Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

pocet clenu klubu prispivajicich financne na chod a existenci nejen techto stranek

Recommended Posts

Odesláno

ne ja jsem v klidu,nejvetší sranda,je že přes bratránka jdou věci z 80 %z autokelly,ale má tam ještě větší slevy než má klub to nechápu ,obrat má každopádně menší než klub,takže ,když rejpete tak členství jsem neplatil pro slevy v AK,když mám zdroj jinde...tak asi tak...ale že jsem chtěl podpořit klub....:roker

Odesláno

Já si teď možná nevidím do huby když to říkám ale... Za to, oč jsem se tady za ty 3 roky co tu jsem obohatil nejen co se povědomí o autech týká bych klidně zaplatil ročně i dvojnásobek :)

Odesláno

Marceli tady nejde o to jak někoho nasrat, ale o to že Charlie napsal to co napsal, nahoře jako svuj první přispěvek zde v tomto vlákně. Jemu nepřísluší psát cokoliv o tom že se někdo nestydí atd.........................

a už dost, zpět k tematu

Odesláno

nic Ti nebrání poslat na účet klubu jakýkoliv peněžní dar:papa

a jestli mě chce někdo obvinovat tak prosím,že kartičku a členství platím kvůli slevám,tak za 3 roky jsem tam toho vzal míň než vy,2 roky jsem tam nebral vůbec nic...jen tak na dokreslení....

a že jsem zapalatil členství po nátlaku pobočky autokelly náchod,to určitě:bojim

hlavně si hlídejte kdo tam chodí nakupovat na klub....:roll

v tomto vlákně končím....už není co říkat a vysvětlovat....

[upravil dne 1/5/13 22:30 od Charlie 1]

Odesláno

to je jen můj názor,to ho tady nemůžu říct?bylo to myšleno jak psal i Strakii 007.....

no a není to slabota???je tady skoro 43000členů a z toho platících,kterí podpoří klub jen 300?jo vím jsou tam mrtvý duše...chodí sem stejně pravidelně cca 1200lidi???

Odesláno

To by bylo možná zajímavý zjistit, kolik je ze všech členů aktviních a potom hodnotit ten poměr platičů/neplatičů. Já osobně sem si na fóru pár dní četl ještě předtím, než sem koupil prvního Puga a hned mě to dostatečně přesvědčilo o tom, že těch pár korun za to stojí. Dokonce se pochlubím, že ikdyž mám tu možnost nakoupit v AK a malinko levněji na kámošovo firmu, nakupuju stejně na kartičku PC, protože se pak cejtím jak king:D Ale je zajímavý, že kámoš tam jen dojde a řekne firma ta a ta a nikdo nic neřeší, po mě zatím vždy chtěli kartičku:)

Odesláno

Odee:

Z 24600 existujicich clenu fora (registraci na foru, nezamenovat s hlavni stranou) sem 1/3 nenapsala ani radku.

A jen 1/4 ma vice nez deset prispevku.

Vic nez 100 prispevku ma 6.7% z nich, to je nejakych 1600.

[upravil dne 3.5.13 12:35 od Vvitty]

Odesláno

no na Slovensku to nevizerá až tak strašne ked zoberiem pomer koľko je vás a koľko nás ?

Aj ked určite je smutné že každý príde len prečítať čo ho zaujíma a odíde alebo nadalej cecá informácie.

Je len málo ludí ktorý si to uvedomia.

Odesláno

spis je smutny, ze muj sef si zapomnel mou karticku na stole a sel si kupovat dily na audi, rekl ue je z pezotklubu a slevu dostal...

Odesláno

To je bohužel realita.. v Jihlavě po mně NIKDY NIKDO kartičku nechtěl... nakupu desítky.. v Brodě asi 2x.. teď už vůbec

Odesláno

Ono je to uplně těm prodejcům putna.. když si v Jihlavě řekneš jakoukoliv firmu, která u nich je, tak ti to vydaj a vůbec je nic nezajímá :myslim

Odesláno

autokelly a ostatnym predajcom nech je to ktokolvek je to uplne jedno.

potrebuju predavat. a nech poskytnu akukolvek zlavu, zisk maju a to je podstatne...

ja diely vzdy beriem na firmu, ktora ma vzdy vysie zlavy cize voc a lepsie podmienky inde nez v AK ako karticka PC.

takze preto nikdy identifikaciu nepytaju a rovno predaju... niekto mozno robi drahoty aby dal pocitit dolezitost,

ale ked nepreda jeden preda druhy a to si uvedomuju... takze vzdy predaju a na kohokolvek.

myslene vseobecne a plati aj v pripade kely ako i inych predajcov...

takze preto to funguje tak ako funguje...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...