Marcel00 Odesláno 1. květen 2013 Odesláno 1. květen 2013 pekny priklad ako nasrat platiaceho clena... Citovat
Charlie 1 Odesláno 1. květen 2013 Odesláno 1. květen 2013 ne ja jsem v klidu,nejvetší sranda,je že přes bratránka jdou věci z 80 %z autokelly,ale má tam ještě větší slevy než má klub to nechápu ,obrat má každopádně menší než klub,takže ,když rejpete tak členství jsem neplatil pro slevy v AK,když mám zdroj jinde...tak asi tak...ale že jsem chtěl podpořit klub.... Citovat
Guest StibTo Odesláno 1. květen 2013 Odesláno 1. květen 2013 Já si teď možná nevidím do huby když to říkám ale... Za to, oč jsem se tady za ty 3 roky co tu jsem obohatil nejen co se povědomí o autech týká bych klidně zaplatil ročně i dvojnásobek Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. květen 2013 Odesláno 1. květen 2013 Marceli tady nejde o to jak někoho nasrat, ale o to že Charlie napsal to co napsal, nahoře jako svuj první přispěvek zde v tomto vlákně. Jemu nepřísluší psát cokoliv o tom že se někdo nestydí atd......................... a už dost, zpět k tematu Citovat
Charlie 1 Odesláno 1. květen 2013 Odesláno 1. květen 2013 nic Ti nebrání poslat na účet klubu jakýkoliv peněžní dar:papa a jestli mě chce někdo obvinovat tak prosím,že kartičku a členství platím kvůli slevám,tak za 3 roky jsem tam toho vzal míň než vy,2 roky jsem tam nebral vůbec nic...jen tak na dokreslení.... a že jsem zapalatil členství po nátlaku pobočky autokelly náchod,to určitě hlavně si hlídejte kdo tam chodí nakupovat na klub.... v tomto vlákně končím....už není co říkat a vysvětlovat.... [upravil dne 1/5/13 22:30 od Charlie 1] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. květen 2013 Odesláno 1. květen 2013 On tě nikdo neobviňuje, jen ti bylo naznačeno že zrovna ty tady nemáš co se pozastavovat nad tím jak jiní neplatí a že je to slabota, nic jinýho, to si jen blbě vysvětluješ Citovat
Charlie 1 Odesláno 1. květen 2013 Odesláno 1. květen 2013 to je jen můj názor,to ho tady nemůžu říct?bylo to myšleno jak psal i Strakii 007..... no a není to slabota???je tady skoro 43000členů a z toho platících,kterí podpoří klub jen 300?jo vím jsou tam mrtvý duše...chodí sem stejně pravidelně cca 1200lidi??? Citovat
odee Odesláno 3. květen 2013 Odesláno 3. květen 2013 To by bylo možná zajímavý zjistit, kolik je ze všech členů aktviních a potom hodnotit ten poměr platičů/neplatičů. Já osobně sem si na fóru pár dní četl ještě předtím, než sem koupil prvního Puga a hned mě to dostatečně přesvědčilo o tom, že těch pár korun za to stojí. Dokonce se pochlubím, že ikdyž mám tu možnost nakoupit v AK a malinko levněji na kámošovo firmu, nakupuju stejně na kartičku PC, protože se pak cejtím jak king:D Ale je zajímavý, že kámoš tam jen dojde a řekne firma ta a ta a nikdo nic neřeší, po mě zatím vždy chtěli kartičku:) Citovat
Vvitty Odesláno 3. květen 2013 Odesláno 3. květen 2013 Odee: Z 24600 existujicich clenu fora (registraci na foru, nezamenovat s hlavni stranou) sem 1/3 nenapsala ani radku. A jen 1/4 ma vice nez deset prispevku. Vic nez 100 prispevku ma 6.7% z nich, to je nejakych 1600. [upravil dne 3.5.13 12:35 od Vvitty] Citovat
odee Odesláno 3. květen 2013 Odesláno 3. květen 2013 Dík, kde se to zjišťuje, ještě sem po tom nepátral:) Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 3. květen 2013 Odesláno 3. květen 2013 Je to teda hodně smutné. Jedna pivní útrata ročně přece nikoho nezrujnuje, ale to je jedno. Jsme přece český národ tak se není čemu divit, můžeme se pouze stydět... Citovat
odee Odesláno 3. květen 2013 Odesláno 3. květen 2013 To Vvitty: díkuju, představ si, že za skoro dva roky na klubu sem tu záložku úspěšně přehlížel. Velice zajímavé. Citovat
kaper Odesláno 3. květen 2013 Odesláno 3. květen 2013 no na Slovensku to nevizerá až tak strašne ked zoberiem pomer koľko je vás a koľko nás ? Aj ked určite je smutné že každý príde len prečítať čo ho zaujíma a odíde alebo nadalej cecá informácie. Je len málo ludí ktorý si to uvedomia. Citovat
Guest Scratch Odesláno 3. květen 2013 Odesláno 3. květen 2013 spis je smutny, ze muj sef si zapomnel mou karticku na stole a sel si kupovat dily na audi, rekl ue je z pezotklubu a slevu dostal... Citovat
ChouLu Odesláno 3. květen 2013 Odesláno 3. květen 2013 To je bohužel realita.. v Jihlavě po mně NIKDY NIKDO kartičku nechtěl... nakupu desítky.. v Brodě asi 2x.. teď už vůbec Citovat
Péťa Odesláno 3. květen 2013 Odesláno 3. květen 2013 V Náchodě mají docela přehled. Znají nás jménem, kartičku po mě chtěli jen ze začátku, teď už ne. Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 3. květen 2013 Odesláno 3. květen 2013 V Ostravě taky kartičku nepotřebujou... Bylo by to třeba pořešit Citovat
ChouLu Odesláno 3. květen 2013 Odesláno 3. květen 2013 Ono je to uplně těm prodejcům putna.. když si v Jihlavě řekneš jakoukoliv firmu, která u nich je, tak ti to vydaj a vůbec je nic nezajímá Citovat
Marcel00 Odesláno 3. květen 2013 Odesláno 3. květen 2013 autokelly a ostatnym predajcom nech je to ktokolvek je to uplne jedno. potrebuju predavat. a nech poskytnu akukolvek zlavu, zisk maju a to je podstatne... ja diely vzdy beriem na firmu, ktora ma vzdy vysie zlavy cize voc a lepsie podmienky inde nez v AK ako karticka PC. takze preto nikdy identifikaciu nepytaju a rovno predaju... niekto mozno robi drahoty aby dal pocitit dolezitost, ale ked nepreda jeden preda druhy a to si uvedomuju... takze vzdy predaju a na kohokolvek. myslene vseobecne a plati aj v pripade kely ako i inych predajcov... takze preto to funguje tak ako funguje... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.