejmě díky za odpověď!! :super

[upravil dne 2.8.2014 21:57 od stafflik]

• O 1 rok později...
Odesláno

ahojte

Chcel som si v service boxe zaplatit na hodinku pristup ale nefunguje to vyhodi tam vzdy nejaku tabulku ze je maju technicky problem. Co viem tak je to tak uz asi tyzden, nefunguje to len mne alebo to nejde nikomu?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...